Şimdi Ara

KARS'ı bilenler bi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğu ekspresi ile nisan başı gibi ankara-kars yapmayı düşünüyoruz. kars kalesi, ani harabeleri, çıldır gölü, sarıkamış falan arasındaki ulaşımı en ucuz maliyetle nasıl yapabiliriz?

Ulaşım araçları ile birlikte bir plan söyleyebilecek var mı?

• 4 martta bende gidiyorum 7 mart sabah dönüş 2 gün gezcez bakalım daha sonra aklıma gelirse bilgi veririm sana

not:15-20 gün önceden alın biletleri pulmanda gitmeyeeckseniz yer bulamazsınız yoksa
  • Kars Mars hikaye Ankara'dan sonrası yok.

Hep medyanın oyunu bunlar.

Adana'ya kar efekti ekleyip Kars diye yutturuyorlar size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saydigin yerlere araba kiralayıp taksi ile gidersiniz.

Çıldır gölü Ardahan'ın çıldır ilçesinde , 60 km falan var galiba

Ani harabeleri de Kars merkeze 30-40 km galiba tam bilmiyorum ama dolmuş falan gitmez Oray'a da kendiniz ulasim sağlamanız gerek.

Kale merkez de ama , çok dik bir yokuş terletir çıkarken. Zaten carsida gezerken görürsünüz kaleyi.

Sarıkamış'a ilçe arabaları ile gidersiniz.

Nisanda geliyorsanız Artvin şavsata da gidin Kars'a 120 km Ardahan'da 30-40 km bu kadar gelmişken gidip orada da kamp yapmalısınız. Başka sorunuz varsa cevaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yine planlamalar yapılmaya başlanmış hadi bakalım takipteyiz. Ankara şurası sayılır o kadar yakınız be, bir ara Eskişehir'e de bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum tabi hocam arabalar demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

4 martta bende gidiyorum 7 mart sabah dönüş 2 gün gezcez bakalım daha sonra aklıma gelirse bilgi veririm sana

not:15-20 gün önceden alın biletleri pulmanda gitmeyeeckseniz yer bulamazsınız yoksa

kuşetlide gideceğiz hocam 3 ya da 4 kişi olacağız :D

evet biletlere bakıyorum cidden hemen tükeniyor, haberim var durumdan :) Git gel mutlaka mesajlaşalım.

Bu arada biletleri aldın mı sen? Gidiş dönüş alınca ve 26dan küçüksen %20şer indirim oluyomuş sanırım :D kaç lira tuttu, hangi vagon? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pardayanlar'i okuyan var mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Hocam yine planlamalar yapılmaya başlanmış hadi bakalım takipteyiz. Ankara şurası sayılır o kadar yakınız be, bir ara Eskişehir'e de bekleriz

eskişehire 2 kez gittim ya sıktı artık dhkjashjda aynı postu gruba da attım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

4 martta bende gidiyorum 7 mart sabah dönüş 2 gün gezcez bakalım daha sonra aklıma gelirse bilgi veririm sana

Vay hocam :) Yarın yolculuk var demek ha :) Dönünce izlenimlerini paylaşırsan seviniriz. İyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.