Şimdi Ara

Karnım sürekli ağrıyor kan vermeye korkuyorum çaresi var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özele gitsem bayıltarak kan alabiliyorlar mı ? ya da bi ilaçla vb sakinleştirip ?

• Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hangisi hocam bayıltarak mı yoksa ilaçla sakinleştirme mi var ? Siz yaptırdınız mı hiç ?
  • nesinden korkuyon ki
  • black1211 B kullanıcısına yanıt
    ne bilyiim hocam ya içim titriyo düşününce
  • Durum acil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Hangisi hocam bayıltarak mı yoksa ilaçla sakinleştirme mi var ? Siz yaptırdınız mı hiç ?

İğneyle sakinleştirici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğne olmaktan ve kan vermekten hiç çekinmem. Çünkü o iğne bedenimi delecekse benim daha iyi olmam içindir.

Bende karın ağrısından dolayı dahiliyeye gitmiştim. Doktor sende reflü vardır, şunu bunu yeme içme dedi ve iki mide ilacı yazdı gönderdi. Şimdi takmıyorum, ağrı kalmadı bende.

Ağrın dayanılmaz şekildeyse git doktora, kan vermek gerekiyorsa ver. Delikanlı adam iğneden korkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Peki o iğneyi omuzdan mı vuruyorlar yoksa yine damardan mı ? bu benim için çok önemli
  • Hocam soğutucu sprey sıkıp kan tahlli yaptırsam kanıma karışırsa birşey olur mu ?
  • hocam ne için korkuyorsunuz kan mu tutuyor ? Koldan damar yolu ile kan aldılar benden 3,4 gün önce kızılaya kan verdim . Bakmayın hocam sağ kolunuzdan alıyorlarsa sola bakın . Sizin yararınıza . Kan verdikten sonra hafiflik hissettim, rahatladım . Bedenim giden kan yerine tertemiz kan üretti anlatabiliyor muyum ? Yağlı kana elveda dedim şuan damarlarımda harika tertemiz kan dolaşıyor . 5 ay sonra terkar verecem yine rahatlayacam . O işin uzun versiyonu gibi . Hem psikolojik hem fiziksel . Anlarsınız ya
  • marsel221 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok tırsıyorum mantıksız ama korkuyorum işte . Artık sprey felan sıkıp yaptırcam ( uyuşturucu sprey) diazem aldım sırf bunun için korkum yinede gitmedi
  • kan korkusu varsa verme bayılıp kalıyorsunuz sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NAsıl vermeyyeim hocam ya karnım ağrıyo delirecem bi ağrıyo bi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Peki o iğneyi omuzdan mı vuruyorlar yoksa yine damardan mı ? bu benim için çok önemli

götten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.