Şimdi Ara

karpersky Al.bel.versin.key lerimi silmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 programım var tum keyleri silmiş sozum ona 2012 ve ucretli.ben bu sdosyalarımı istiyorum ayrıca bana sorulmadan nasıl siler halen anlamıs değilim.
    arkadaslar yokmudur avast gibi bir anti virus fıstık gibi buluyor pencere cıkıyor dilediğini yap bu ne arkadas ya.

karpersky da virus nasıl silinir o bile belli değil kendi kafasına gore tkılıyor

ayrıca bazı virusleri buluyor işlenmedi diyor yanında acıklaması yok işlenmedi ne demek hey Allah ım program yapmayı becermiolar

10 yıldır kulandıgım keylerim gitti.muzikle ilgili idi asla virus değil off yandım ben mafoldum işten atıldım işim bitti oldum hayatım kaydı

http://c1111.hizliresim.com/r/d/h8pr.png

gerizekalı şey onemsizleri silmemiş 100gb lik arşivlerimi nerden bulduysa içine girp keylerini silmiş deliricem ya

diğerlerini nie silmior bu netten indirdğim kurulmamıs olan basit tum dosyalar duruyor silmemiş virusleri işlenmedi ne dmeek ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 12 Kasım 2011; 17:59:42 >

• silindi yazıyor hocam malesef ayrıca manuel baktım yok
  • Önemliyse bilgisayarı kapatın, kullanmayın. Üzerine veri yazılmasın. Harddiski başka bir bilgisayara takıp veri kurtarma programları ile kurtarmayı deneyin. Sonraki zamanlarda önemli verilerin olduğu klasörleri taramasını engellerseniz sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

1000 programım var tum keyleri silmiş sozum ona 2012 ve ucretli.ben bu sdosyalarımı istiyorum ayrıca bana sorulmadan nasıl siler halen anlamıs değilim.
    arkadaslar yokmudur avast gibi bir anti virus fıstık gibi buluyor pencere cıkıyor dilediğini yap bu ne arkadas ya.

karpersky da virus nasıl silinir o bile belli değil kendi kafasına gore tkılıyor

ayrıca bazı virusleri buluyor işlenmedi diyor yanında acıklaması yok işlenmedi ne demek hey Allah ım program yapmayı becermiolar

10 yıldır kulandıgım keylerim gitti.muzikle ilgili idi asla virus değil off yandım ben mafoldum işten atıldım işim bitti oldum hayatım kaydı

http://c1111.hizliresim.com/r/d/h8pr.png

gerizekalı şey onemsizleri silmemiş 100gb lik arşivlerimi nerden bulduysa içine girp keylerini silmiş deliricem ya

diğerlerini nie silmior bu netten indirdğim kurulmamıs olan basit tum dosyalar duruyor silmemiş virusleri işlenmedi ne dmeek ya

keylerin zip li dosyaları yok mu

Onları silemez genelde??

• evet doğru winrar içinde tutuyorum ben genelde ve silmiyor...
  • malesef yok o kadar ant virus kulandım sormadan silmiyor hic biri bu ne irenc bişeymiş bide gerçekten virus olsa gam yemicem 100 adet var onların hepsi key idi.

bilrsiniz keyler virus olarak tanımlanıyor ama gercek olan o ki bunlar virus değil ve madur oldum şikayet etmek istiyorum ama nası olur bilmiyorum ucretli almıstım

belki bestelerim var belki hayatımla ilgili ozel bişe var nası siler hala anlamıyorum üstelik normal virusleri silmemiş duruyor işlenmedi diyor işlenmedi ne demekse madem oyle diğer zararsız şeyleri niye işledin be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 13 Kasım 2011; 1:49:43 >
  • kaspersky 7 olan zamanları kullandım.6 versiyonundan da memnundum.Fakat versyon yükseldikçe ben vazgeçtim kasperskyden.
    nod 32 de iyi.nod 32 en azından analız ediyor.sonra sileyimmi diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkurler

hala virus nasıl islinir anlamadım acıkcası işlenmedi yazan yerden siliyorum rapor silindi diyor.ya nasıl siliniyor manuel cok ilginc yani

pc yutmus biri oalrak ben karpersky dan hiçbişe anlamadım biri bana normal sorunsuz desinde bende kendimden suphe edeyim

ayrıca kucuk panelle bazen bulunan virusler uyarı olarak geliyor ve diyorki onerilen yoksay onerilmeyen arşivi sil sanırım arşivi sil sil demek oluyor nasıl bi turkceyse

demek sitediğim şu : madem bu bir virus nası oluyorda bir virus programı onerilen oalrak silmeyin diyor aklımı yicem ya

ve bunu yapan benim zararsız dosyalarımı sorgusuz silen bir program vallaha kafayı oynattım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 14 Kasım 2011; 2:10:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.