Şimdi Ara

Kart Kıyaslamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

Blackrock Mountain ile gelecek kartlar craftlanamaz ve dustlanamaz.

Gelecek kartlardan değil de, blackrock mountain ile değişecek metada gerekecek kartlar olabilir anlamında. Bir sürü dragon legend var. Paladin decklerine girebilir mi acaba birşeyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Şu aşamada net bir şeyler söylemek manasız olur lakin expansion'a bu kadar az zaman kalmışken, dust'ı bekletmekte fayda var.
  • quote:

Şu aşamada net bir şeyler söylemek manasız olur lakin expansion'a bu kadar az zaman kalmışken, dust'ı bekletmekte fayda var.

Teşekkürler, en iyisi bekleyeyim bir ay

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Süreç öngörülemez olduğundan, sonradan pişman olmamak adına, Ocak ayı ortasından beridir hiç Gold/Dust harcamadım ben de şahsen, Expansion söylentileri çıktığından beridir. 3,000'i aşkın Gold birikti bu süreçte.

Rica ederim, üslubunuz için ben teşekkür ederim.

Keyifli günler;
  • Ragnaros Dr. Boom bu iki karttan hangisini yapmalıyım acaba ? Dr boom nerf yermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Ragnaros Dr. Boom bu iki karttan hangisini yapmalıyım acaba ? Dr boom nerf yermi ?

Ragnaros bence , dr.boom control decklerine uygun ancak ragnaros her desteye girer .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Ragnaros Dr. Boom bu iki karttan hangisini yapmalıyım acaba ? Dr boom nerf yermi ?

Ragnaros bence , dr.boom control decklerine uygun ancak ragnaros her desteye girer .

Tam tersi değil mi?

• Dr. Booma çok fazla tepki var. Vanilla zamanında Leeroy Jenkins bu durumdaydı, mana miktarını artırarak nerflediler ve şu an kullanan kalmadı denilebilir. Dr. Boom içinde aynı şeyi yapabilirler ama eğer değişiklik yaparlarsa disenchant ettiğinde craft miktarı kadar dust kazanacağın için bir kaybın olmaz, o zaman Ragnarosu craftlayabilirsin. Şu an için her iki kartta gayet kullanışlı ama Dr. Boom bir adım önde gibi. Ayrıca classda ve oynayacağın destede önemli craft konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

Tam tersi değil mi?

Değil , ragnaros her türlü desteye gidiyor cünkü boarda soktuğunuz el 8 hasar veriyor . Dr.boom ise control decklerinde işe yarıyor bot'larda patlayarak minionları filan öldürüyor zaten dr.boom oynayan kişilere bakarsanız %85 control oynarlar, en azından ben böyle oyunculara denk geldim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam tersi değil mi?

Değil , ragnaros her türlü desteye gidiyor cünkü boarda soktuğunuz el 8 hasar veriyor . Dr.boom ise control decklerinde işe yarıyor bot'larda patlayarak minionları filan öldürüyor zaten dr.boom oynayan kişilere bakarsanız %85 control oynarlar, en azından ben böyle oyunculara denk geldim .

Öyle karşılaşmış olabilirsiniz ama bütün decklerin %80inde var Dr. Boom. Şu an Loatheb ile birlikte en çok kullanılan kartlardan. Mechmage'de bile Dr Boom var. Ragnaros bir kaç mage deckinde, warriorlarda ve bir kaç farklı deckte var sadece.

• control deckler ile oynamaktan zevk alıyorum sanırım ragnaros craftlıyacağım dr boom nerf yeme ihtimaline karşı
  • Nerf gelirse verdiğiniz dust'ı geri alırsınız, herhangi bir zarar durumu söz konusu olmaz ki bence kesinlikle Dr. Boom craftlanmalı.
  • quote:

Nerf gelirse verdiğiniz dust'ı geri alırsınız, herhangi bir zarar durumu söz konusu olmaz ki bence kesinlikle Dr. Boom craftlanmalı.

Şu an bir legendary disenchant etsem 400 dust veriyor geriye ? Nasıl zararım olmaz ? Daha oyunda yeniyim bu arada
  • Kartlar değişikliğe uğradığında bir süre disenchant fiyatları craft fiyatlarıyla aynı olur, yani legendary'yse 1600'e çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 11 Mart 2015; 15:31:33 >
  • Kartta herhangi bir değişiklik yapılırsa, bir süre boyunca craft miktarı kadar dust veriyor disenchantlanınca. Yani Dr. Boom nerflenirse 1600 dust geri alabilirsin.
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu Dr boom craftlıyayım o zaman cevaplar için teşekkürler....
  • Selamlar, elimde Ragnaros ve Black Knight var.. Şu ara Rogue ve Ramp Druid oynuyorum.. Daha çok control tarzı oynamayı seviyorum.
    Sizce Dr.Boom mu Sylvanas mı önce craftlanmalı? Yoksa Cairne ya da Ysera mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 17 Mart 2015; 8:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Selamlar, elimde Ragnaros ve Black Knight var.. Şu ara Rogue ve Ramp Druid oynuyorum.. Daha çok control tarzı oynamayı seviyorum.

Dr Boom > Slyvannas bu sırayla daha mantıklı. Dr.Booma nerf gelirse tozunu geri alabilirsin.

• quote:

quote:

Selamlar, elimde Ragnaros ve Black Knight var.. Şu ara Rogue ve Ramp Druid oynuyorum.. Daha çok control tarzı oynamayı seviyorum.

Dr Boom > Slyvannas bu sırayla daha mantıklı. Dr.Booma nerf gelirse tozunu geri alabilirsin.

Sağolasın, Dr. Boom craftladım güzel oldu.. Sırada sylvanas var bakalım..
    Geçen golden Lorewalker Cho düştü.. Sizce dustlayayım mı? Pek kullanışlı gelmedi bana.. Bir de King Muklam var kararsız olduğum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sağolasın, Dr. Boom craftladım güzel oldu.. Sırada sylvanas var bakalım..
    Geçen golden Lorewalker Cho düştü.. Sizce dustlayayım mı? Pek kullanışlı gelmedi bana.. Bir de King Muklam var kararsız olduğum??

Mukla bazı destelerde kullanılabiliyor fakat lore'u dustlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.