Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.225
Cevap
53
Favori
130.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce mesaj geliyor, sonra uyapta görünüyor 1 hafta sonra tekrar kontrol edin görmüş olacaksınız temlik bilgilerini...

Banada dün akbanktan geldi mesaj aynen şöyle :

Degerli Akbankli, yasal takipteki borcunuzun 26.08.2025 tarihli alacak satis ihalesi ile GELECEK VARLIK YONETIMI A.S. ye 5.09.2025 tarihine kadar temlik/devir edilecegi bilgisini paylasmak isteriz. Firma iletisim bilgilerini temlik/devir islemlerinin tamamlanmasinin ardindan iletecegiz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B002

• DiskoKralı D kullanıcısına yanıt

hangi ülkenin kanunu bu bana söyler misiniz deseydin direkt mavi ekran verirdi telefondaki şahıs.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Sonradan üzüldüm hocam galiba engelli bir bayandı yani söylediklerimi algılamıyordu ezbere konuşuyordu. Neyse sağlık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Niye üzülüyon kral o zaman ödeme imkaniniz var mi diye soracak yok diyince kapatacak sanki borcun oldugunu bilmiyorsun hapis ile tehdit ediyor

Ya kanun kural belli yapacağı birşey yok

Acaba korkar, panik yapar mısınız?

Aman eve gelmeyin!!

Aman evdekiler duymasın!!

Aman evden eşya almayın (alamazlar)

Aman hapis cezası olmasın ( Yok öyle birşey).

Sözleşme yapıp ödeyemezseniz tayzik hapsi var ama!!

Yani kim kimi kandırırsa!!

Sen/Siz kanmadınız

Tek yapacağı eve gelmek gelir havasını alır gider!!😅🤣🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

Sonradan üzüldüm hocam galiba engelli bir bayandı yani söylediklerimi algılamıyordu ezbere konuşuyordu. Neyse sağlık olsun

üzülmeyin hocam ne olursa olsun başka meslek mi kalmadı da ülke bu haldeyken insanlar darboğazdayken üç kuruş prim alacak diye borçluları köşeye sıkıştırmaya çalışan bunu da meslek edinenlere gram acımıyorum.

• 1 ay önce ev haczi için mahkeme kararı cıkarılmıştı. Şimdi yeni bir dosya açılmış talimat dosyası diye bulunduğum yere bağlı icra dairesi adına. Sanırım yakın zamanda gelecekler tahmini ne zaman gelirler ? Gelmeden arıyorlarmı ? Çalışıyorum evde kimse yok nasıl olacak bilmiyorum.

• draman90 D kullanıcısına yanıt
    Aramıyorlar biz geliyoruz diye beni aramadılar . Benim avukat bir kere bile aramadan yaptı bütün işlemleri evet geldiler evde kimse yoktu çilingir harcı yatırılmışsa kapıyı açabilirler bende yatırılmadığı için not bırakıp gitmişler sadece .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawnfxx

Aramıyorlar biz geliyoruz diye beni aramadılar . Benim avukat bir kere bile aramadan yaptı bütün işlemleri evet geldiler evde kimse yoktu çilingir harcı yatırılmışsa kapıyı açabilirler bende yatırılmadığı için not bırakıp gitmişler sadece .

Evde oturup hacize gelicekler diye bekleyelim mi yani 24 saat. İşide bırakalım oldu olacak. Saçma sapan işler arkadaş. Bıraktıkları notta ne yazıyor peki ? Kaç gün oldu not bırakalı ?

Mal beyanında bulundunuz mu ? Genelde talimat yazısı benim bildiğim hakkınızda yakalama kararı çıkartılmış olmasından dolayı mal beyanında bulundu iseniz sorun yok.

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Talimat yazısı adres konut mu işyeri mi diye tespit yapılsın diye de oluyor.

Benimkiler bugün kapıya geldi buyur ettim girmediler, borcu söyleyip 3 gün sonra haciz olacak dediler. Hay hay dedim erken gelin kahvaltı yaparız vs. Adam bozuldu gitti. Bir de diyor ki icra memurları asagida bekliyor bende neden bekletiyorsunuz şimdi yapalım işlemleri dedim bir şey demedi  

İcra dosyası sorgulama alanında yeni bir dosya açıldı ise bu da talimat dosyası diye geçiyor o eğer mal beyanında bulunulmadi ise hakkinizda çıkan yakalama kararı ile alakalı bunu yaşadığım için soruyorum siz dusmeyin mal beyanında bulundu iseniz bu dosya açılmadı ise sorun yok eğer dedigim gibi icra dosyası sorgulama alanında yeni bir dosya açıldı ise bu da talimat dosyası ise bu yakalama kararıdır bu durumda en yakın icra dairesine gidip mal beyanında bulunun elinizde evrak olsun ayri olarak karakola da gidip durumunuzu bildirin en azından yakalama kararı baslangicinda sorun problem yaşamamış olursunuz bilginiz olsun...

