Şimdi Ara

Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google ile yapılan anlaşma kapsamında Pixel ekibi başta olmak üzere mühendislik kadrosunun bir kısmını devreden HTC, yeni amiral gemisi U11+'ı nihayet duyurdu. Aylardır konuşulan ve son birkaç haftadır arka arkaya sızıntı görüntüleri ortaya çıkan telefon, son dönemin popüler akımı olan 18:9 görüntü oranında ekranla geliyor.
     
    Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ 
     
    6-inç boyutunda ve 2880x1440 piksel çözünürlüğündeki ekran, Super LCD6 panel kullanıyor. Geniş ölçekte renk üretimi için DCI-P3 ve HDR10 desteğine sahip olan telefon, yeni görüntü oranının tasarım üzerindeki etkisiyle ekran/kasa oranında da iddialı. Rakipleri kadar olmasa bile %78 olan bu oranıyla göze hoş gelen bir görüntü ortaya koyuyor.
     
    Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ 
     
    HTC U11 ve U11+ 
     
    Snapdragon 835 işlemcisinden güç alan ve versiyona göre 4GB ya da 6GB RAM ile tercih edilebilen telefonun depolama kapasitesi de 64GB ve 128GB olmak üzere değişkenlik gösteriyor. Kamera tarafında ise bir başka popüler akım olan çift kamera özelliği, HTC U11+ da bulunmuyor, arka tarafta 12MP'lik tek bir kamera yer alıyor. 1.4 mikron büyüklüğünde piksellerden oluşan sensör ve f/1.7 diyafram ile gelen kamera, 4K çözünürlükte 30fps, Full HD çözünürlükte ise 120fps video kaydı gerçekleştirebiliyor. OIS  desteğinin unutulmadığı arka kameraya 8MP çözünürlüğünde ön kamera eşlik ediyor. f/2.0 diyaframla gelen ön kamera aynı zamanda 85 derece görüş açısı sunuyor ve Full HD video kaydediyor.
     
    Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ 
     
    HTC U11+ ihtiyaç duyduğu gücü 3930mAh kapasiteli pilden alıyor. Quick Charge 3.0 desteği ile gelen telefon, HTC Sense altında Android 8.0 işletim sistemini kullanıyor ve Edge Sense yani kenardan sıkarak özellik başlatma kabiliyetini de koruyor. Tasarım seviyesinde ön kısmında herhangi bir fiziksel buton bulunmayan telefonda, parmakizi okuyucusu ise arka kısımda oldukça iyi bir pozisyonlandırılmış gibi görünüyor yani bir başka ifade ile HTC tasarımcıları, S8+ ve Note 8'de Samsung'un düştüğü hatayı tekrarlamamış. Sıvı yüzey tasarım anlayışını devam ettiren telefon, 188 gram ağırlığında ve 8.5mm kalınlığında.
     
    Karşınızda HTC'nin yeni amiral gemi telefonu U11+ 
     
    HTC U11+ yarı saydam tasarım seçeneği de sunuluyor 
     
    Daha fazla depolama alanı için microSD hafıza kartı özelliği de sunan cihaz, IP68 sertifikasıyla birlikte Samsung telefonlarda olduğu gibi 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca suya mukavemet gösterebiliyor. Buradaki ince fark önemli iPhone X ve IP67 tabanlı diğer telefonlarda derinlik 1.5 metre değil 1 metre olarak tanımlanmış durumda. Malesef U11 ve kimi rakibinde olduğu gibi 3.5mm kulaklık girişi olmayan telefon, Cat15 modeme sahip yani uygun ağ alt yapısında 800Mbps indirme ve 150Mbps yükleme hızına çıkabiliyor.
     
    HTC U11+ seçilmiş bazı ülkelerde 800 Avro fiyatla kullanıma sunulacak.
     
    Not: Fotoğraflar The Verge sitesinden alınmıştır. 
     







  • Şu telefona nasıl bahane bulabiliyorsunuz hayret ediyor insan yok geç kalınmışta yok yetersizmiş'de sanırsın dünyayı kurtarıyorlar telefonla

    Bence donanım olarakda tasarım olarakda çok iyi bir telefon olmuş, Yalnız markanın fiyat konusunda biraz daha kullanıcı dostu olması lazım genel olarak.
  • %78? Hiç yapmasalarmış. Hiç olmazsa %80 geç de bizde diyelim köşeden köşeye ekran tasarımı diye. Yanlar ve üst yine kalın görünüyor.

  • bu cihazı direk u11 olarak piyasaya sürmeliydi.. tabiki bu fiyata değil.

