Şimdi Ara

KARŞI TARAF %100 KUSURLU OLDUĞU HALDE BANA %100 VERİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabayla giderken sinyal verdikten sonra tam dönecekken arkamdaki kamyonun sağ sol yaparak kontrolsüz bir şekilde geldiğini görünce dönemedim ve o kamyon park halindeki araca çarpıp aracı uçurarak benim aracıma çarptırdığı halde %100 kusur bana çıktı halbuki olay yerine gelen trafik polisleri %100 kusurun öndeki araç ne yaparsa yapsın kamyona ait olduğunu söylemesine rağmen böyle bir karar çıktı. Gerçekten akıl sınırlarını zorlayan bu karara sizde bakın.


     KARŞI TARAF %100 KUSURLU OLDUĞU HALDE BANA %100 VERİLDİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 8 Ağustos 2016; 18:56:22 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    Arabayla giderken sinyal verdikten sonra tam dönecekken arkamdaki kamyonun sağ sol yaparak kontrolsüz bir şekilde geldiğini görünce dönemedim ve o kamyon park halindeki araca çarpıp aracı uçurarak benim aracıma çarptırdığı halde %100 kusur bana çıktı halbuki olay yerine gelen trafik polisleri %100 kusurun öndeki araç ne yaparsa yapsın kamyona ait olduğunu söylemesine rağmen böyle bir karar çıktı. Gerçekten akıl sınırlarını zorlayan bu karara sizde bakın.


     KARŞI TARAF %100 KUSURLU OLDUĞU HALDE BANA %100 VERİLDİ

    Tutanakta ne yazdınız bu çok önemli siz sinyal verseniz bile sonuçta akan yolda durur vaziyetteyseniz işler karışıyor. sizin düz durup sinyal vermeniz gerekirken sağa kırdıysanız aracın burnunu buda hata olarak görülmüş olabilir,çok dert ben tramer sonucum çıkana kadar günde 50defa sisteme bakıp kontrol ettim inşallah en iyi şekilde sıyrılırsınız.Geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 30 Ağustos 2016; 15:10:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.