• Hocam mal beyanında bulunmuştum her dosya için ayrı ayrı uyarınız için teşekürler. Talimat dosyasındaki evrak ev hacziyle alakalı okudum. Bu çilingirle kapı açma olayına uyuz oldum inşallah o kadar saçmalamaz avukat. Bana 1 saat önce biz geliyoruz deseler işten izin alır kapıyı açarım kanun kural neyse saygılıyız. Çalışan yanlız yaşayan insanların evine habersiz gidip sonra kapıyı açmadılar diye kilidi kırmak suç olmalı. Ben evimden eşya çalınmış diye şikayetçi olsam ne olacak mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draman90 -- 3 Eylül 2025; 12:26:10 >
    Hocam eve gelme olayı tamamen korkutma amaçlı buna takilip işinizden gucunuzden olmayın sadece prosedür öyle gelip kimse yoktu kapıyı cilingir ile aciyoruz olayları 30 40 sene önceydi hakları var ancak yapilmiyor rahat olun işinize gücünüze bakın kafalarına göre karar çıktıktan sonra gelebilirler kimse yok mu evde not birakilir gidilir ev haczi olayı tamamen bitmiş durumda gelinebilir ancak sadece bilgilendirme yapili ve gidilir aksi durum yaşanacağını sanmiyorum kanun belli çünkü...

• sayın hocalarım

bazı avukatlar önce eleman yoluyor biz icradan geldik diye adres kontrolu sanırım yapıyorlar hepsi değil tabiki bazıları

talımat dosyaları farklı yerde icra dosyası açılmışsa istanbulda ama siz adana da oturuyorsunuz bunun için talımat dosya adı altında açarlar ancak .

eve gelirler ev kapalı giderler öyle çilingir ile geleceğiz diye sadece laf var .

içeri girmiyorlar çilingir ile ne alaka derler .

neyse çilingir ile gelmesi için

çilingir parası da vermesi lazım

polis eşliğinde hep beraber gelirler .eeee geldiler içeri girdiler bi şey almadıktan sonra niye girecekler ki.

ayrıca hiç bi memur avukat eve gelmek için yola çıkmışlarsa kimseyi aramazlar (ben daha denk gelmedim ) -

onun için prösedür ile yapsınlar çilingir ile mi bergir ile mi

çokta takılmayın gelecekler gidecekler evde yokum diye.

• 5 temmuzda ev haczi için talimat dosyası açtırdılar bulunduğum ildeki icra dairesine. Gelen giden yok. Olacağını da sanmıyorum. Hiçbir icra memuru eve gelme taraftarı değil. Kendim de kamu çalışanıyım ordan biliyorum.

• Bugün işbankası borcumun devredildiği varlık fonu,ablama ulaşmışlar ,kardeşiniz borcu var,kendisine ulaşamıyoruz,icra işlemleri başlatacaz demişler,ablamda panikle beni aradı,babamda kanser hastası,ondan ayrı panık oldu,haberide yoktu ufak tartıştık,borç tutarına kadar söylemişler,yasal değil mi nasıl yapıyorlar böyle birşey,bu arada her aradıklarında açtım ama anlaşamadık indirim yapmadıkları için bende ödemeyecek durumum yok dedim,saçma sapan işlere giriyorlar

• Arkadaşlar bugün Emir Varlık aradım.
    Hani geçen 300.000 borcu 100.000 teklif etmişler ben 50.000 demiştim.
    Hatta nasılsa 1/5 veya 1/6 yani 5te1 6tida1 fiyata alıyorsunuz zararınız olmaz demiştim...
    Bayan avukat önce ben 100.000 demedim dedi sonra güncel borç 330.000 siz 115.000 ayarlayın dedi.
    Bende bekleyin 2 yıl sonra öderim dedim kapattım..

Açıklıyorum 700.000 lik Garanti ile uğraşıyorum en az 1 yıl sürecek bir işlem var sizi bekletmeyeyim borç şişmesin diyorum afedersiniz kicları ile dinliyorlar.
    En son dedim bekleyin 700.000 borcu 1-3 yılda ödeyince size sıra gelir dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 3 Eylül 2025; 18:47:54 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.