  • Ya arkadaş şu cihazın arkasını cips paketi jelatini gibi yapmayın çok ucuz ve kalitesiz izlenimi veriyor. Yap mat siyah alüminyum kasa alalım ya da cam yapıyorsan da o kadar parlama yapmasın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greylights

    %78? Hiç yapmasalarmış. Hiç olmazsa %80 geç de bizde diyelim köşeden köşeye ekran tasarımı diye. Yanlar ve üst yine kalın görünüyor.

    Daha iyisini siz yapın bizde görelim adamlar ne yapsa bir şey buluyorsunuz gayet iyi olmuş tasarım. Fakat 6 inç ekran bana fazla 5.5 veya 5.7 olmalıydı en fazla onun haricinde gayet ideal.
  • İğrenç tek kelime ile. Çerçevesiz olacak diye düşülen hallere bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatice oldu

  • 800 avroyu gördüm bi rahatlama geldi içime

    biz alamayız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    İğrenç tek kelime ile. Çerçevesiz olacak diye düşülen hallere bak.

    Bu konuda Mate 10u tek geçerim. Her telefon üreticisi ders almali bu tasarimdan. Hem iddiali ekran kasa orani, hem 16:9 ekran, hemde on tarafta parmak izi okuyucu. 3.5mm jack girisinden ise hic bahsetmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu beğendim ama Türkiye'ye ne zaman gelir ve fiyatı kaç olur acaba?
  • gayet güzel
    fiyat önemli burada
  • HTC'nin bi dünya serisi var. LG'nin de öyle. İnsanların kafası karışıyor.

  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Bulabilirsek alacağız ama Huawei bile Mate10 Pro pazarlamanın peşinde.

  • Aynı kasada ekran boyutunu büyüten bir tasarıma gitse idi daha hoş ve mantıklı olurdu bence. Üreticiler 18:9 ekran oranını benimsemeye başladılar ama uygulama yapımcıları ve kullanıcılar bunu zor benimser. Geçiş sancılı olacak.

  • Yıllarca kullandığım fakat Türkiye'de yetkili servis açmadığı, kvk ve özellikle teleservice ile yürüdüğü taktirde iğne çöpü dahi almayacağıma yemin ettiğim firmadır. 6 defa telefon servise gider mi? Gitse bile birinde mi değişim kararı çıkmaz? Çalışmıyordu lan telefon. Bildiğin çalışmıyor. Allahtan hakem heyeti var. Almıştım para iadesini.

  • Çok para demişsiniz kardeş..

  • Bu batarya hangi amiral gemi diye tabir edilen cihazda var? Bu telefonun şarjı 2 günü rahat çıkarır. Dandik samsung 1000 $ a donan, çıt kırıldım, dandik bir telefon çıkardığında olmuş diyen tayfa; htc üst düzey bir telefon çıkardığında burun kıvırıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycanata

    Ben telefonu beğendim ama Türkiye'ye ne zaman gelir ve fiyatı kaç olur acaba?

    Direkt olarak kurla çarpıldığında, 3500₺ civarı bir şey oluyor. Daha devlet babaya da bir tane daha HTC U11+ alacağız. 4999₺ bekliyorum ben.

    HTC Türkiye bitik durumda. HTC U11'de yaptıkları gibi, yalnızca 4/64'lük modeli getirirler ve 4999₺'ye yalnızca e-ticaret sitelerinde satmaya çalışırlar.

    İthalatçılar ise 6/128'lik modeli getirirler. HTC Türkiye garantisi çöp olduğu için, ithalatçı garantili olan ve çok daha iyi hardware'e sahip olan bu cihazlar gönül rahatlığı ile alınabilir.




    Yıllarca HTC'nin tasarımına laf ettiler. Şimdi adamlar oldukça güzel bir ekran-kasa oranı yakalamışlar, vay efendim neden %80 değilmişmiş.

    Kamera güzel, ses olayında rakipsiz, tasarım güzel, parmak izi okuyucunun yeri kabul edilebilir, microSD var, 6 GB RAM seçeneği var, IP68 var, yaklaşık 4000 mAh batarya var, 835 gibi düşük güç tüketen işlemcisi var, Android 8'i bekleme derdiniz yok, HDR ekran var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 2 Kasım 2017; 17:41:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2017 için yeterli tasarım ama dahası için çalışılmalı... Konu sadece ekran kasa oranı değil insan farklı şeyler bekliyor. Bu sadece htc için geçerli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım tamam, tasarım sıkıntı fiyat rekabetçi sayılmaz. Yinede htcnin yarışta varım demeye çalışması takdire layık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.