Şimdi Ara

Karnelere not mu puan mı yazılacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bilginiz varmı arkadaşlar kimi not kimi puan diyor ?

• Puan.
  • ne puan mı? Sanki bizim öğretmen not dedi
  • Kimi hoca not kimi hoca puan diyor
    Bizde şaştık
  • kaçıncı sınıf
  • Hocaları bırakın siz yeni yönetmeliğe göre Puan yazıcak.Aslında geçen sene olucaktı bu sistem ama 2.Döneme yetişmedi.Bu Dönem kesin.
  • Puan falan yazılmayacak bugün müdür yardımcısıyla yeniden konuştum sordum not yazılacakmış.Ve bu arada takdir alıyorum lise 1.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Not
  • Geçen senede inatçı bi edebiyatçımız vardı puan diyordu not yazıldı.Bu senede puan diyor bence gene not yazılacak Ama şuanda puan yazılsa iyi olurÇoğrayfa 84 dil anlatım 69 elektronik 84 düşüyorda hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

kaçıncı sınıf

11. Sınıf

İnşallah puandır
  • Karneleri alınca görürüz.Uzatmaya gerek yok
  • Puan yazılacak...
    Daha önceki senelerin yazı notları da hesaplanıp ona göre senelerden de puanla geçmiş olacaksınız...
    Aldığınız puan size A.O.B.P. olarak dönecek...
    Yeni sistem daha yararlı oldu çalışmayanla çalışan arasındaki fark açıldı...
    Eskiden ben 80 alırdım adam 70 2' mizde 4...
    Benim ortalamam 82.39 geliyor bu sene adamın ki 70 küsür...
  • Karneye not ösymye puan.
  • 5 üzerinden yazılacak notlar, örnek karneyi gördük. Ortalama 100 üzerinden. Ortalama hesabı ise, dersdeki ortalamanla ders saatini çarparak hesaplıyorsun, tüm dersleri hesapladıktan sonra toplayıp 29 a bölüyorsun, 70 üzeriyse teşekkür, 85 üzerinde ise taktir alıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Puan yazılacak...
    Daha önceki senelerin yazı notları da hesaplanıp ona göre senelerden de puanla geçmiş olacaksınız...

Ya puan falan yazılmayacak diyorum ya bugün müdür yardımcısına sordum adamlar karneleri basacak.
  • Tamam arkadaşlar sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Puan yazılacak...

Ya puan falan yazılmayacak diyorum ya bugün müdür yardımcısına sordum adamlar karneleri basacak.

Abimde bana karneyi gösterdi herkesin notlarını yazmışlar bile ne haber?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

5 üzerinden yazılacak notlar, örnek karneyi gördük. Ortalama 100 üzerinden. Ortalama hesabı ise, dersdeki ortalamanla ders saatini çarparak hesaplıyorsun, tüm dersleri hesapladıktan sonra toplayıp 29 a bölüyorsun, 70 üzeriyse teşekkür, 85 üzerinde ise taktir alıyorsun..

Buradaki 29 sayısı düz liseler için mi?Anadolu liseleri için kaçtır?
  • quote:

5 üzerinden yazılacak notlar, örnek karneyi gördük. Ortalama 100 üzerinden. Ortalama hesabı ise, dersdeki ortalamanla ders saatini çarparak hesaplıyorsun, tüm dersleri hesapladıktan sonra toplayıp 29 a bölüyorsun, 70 üzeriyse teşekkür, 85 üzerinde ise taktir alıyorsun..

Buda yanlış kesin 29 değil dandik dundirik bizim gibi dersleriniz varsa olmaz mesela bizde 2 yönlerdirme ve 1 ders rehberlik var not almıyoz bunlardan.27 ile 5 i çarpıyoruz 135 üzerinde alıyoruz.Mesela benim 124 121 ve üzeri takdir 95 üzeri ise teşekkür alıyor bizde.Bunu değiştirebilirsiniz mesela 29 saat yaparsanız 130 puan çıkıyor yani 145 üzerinden 130 puan almanız gerekiyor.

Yani not almadığınız haftalık toplam ders saatlerinizi toplayım haftalık toplam ders saatinden çıkarın 27 yi falan oradan buluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 22 Ocak 2008; 19:00:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

quote:

Buradaki 29 sayısı düz liseler için mi?Anadolu liseleri için kaçtır?

bizimki 35 mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.