Şimdi Ara

KARŞILAŞTIRMA-TERCİH: PASSAT B6 MI B7 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Comfortline DSG B6 Volkswagen Passatı mı tercih ederdiniz yoksa Comfortline manuel bir B7 yi mi ?

Lütfen sebeblerini de yazınız.

• b7 tercih ederdim. daha yeni. güzel bir tasarımı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20.06.2009

b7 tercih ederdim.

+1903
  • B6 yüzü eskidi B7 daha güncel ve daha şık bana göre.
  • arkadaşım +1903 ile ne demek istediniz ?
  • arkadaşlar bu ikisi arasında bir tercih yapmam gerekiyor...b7 nin trendline modellerinde cc bile yok...ama onun yanında daha yeni bir görünüme sahip içi değimemiş tamamen aynı..b6 lar çok daha donanımlı ve dsg ile alınabilir. b7 nin comfortline ları idare eder eski kasalara nazaran ama dsg otomatik şanzımanlı olanları da bütçemi aşıyor...kafam çok karışık..

özellikle her iki aracı da kullanmış veya test eden arkadaşlarımız yardımcı olabilirlerse bu araçları karşılaştırabilirlerse...
  • bence de b7 konu jetta'ya dönerse bir önceki kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manuel bir b6 tercih ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden manueli tercih ederdiniz? dsg şanzumanın çok seri olduğu, yakıtta tasarruf yaptığı ve passatlarda genel olarak sorunsuz olduğu söylenmekte....biir de bu aracı önceden kullanmış mıydınız yani manuel olarak ?
  • İkisini de etmezdim.

Tabii ki üst model olduğu için B7 yi tercih ederdim fakat sizin yerinizde olsam. Çünkü otomatik vites çok önemli değil sizin için ki bu kıyaslamayı düşünmüşsünüz. Benim için otomatik vites olmazsa olmaz olduğu için böyle bir soru aklıma bile gelmezdi. Yalnız dikkat edin DSG şanzıman sorunludur.
  • b6nın tipi daha düzgün ama tercih olunca b7 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B6'da kalite daha yüksek. Zaten B7'ye geçince üretim maliyetlerinin düştüğü söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG lerin passatta genellikle sorunlu olmadığını duydum. peki otomatik makul tüketime sahip bir D sınıfı araç var mı tavsiye edebileceğiniz passatın yerine....bütçe max 60....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkani81

neden manueli tercih ederdiniz? dsg şanzumanın çok seri olduğu, yakıtta tasarruf yaptığı ve passatlarda genel olarak sorunsuz olduğu söylenmekte....biir de bu aracı önceden kullanmış mıydınız yani manuel olarak ?

sorunsuz mu
  • DSG - B6 tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

quote:

neden manueli tercih ederdiniz? dsg şanzumanın çok seri olduğu, yakıtta tasarruf yaptığı ve passatlarda genel olarak sorunsuz olduğu söylenmekte....biir de bu aracı önceden kullanmış mıydınız yani manuel olarak ?

sorunsuz mu

yani passatlarda genel olarak sorunsuz olduğuna dair bir kanı oluştu gerek okuduklarım gerek duyduklarıma göre...

ben adanada yaşıyorum. trafiğin sıkışık olduğu erlerde de ayda yılda bir yolum düşüyor...buralarda öyle yokuş rampa vs de pek yok...düz ova :)

yazları yaylaya çıkarım yayla yolları rampa virajlı olur o kadar...

bunlardan dolayı dsg şanzımanın da çok fazla yorulacağını yıpranacağını bu yüzden arıza çıkaracağını pek zannetmiyorum....

bizim coğrafya dan da dsg deneyimliler varsa lütfen bu konuda yardımcı olsunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

DSG - B6 tercih edin.

arkadaşım neden tavsiye ettiğinizi de söylerseniz sevinirim...
  • b6 çok daha oturaklı , ağırlığı var , b7 ne olduğu belli değil bi anda çıktı ortaya b6 çakması gibi bişey oldu.

b6'yı severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

b6 çok daha oturaklı , ağırlığı var , b7 ne olduğu belli değil bi anda çıktı ortaya b6 çakması gibi bişey oldu.

b6'yı severim.

evet....genel görüşler beğeniler de b6 dan yana...ama b7 nin yeni yüze sahip olması, bundan dolayı 2.elinin daha az zarar ettirmesi, yeni teknolojiler, konfor ve yalıtımın arttırılması ve bluemotion yakıt tasarrufu aklımı çelmekte...bir yandan b7 nin yeni olması sürprizlere gebe olması...b6 nın gerek dizayn gerekse teknoloji olarak tamamen oturmuş olması...dsg li alabilme ihtimali....kararı bir hayli zor kılıyor...peki b6 yı manuel mi dsg li mi tercih ederdiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can bora

DSG - B6 tercih edin.

arkadaşım neden tavsiye ettiğinizi de söylerseniz sevinirim...

Bu araçların zevki otomatik olduğunda çıkıyor. İmkan varsa her zaman otomatik alınmalı.
    Hatta fikrimce bütün otomobiller standardında otomatik olup, opsiyonel olarak manuel vites sunmalı, ayrı konu.

B6 ve B7 kasalar arasında kozmetik dışında bir fark yok. Ayrıca kıyaslarsak, bence B6; B7' den daha iyi görünüyor.

Bu yüzden size tavsiyem DSG vitesli B6 kasadır.

DSG konusunda aracın bakımlarını aksatmadan yetkili serviste yaptırmak doğru olur, herhangi bir problem olursa aracın garantisi bitmiş bile olsa, iyi niyet garantisi uygulayarak probleminizi çözüyorlar.

Son olarak sedan değil Variant tercih etmenizi öneririm;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 26 Temmuz 2012; 2:15:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.