Şimdi Ara

Karşı cinsle tanışma replikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sigara içmiyosak napıcaz peki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum kukusuz kalacaksın

• (Kızın dibinde etrafa bakınıyor gibi yapılır)

+Pardon bir şey arıyorum da siz biliyor musunuz?
    -Noldu ki .s.s.s
    +Sizinle tanışmaya bahane arıyorum da Merhaba yoksa selamün aleyküm mü demeliydim ehe.d

(Ve kız sizin alfa bir DH li olduğunuzu anlayıp dudaklarınıza yapışır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrus69

Bu anlatacağım taktik denenip başarıyla sonuçlanmıştr.

Öncelikle sigara içmeyen bir karşı cinsi gözünüze kestiriyorsunuz.Sonra gidip çakmağını istiyorsunuz ve konuşma şöyle geçiyor: (İ:idrus69 , k:kız)

İ: merhaba
    K: merhaba
    İ: rica etsem ateşini kullanabilir miyim?
    K: maalesef sigara kullanmıyorum
    İ:hadi ya tüh

Sonra cebinizden kendi çakmağınızı çıkarıp cigaranızı yakıyorsunuz.Kız afallıyor ve bu arada ismini sorup tanışıyorsunuz :)))

Denendi : onaylandı
    Ben aynı böyle senaryo yazmıştım lisede

• Karşı cinsle tanışma replikleri
  • Facebook'umdaki "diğer" klasörüme düşen mesajlardan yola çıkarak size bazı taktikler sunmak istiyorum. Aralarında çok yaratıcı olanlar da var Sakın bunları yapmayın

1. Entellektüel görünme taktiği

Karşı cinsle tanışma replikleri

2. Merak uyandırma taktiği

3. Romantik görünme taktiği

4. Sayfada yazdığın şeye özelden cevap yazma taktiği

Ahaha altı üstü simitçi ile ilgili bir fotoğrafın altına yorum yazmıştım

5. Altımda son model motosikletim var taktiği

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

-Yarını düşünen adamın bugünü düşünen adam karşısında şansı yoktur.

Karşı cinsle tanışmak için değil ama hoşuma giden bi replik
    bence tam tersi. yarınını dusunup planlayan adam karşısında sadece bugunu yasayanın hiç sansı yoktur. rotanız olmazsa hic bir yere ulasamazsınız.
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    yemin ederim bülent karakteri şu hayattaki tek idolüm

adamın yarısı olsak yeter...
  • ne yaparsanız yapın ses tonunuza dikkat edin ve normal sakin konuşun.. gerisi gelir..

genelde tipiniz düzgün ise kızlar 1 sans vermekten çekinmezler (sevgilisi olsa bile ).. mesele oradan yürüyüp gitmekte

tip yoksa artık o sizin yaratıcılığınıza kalmış

para yoksa zor bu işler
  • Merhaba yiyişelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

bence tam tersi. yarınını dusunup planlayan adam karşısında sadece bugunu yasayanın hiç sansı yoktur. rotanız olmazsa hic bir yere ulasamazsınız.

Alıntıları Göster
    Bugünü düşünen adam hapse girmekten korkmaz öldürür
    Yarını düşünen adam yarını hapiste geçirmekten korkar öldüremez

Kaybedecek birşeyi olmayan bugünü düşünen kişi risk alır, kaybedecek birşeyler olan yani yarını düşünen risk almaz

İkisi arasındaki savaşta Hayatta kalan bugünü düşünen adam olur

• quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

avrupa yakası bülent in sözleri . bu da denenmiş , chat te başarılı olmuştur .

oldukça cool bir havayla , demek hayatında kimse yok haa merve , içindeki o hassaslığa kimse hitap edemedi mi ? bekleyin gerisi gelecektir .
    sosyal medyada tutmaz hocam bu ne var be salak diye cevap verir kız
  • Seni krem şantiledikten sonra üzerine vişne koyup emcüklemek müteakibinde de gondiklemek istiyorum afet-i devran.

De bohem bi' hava oluşacak kız oww yeah fantezi dünyalarımı süsleyen yamuk kamışlı erkeğğim diyip kollarına düşecek. Hemen kucakla götür eve.
    Tabiii evde hazır krem şanti bulundurman gerekiyor.

Bi gece önceden doktor öetker krem şantiyi paketin arkasında yazıldığı üsulünce çırp, dolaba at.
    Vişneyi de pastanelerden alabilirsin malum sezonu geçeli çok oldu. Profesyonelleşince yazın stok yaparsın.

