Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.247
Cevap
54
Favori
132.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ev sizin adınıza mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiskoKralı D kullanıcısına yanıt

Miras kalacak evi nasıl hallettin hocam, benimde çare bulmam lazım 6 milyon değeri var şuan belkide daha fazla 210 bin borç için satılırsa çok üzülürüm ben yaşıyorum birde,Akbank’ı kpatırım ama işbankası varlık fonu indirime yanaşmıyor şuan ona 210 bin borç var,büyük ihtimallede uzun süre kapatmam istediğim indirime yanaşmazsalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 30 Ağustos 2025; 15:22:9 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Ben böyle kullanıyorum . Hiç bir sıkıntı olmaz .

• Bugün gene aradılar,daha önce 2 kere kadın aramıştı.işbankası ortak varlık fonundan,bu sefer adam aradı,biraz ters konuştu,adama diyorumki ana paradan indirim yaparsan ödemeyi düşünürüm,biz 5 yıldır kimseye ana paradan indirim yapmadık diyor,191 binlik borcumuz 260 bin olur diyor,bende indirim yapmazsanız ödemem dedim,siz bilirsiniz dedi,bundan sonrada arasalarda açmayacam beklesinler 2 3 yıl,sizin maaşınıza icra getiriz dedi,bende buyurun 3 seneye size sıra gelir dedim kapadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 1 Eylül 2025; 10:31:6 >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

faizleri silip sadece ana parayımı istiyolar hocam ?

hocaya konuya abimiz nasıl hal etti bilemem amma

mirası önceden başka birine devir etmek

hisseli paylaşım da olabilir ibo abinin dediği gibi.

kimse hisseli ev arazi araba vesaire almaz kimse sormaz .

hisseli işlem daha garantili yabancı asla asla satın almaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUH-AN-İ -- 2 Eylül 2025; 13:55:35 >
  • sayın hocalarım fonlar aradakıalacaklar .miras varmı yokmu kontrol ediyorlar .

bakınız kayda değer bi şey varsa onlarda pusuda bekler .neden olsa kat kat fazlasını alacak diye.

şimdi netten kontrol kolay .

bu yuzden üstünüzdee bi şey yoksa korkmayın .varsa biraz düşünün derim.

hocamız 250-300 bin borç için miras kalacak 1-2 milyon varsa bekleyebilirler .o zaman kadar fazi kat kat olur borç.

hemen kişinin annesi babası ölecek diye bi şey de yok ölümlü dunya ben onlkardan önce de ölebilirim.

bu yuzden sadece bunun için strese girmeyiniz.

• ibrahim abimizin dediği çok doğrı ve mantıklı yol

bunu unutmatyınız

Veraset+intikal+Hisseli paylaşım yapın Paylı Mülkiyet bunu bir yere yazın .

böyle olursa satışa çıkarmaları kolay da satın alacak kim mesela senin evin 5 te 1 ni kim alır alsa ne yapacak gelip bir oda da mı yaşayacak çok örnek var.

Ağa ev senin adına değil, babanı gömdün toprağa ev için endişeleniyorsun, senin endiseni anlamadim

• Rmznnr26 R kullanıcısına yanıt

Yok hocam ana para 130 bin küsür,191 bin istiyorlar ,210 binmiş 191bin istiyorlar

• popeyex kullanıcısına yanıt

Yok hocam ya Allah korusun,belki ben önce ölürüm,sonuçta kardeşlerim var annem var onların sıkıntı yaşamasını istemem benim yüzümden ,ondan sordum

• byRamo kullanıcısına yanıt
    Al işte örnek bana da ay da bir faizleri sildik kampanya yaptık ilk 100 kişi icerisindesiniz ana para borcuna kapatıyoruz cart curt diye mesaj atiyorlar üzerimde kayıtlı mal olsa 40 dereden su getirmişlerdi şimdiye kadar evet borçluyuz ancak karşı tarafda boşluğunuzu yakaladımi geçmiş olsun her hukuk bürosu aynı değil her avukat aynı değildir ancak böyle şunu şunu yapın sorun olmaz denilir bir bakarsin kayıtlı mallarina haciz konulur vs vs kısacası düşenin dostu olmaz arkadaşlar her söylenene güvenmeyin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha avukat'a düşmeden mesaj gelmeden nasıl neye güvenerek anlaşma yaptınız?

