Kart icra Süreci Baştan Sona (161. sayfa)

-
-
Bende yeni bir bilgi paylaşayım.
Banka hesaplarına haciz talebi yaptı avukat birkaç gün sonra bankalar dönüş yaptı.
Maaş bankam cevabında bu hesap maaş hesabıdır içindeki bakiyede maaş bakiyesidir haciz yapılamaz dedi.
Borçlu olduğum bankada bizde para yok yazmış buna çok güldüm.
Diğer bankada hesabım vardı kullanmıyodum parada yoktu zaten onlarda bizde para yok yazmış.
Ayrıca 3 bankada haciz şuanlık yapılır ileride hesaba gelecek paralardan biz sorumlu değiliz takip etmek zorunda değiliz demiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işlemden önce bankalara bir şey yollamış mıydınız hocam, yoksa kendileri mi böyle dönüş yapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çilingir parası ödeyeni görmedim hiç
Bankaya bir şey söylemene gerek yok onlar itiraz ediyor zaten .
Bilindiği üzere ilgili kanun hükümleri ve yerleşik Yargıtay kararları (Yargıtay 12 HD 22.10.2004 t 17928/22583 ve Yargıtay
12. HD 15.06.2010 2010/2746 E. 2010/15309 K.) gereğince haciz ihbarnamesi ve haciz kararı çerçevesinde 3.şahsın
sorumluluğu haciz bildiriminin kendisine tebliğ edildiği tarihteki mevcut durumla sınırlı olup ileride doğacak ve doğması
muhtemel bir hakkın 3. şahısça bilinmesi ve haczi mümkün değildir.“Belirtilen nedenlerle ilgili yazınız içeriğinde mevcut
ileride doğacak hak ve alacaklara haciz uygulanması yönündeki talebinizin alınamadığı hususunu itirazen ve cevaben bildiririz şeklinde yazıyorlar
Hayır hiçbir bankaya dilekçe falan vermedim.
Avukat banka hesaplarına haciz talebi yaptıktan sonraki 2 3 gün içinde bankalar hesapları kontrol ediyor. Banka para yok diye cevap yazdıktan sonra bir sonraki haciz talebine kadar sorun yok anladığım kadarıyla. Uyabı düzenli kontrol eden bu süreci yakalar zaten. Maaş bankası direk bu hesaba dokunamayız diyor zaten.
Kolluk kuvveti polis eşliğinde demek adım gibi eminim ki polis vs yoktur dümdüz 2 kişi gelmişlerdir bir İcra memuru 1 avukat çalışanı. Tutanağı da bu şekilde doldurmuşlardır. Sırf korkutup ödeme almak için. Nitekim amaçlarına da ulaşmışlar
Yok hocam resmi bir evrak . Görevlininde imzası var o kısımları kestim sadece kendileri ayrı bir evrak bırakmışlar avukatın kartı ile birlikte bu kapıya bırakılmamış uyapa yüklenmiş
Reis öyle yaziyorlar ne de olsa evde kimse yok yanindaki demiştir bu şekilde yaz diye bak amaçlarina ulaşmişlar direk ödemişsin tabi ödeme yapman iyi elbet ödenecek bu borçlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireyveinsan -- 5 Eylül 2025; 13:38:55 >
Evrak resmi tamam da polis vs yoktur yanlarında polisle gezmeler sürekli onu demek istiyorum. Mal beyanı vermiş miydiniz siz?
-
Avukat kim ? İcra memuru kim ? Hangi hukuk bürosu ? Hiç bir şey yazmiyor tamamen kapınıza gönderilen hukuk bürosu çalışanidir klasik doldurup kapıya bırakmışlar bir daha da gelen giden olmaz gerçek memur gelse polis eşiğinde işlem yapmadan gitmezler tamamen korkutmaya amaçlı bir durum konutta hacız devri bitti arkadaşlar hiç bir ev eşyası alinamiyor...
HOCAM evraka baklırsa
eve gelmişler evde kimse de yok
eve gelmek için mahkeme kararında da çilingir taleb olmadığı içinde biz çilingir ile girmedik diyor .
girmesi içni karar çıkarması lazım
kolluk kuvveti dediği icra memuru tüm harc yolluk yatırılan tüm memurlara verilen genel isimdir.
onun için çilingir ile gelse ne oalcak ki. para yatırsın içeri girse eşya almıyorlar .
sadece çilingir değil polis içinde karar çıkarması lazım
tamamen presedör gereği .
seni de baya korkutmuşlar diyeyim.
korkulacak bi durum yok
-
Her şey açık ve net hocam bazı arkadaşların bu telaşını anlamiyorum. Sanki onlara ayrı bir uğraş var gibi tripleniyorlar. Bu kadar korkup borç kapatacak durum varsa hiç düşmeden kapatın. 5 yıl sicil gitti geçmiş olsun.
evrak sahte hocam, hukuk bürosunun print ettiği fason bir belge. icra müdürü böyle imza atmaz ıslak imza olur mühür olur hiçbiri yok.
-
katılıyorum, korkup ödeyecektin madem bu zamana kadar neyi bekledin :) neyse iyi olmuş borçtan kurtulmuş
-
Kısaca;
Ağlayacaksanız oynamayalım.
Herkes yaşının gereğini yapsın.
Hocam peki diyelim x bankasından 5 tane kredimiz var. Hepsi icralık oldu ve hepsine ayrı ayrı ama aynı tarihte icra dosyası açıldı. Bunları birleştirebiliyor muyuz? Eğer mümkün olursa nasıl bir dilekçe göndermemiz gerekir?
İcra memuru sence en kisa zamanda borcunuzu ödeyiniz yazar mı:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X