Şimdi Ara

Karşı Cins Ve Değer Kavramı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 8 Temmuz 2010; 21:47:02 >

Badger Badger Badger Mushroom Fan Club !

Paramı Para Ne Arar La Vatandaşta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Çok değer vermek bıktırır mı, değerli olduğunu hissettirmek bir karşı cinse?

Ama elinde olan bi kavramda değil sanırım bu, sevdiğin birine değer verirsin illaki belki fazlasıyla.. İşte sormak istediğimde bu elinde olmadan sevdiğin kişiye fazla değer verirsek ne olur ?

ADMİNE:Kız konusu değildir, kıza göre erkek erkeğe göre kız konusudur.. Evrensel bir konu olan değer konusunun karşı cinslerdeki araştırmasının insanlar için öneminin yanında sonuçlarını merak ediyorum..

önce acı çekersin çünkü karşıdaki değer bilmez ayrılırsınız ama sonra kaybettiğini anlar ve yer değiştirirsiniz..

• eger bı ınsan cok sevıosa cok fazla deger verır..bu bole..yok ben bellı etmıcem yok ıcımde severım bunlar boş işler..

seven ınsan elınde olmadanda olsa sevdıgını bellı eder hemde cok..cok fazla ılgılenır cok üstune düser..

ama karsıdakının havaları bınbeşyüz olur..senı takmamaya baslar..acıkcası burnu kaf dagına cıkar..olay budur
    her an çok değerli oldugunu hissettirme
    ara ara mutlaka elinde olmadan hissetirirsin ama arada sırada fren yapmak gerek ...altın kural

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 8 Temmuz 2010; 21:42:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deger vermek sadece matematikte işe yarar demişler....kıymet bilen az bu devirde onun için fazla deger vermeye gerek yok ama bunu gelde deli gönüle anlat......aşkada inancımı kaybettim zaten , dış görünüş dolayısıyla hoşlantı varmış sadece .........

Orijinalden alıntı: Anchovy53

Ben çok değer verdim o da karşılık veriyodu ama arkadaş kalmayı tercih etti başkasına gitti.Şimdi sadece selam veriyoruz birbirimize

Ayrılırsa derdi sana düşer..

Badger Badger Badger Mushroom Fan Club !

Paramı Para Ne Arar La Vatandaşta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

Değer vermezsen gözü dışarıya döner değeri başkalarında arar..
    Çok fazla değer verirsen artık monoton oldu sıkıldım der gözü dışarıya gider başkalarını arar..
    Herşey tadında güzel
    her an çok değerli oldugunu hissettirme
    ara ara mutlaka elinde olmadan hissetirirsin ama arada sırada fren yapmak gerek ...altın kural

Dostum çoooook haklısın. Fren çok önemli, aslında yapmak istediğim buda işte becerebilsem keşke. Çok değer insandan soğutur. Kaybetmemek için bu politika önemli..

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

eger bı ınsan cok sevıosa cok fazla deger verır..bu bole..yok ben bellı etmıcem yok ıcımde severım bunlar boş işler..

seven ınsan elınde olmadanda olsa sevdıgını bellı eder hemde cok..cok fazla ılgılenır cok üstune düser..

ama karsıdakının havaları bınbeşyüz olur..senı takmamaya baslar..acıkcası burnu kaf dagına cıkar..olay budur

Evet öyle aslında.

• çok güzelsin falan denmemeli bence geriye kalan aşk cümleleri söylenebilir
  • Karşı tarafın seni sevdiğinden daha çok onu sevmek, karşı tarafın sana verdiği değerden çok daha fazlasını ona vermek; hiç bir şey beklemeden yapılıyormuş gibi görünse de aslında tek bi beklentiyle yapılır:daha çok sevilmek, değerli görülmek.

ama beklentinin sonucuna bakılmaksızın tekrar verilir tekrar verilir, taki tükenene bitene kadar. ama eğer karşı taraftanda daha az bile olsa arada bir bile olsa bir sevgi hissedildiği takdirde kolay kolay tükenilmez.

enayilik değildir, eziklik hiç değildir. değer vermek kolay birşey de değildir.
    kesinlikle karşılıksız değildir.. tek beklediğin şey ise karşı taraftan gelecek hoş bir söz ya da hiç değilse verdiğin değerin değerini bilindiğini hissettirecek bir davranıştır.
    her şey gibi o da azalır ancak kesinlikle yerinde boşluk bırakmaz. derin bir öfke, üzüntü bırakır. ah emeklerim demezsin, acaba neden böyle oldu dersin. o kadar değer vermişsindir ki çok çok az bile olsa kendini suçlamaktan geri kalmazsın. aslında verdiğin değer tükenmemiştir, tükenemez.