Avukata güven olmaz ki!!

Temelde her avukatın niyeti sözde yardım ediyor gibi yapıp sizi köşeye sıkıştırmak.

Nasıl mı?

Garanti Avukatı yada Bürodan biri aradı konuşmayı aynen aktarıyorum. Karşı tarafa garanti hukuk diyorum..

G.Hukuk= merhaba iyi akşamlar. İbrahim bey mi?

Ben= Evey buyrun konu neydi.

G.Hukuk= Garanti Bankasına borcunuz var.

Ben= biliyorum ama miktar büyük.

borç bulamam,anne, arkadaş, eş dosttan isteyemem!

G.Hukuk= Size yardımcı olmaya çalışacağım.

Ben= Nasıl?

G.Hukuk= bize borcun yarısını ödeyin faiz dursun (300.000)

Ben= Hanım efendi zaten 300 ana borc. O kadar param olsa Avukat, icralık olmazdım!! (Sesimi yükseltiyorum)

G.Hukuk= Siz bilirsiniz. Icra memuru ve Avukat bey gelir evde huzursuzluk çıkar, istediğini alır!!

Ben= Yok öyle avukat beyin yada icra memurunun istediğini alması.Keyfe göre değil.

Kanun kurallar belli. 1 tv+1 dolap+1 çamaşır makinesi.

2 çekyat . Kırık çekyat alınca 500.000 borç bitecek mi?

G.Hukuk= Ben bilmem,Avukat bey bilir. Ne alabilir,alamaz evden..

Ben= Herkes işini yapsın. Avukat vey yada görevli keyfi birşey yaparsa Cumhuriyet savcısına suç duyurusuna giderim.

Telefon suratıma kapandı...

Kıssadan hisse.. korku panik yapsaydım,aman eve gelmeyin,..

Aman evdekiler duymasın..

Alın şu 5.000-10.000 yada 20.000 desem işin içinden çıkılmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Eylül 2025; 21:54:52 >

Merhabalar hocam icraya girdikten sonra anapara veya altına bütün borcu kapatmadiklari takdirde, şu kadar peşinat verin durduralim gerisini taksitlendirelim işlerine girmeyin . İcra başlamadan direkt banka ile bu işlemlere girin . Ellerinde koz var icra durumunu her halükarda kullanıyorlar . Avukatlar tahsil ettiği her para üzerinden komisyon aldıkları için ne koparirsa kar sayıyorlar . Yapılandırma da aynı hesap . İcrayan gitmeden yapılandırma yaparsanız ve eğer öderseniz tertemiz bir iş olur . Ama icraya girmeden yapilandirip sadece 3-4 ay oderseniz ve sonucunda icraya girerseniz , o 3-4 ayda ödediğimiz para çöp olur . İyi hesap kitap isteyen işler . Gerçi hesap kitap bilsek bu hale dusmezdik ama 😂Allah herkesin yardımcısı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batıköğretmen -- 1 Eylül 2025; 22:1:49 >
  • Vakıfbank icra dosyasını açmış ve 13 Ağustosta ödeme emrini yüklemişti ancak tarafıma e-tebligat gelmedi. Ben yine de mal beyanında bulundum ama dosyada hiçbir hareket yok, herhalde tebligat gelmediği için kesinleşmedi de. Avukat niye umursamıyor anlamadım 😅

hocam işleme itiraz edin. peşinat dekont ve taksit ile ilgili belge varsa elinizde kozda var .icraya ipotege itiraz edin.

ayrıca uyaptan bakın size gelen lebligte anapara hepsi ise ödeme yaptığınız tarihten sorna işlem açılmışsa anaparaya da itiraz edin. faize de edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUH-AN-İ -- 2 Eylül 2025; 10:32:17 >
  • merhaba hocalarım iş ten olan borcum geelcek varlık devir olunmuştur mesaj bana gelıyor ama uyaptan böyle bir işlem yok .

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.