Şimdi Ara

Karşı apartmandakilerden BIKTIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne biçim ailedir böyle ya... bir tane kadın var oğulları şoför kızı evli çocukları felan var... O evde şimdi misafirler geldi bir sürü velet ağlayıp bağırıyor... karşı apartmanla benim apartman arasında bir işlek cadde var ve bu cadde olmasına rağmen yine de o veletlerin ağlayış bağırışlarını çok net duyuyorum... geçen sabah 6 felandı ben uyuyordum o sıra sonra bu eğitimsiz şöfor çocuk çıkmış balkona laa maymuun diye birisine sesleniyor ben de bunun sesiyle uyandım... arkadaş böyle bir şey olabilir mi? sabahın 6'sı herkes uyuyor bu da çıkmış balkona laa maymun diye bağırıyor... sonra bütün gün evinde kavga gürültü eksik olmuyor... bu karı balkona çıkıyor çocuklarına sesleniyor hem de gece gündüz bütün gün bunu yapıyor.. ayrıca 24 saat balkonda oturuyor... bildiğim 100 kilo civarı şişman klasik sokaktaki teyzelerin en kötü örneği... hayattan soğudum ya
    millet tatil yerlerinde disko disko partizani şarkıları eşliğinde kızlarla dans ederken yada köylerinde sessiz sessiz doğada yaşarken... ben de bu cahil ailenin seslerini dinlemek zorunda kalıyorum...

• Öncelikle disko disko partizani devri bitti kardeşim.Eğer ciddi olarak bualdıysan bu durumdan zabıtaya şikayet et.
  • JAMESX BEYLER OKUMAYIN PİŞMAN OLMAYIN
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 1:10:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalpler yalniz Allah'i anmakla huzur bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın james
  • JAMESx Şimdide buraya dadanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYIN
  • Nalet olsun okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun da zabıtaya şikayet et ama bir kişiyi takacaklarını sanmam huzuru bozdukları gerekçesiyle bir kaç kişiden imza topla başvur bir zabıta karakoluna yada polis karakoluna git bunlarla ilgilenen küçük çaplı ekipler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.