insanı yavaş yavaş öldüren olaydır aslında.mutlu olsun diye elinizden geleni yaparsınız, sadece küçük bir gülümsemesini görmek için.her zaman, her durumda onun yanında olmak istersiniz, üzüntüsünü de mutluluğunu da paylaşsın diye.sırf onunla zaman geçirmek için zar zor BOŞ işler yaparak, onu sevindirmek için elinizden geleni yaparsınız. fakat karşınızdakinin size ayıracak vakti yoktur, onun için zaman kaybı olmaktan öteye gitmezsiniz çünkü.zamanla "nerde hata yapıyorum, belki gerçekten sevdiğimi gösteremiyorum" diye düşünürsünüz.Bunu anlatamazsınız, bazen soğuk olursunuz ona karşı.Kendisi için zaman kaybı olduğunuzdan yüzyüze görüşme fırsatınız hiç olmamıştır onun hayatınızı nasıl renklendirdiğini, onun sayesinde artık daha mutlu biri olduğunuzu ve daha bunun gibi şeyleri yazarsınız.Bazen şiir yazarsınız."herhalde beni anlar artık, kendisini ne kadar sevdiğimi" dersiniz ama gelen cevap, sizin daha çok değer verdiğinizi yüzünüze vurur.

-çk teşekkr ederm (:

karşınızdakinin de fırsat bulmuşken duygularını size anlatmasını beklersiniz ama uzun uzun yazılmaya bile teşebbüs edilmemiş bir kısatlma silsilesi çıkar karşınıza."bu kadar mı yani?" diye düşünürsünüz, içiniz yanar.

senin canın sıkkın olduğunda o çekinmeden "meşgul" oldugunu dile getirebilirken, sen en önemli sınavına çalışır durumda olsan bile cok değerli olan sınavından fedakarlık edebilirsin.bir müddet sonra aynı şeyleri karşı tarafa senin yapma halin kaçınılmaz olan durumdur. ha bazen olan olur ve karsındakiyle aynı dilden konusmaya baslarsın, degerine deger, dostluğuna dostluk gorursun karsılık olarak. bunun da adı mucize olur zaten. ve bence herkes mucizelere inanmak ister.

Zaman geçtikçe bu insanlar üzülürler. üstelik saçma amerikan filmlerindeki gibi bu üzüntünün ardından mutlu bir son da doğmaz. gerçekten üzülürler.
    belkide üzülen taraf tek sen olursun.

Bi ara ben yazmıştım.

• Bence vericeğin değer aldığın değerle eş olmalı, sonuçta insan sevdiği zaman hiç birşeyi gözü görmüyor. herşeyi yaparım ölürüm vs. şeyler söyleniyor. e sonunda büyütüle büyütüle vazgeçilmez yapılıyor karşıdaki kişi. Çok değer verirsen sıkılır, az değer verirsen yine sıkılır. ortasınıda seven insan zor yapar. Zaten seven insan için azlık çokluk kavramı birbirine girer. O nedenle bu değer verme olayı iki tarafta gerçekten sevdiği sürece eş olur.

Hayırlı tıraşlar bu arada hazan ekledim msnye hocam seni

• değer vermiceksin çok sevmiceksin die bişey yok abi. kalbe söz dinletseydik kraldık. sevdiğin kişiye çok değer verirsin. belli etmesen ble çok dğeer verirsin ve o ayrılıncada çöküşe geçersin.

olay budur. bunu engellemenin yolu yok bence. bu hayatın bize attığı/atacağı şık gollerden biridir..

Orijinalden alıntı: Vahamet

Bence vericeğin değer aldığın değerle eş olmalı, sonuçta insan sevdiği zaman hiç birşeyi gözü görmüyor. herşeyi yaparım ölürüm vs. şeyler söyleniyor. e sonunda büyütüle büyütüle vazgeçilmez yapılıyor karşıdaki kişi. Çok değer verirsen sıkılır, az değer verirsen yine sıkılır. ortasınıda seven insan zor yapar. Zaten seven insan için azlık çokluk kavramı birbirine girer. O nedenle bu değer verme olayı iki tarafta gerçekten sevdiği sürece eş olur.

Hayırlı tıraşlar bu arada hazan ekledim msnye hocam seni

Haklısın ya, çok değer verince bu sefer yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanıyorsun. Bardağın dolu kısmı boş kısmı misali..

Tmm hocam iyi yapmışsın, akşam girerim konuşuruz inş. ;)

• mesajım bulunsun
    Ben Mevlana Değilim Adam Ol Gel.
  • kadınların kendisi bile aradıkları erkek tanımında çok da şımartmasın arada haddimi bildirsin diyorsa bunu düşün derim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.