Hadi bakem aslanım kaplanım saldır.
  • Selamun aleyküm dilara ben mustafa

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

sosyal medyada tutmaz hocam bu ne var be salak diye cevap verir kız

Alıntıları Göster
    elimde ekran görüntüleri var inanmayana verebilirim , silmediysem koyarım . en azından 5 denemede birinden cevap aldım . beni tanıyor gibi konuşuyorsun gibi ilgi dolu msj lar geldi bana . nasıl bir karakter çiziyorsan kadın ona göre cvp verir . serseri gibi davranırsan cevabı bu olur , sana bu tip cevaplar geliyorsa manyak sapk heriflerin ahlağını bozduğu sinir hastası kızlardan gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Bugünü düşünen adam hapse girmekten korkmaz öldürür
    Yarını düşünen adam yarını hapiste geçirmekten korkar öldüremez

Kaybedecek birşeyi olmayan bugünü düşünen kişi risk alır, kaybedecek birşeyler olan yani yarını düşünen risk almaz

İkisi arasındaki savaşta Hayatta kalan bugünü düşünen adam olur

Alıntıları Göster
    hapse girip adam öldürmek sanki iyi bir şey :D

bugun hayatında basarili olan adamlara bakın hepsi bugununu yarınını bilmem kac yil sonrasını planlayan adamlar. bunların zaten cogu o yere ulasmak icin hem cok calısmis hem risk almis hem cok plan yapmis adamlardir. ama hicbir zaman duygularına bir anlık kapılıp da birini öldürecek kadar boş adam degillerdir, olamazlar.

bugununu dusunen bugunkü hislerine göre yaşar. durumlara ve olaylara yaptıgı tek sey tepki vermektir. hayatın kendine sunduklarına karşılık ordan oraya savrulur. hiçbir zaman yolunu bulamaz ve çizemez. kendini gerçekleştiremez. asla ilerisini düşünerek bugun cok çalışamaz, zora gelemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

hapse girip adam öldürmek sanki iyi bir şey :D

bugun hayatında basarili olan adamlara bakın hepsi bugununu yarınını bilmem kac yil sonrasını planlayan adamlar. bunların zaten cogu o yere ulasmak icin hem cok calısmis hem risk almis hem cok plan yapmis adamlardir. ama hicbir zaman duygularına bir anlık kapılıp da birini öldürecek kadar boş adam degillerdir, olamazlar.

bugununu dusunen bugunkü hislerine göre yaşar. durumlara ve olaylara yaptıgı tek sey tepki vermektir. hayatın kendine sunduklarına karşılık ordan oraya savrulur. hiçbir zaman yolunu bulamaz ve çizemez. kendini gerçekleştiremez. asla ilerisini düşünerek bugun cok çalışamaz, zora gelemez.

Alıntıları Göster
    Mesele iyilik ve kötülük değil replikte zaten mesele hayatta kalmak ve mecazi değil gerçek manada.

Sen bence filmi izlemediğin için repliğin söylemek istediğini anlamadın. Yarını düşünen adamın bugünü düşünen adam karşısında şansı yoktur derken karşısındaki adamı öldürmeye gittiği sırada söylüyor bunu yani ölüm kalım anında geçerli olan bi söz.

Yoksa tabi ki genelde yarını düşünen adam rahat eder planlı programlı hayatı olur elinde avucunda birşey olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumuş

Facebook'umdaki "diğer" klasörüme düşen mesajlardan yola çıkarak size bazı taktikler sunmak istiyorum. Aralarında çok yaratıcı olanlar da var Sakın bunları yapmayın

1. Entellektüel görünme taktiği

2. Merak uyandırma taktiği

3. Romantik görünme taktiği

4. Sayfada yazdığın şeye özelden cevap yazma taktiği

Ahaha altı üstü simitçi ile ilgili bir fotoğrafın altına yorum yazmıştım

5. Altımda son model motosikletim var taktiği

Merhaba bağyan baş başa birer finçan kayfe içmeye ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

elimde ekran görüntüleri var inanmayana verebilirim , silmediysem koyarım . en azından 5 denemede birinden cevap aldım . beni tanıyor gibi konuşuyorsun gibi ilgi dolu msj lar geldi bana . nasıl bir karakter çiziyorsan kadın ona göre cvp verir . serseri gibi davranırsan cevabı bu olur , sana bu tip cevaplar geliyorsa manyak sapk heriflerin ahlağını bozduğu sinir hastası kızlardan gelmiştir.

Alıntıları Göster
    hocam mesela instagramdan aynen dediğin gibi bi mesaj atsam ilk mesaj olarak şansım yükselirmi ?

ben genelde merhaba vs yazıyorum cevap alıyorum ama sonrası görüldü vs devam etmiyor sebebi ne sence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.