Bildirim
KARS'ı bilenler bi bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4 martta bende gidiyorum 7 mart sabah dönüş 2 gün gezcez bakalım daha sonra aklıma gelirse bilgi veririm sana
not:15-20 gün önceden alın biletleri pulmanda gitmeyeeckseniz yer bulamazsınız yoksa -
Kars Mars hikaye Ankara'dan sonrası yok.
Hep medyanın oyunu bunlar.
Adana'ya kar efekti ekleyip Kars diye yutturuyorlar size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saydigin yerlere araba kiralayıp taksi ile gidersiniz.
Çıldır gölü Ardahan'ın çıldır ilçesinde , 60 km falan var galiba
Ani harabeleri de Kars merkeze 30-40 km galiba tam bilmiyorum ama dolmuş falan gitmez Oray'a da kendiniz ulasim sağlamanız gerek.
Kale merkez de ama , çok dik bir yokuş terletir çıkarken. Zaten carsida gezerken görürsünüz kaleyi.
Sarıkamış'a ilçe arabaları ile gidersiniz.
Nisanda geliyorsanız Artvin şavsata da gidin Kars'a 120 km Ardahan'da 30-40 km bu kadar gelmişken gidip orada da kamp yapmalısınız. Başka sorunuz varsa cevaplarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yine planlamalar yapılmaya başlanmış hadi bakalım takipteyiz. Ankara şurası sayılır o kadar yakınız be, bir ara Eskişehir'e de bekleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum tabi hocam arabalar demek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
4 martta bende gidiyorum 7 mart sabah dönüş 2 gün gezcez bakalım daha sonra aklıma gelirse bilgi veririm sana
not:15-20 gün önceden alın biletleri pulmanda gitmeyeeckseniz yer bulamazsınız yoksa
kuşetlide gideceğiz hocam 3 ya da 4 kişi olacağız :D
evet biletlere bakıyorum cidden hemen tükeniyor, haberim var durumdan :) Git gel mutlaka mesajlaşalım.
Bu arada biletleri aldın mı sen? Gidiş dönüş alınca ve 26dan küçüksen %20şer indirim oluyomuş sanırım :D kaç lira tuttu, hangi vagon? :D -
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızaslan
Hocam yine planlamalar yapılmaya başlanmış hadi bakalım takipteyiz. Ankara şurası sayılır o kadar yakınız be, bir ara Eskişehir'e de bekleriz
eskişehire 2 kez gittim ya sıktı artık dhkjashjda aynı postu gruba da attım bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
not:15-20 gün önceden alın biletleri pulmanda gitmeyeeckseniz yer bulamazsınız yoksa
Vay hocam :) Yarın yolculuk var demek ha :) Dönünce izlenimlerini paylaşırsan seviniriz. İyi eğlenceler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X