Eminim benim gibiler vardır. Karne yüzünden gece gözüne uyku girmeyenler, sürekli karneyi düşünenler.. Bu gece sabahlıyorum bana eşlik etmek isteyen varsa gelsin. Karneniz nasıl kaç zayıfınız var, aileniz ne bekliyor, içimizi döküp rahatlayalım..
Benim 3 ya da 4 zayıfım olucak ailem kısmen biliyor ama genede kızarlar.. Offf yarın hiç olmasın..
Lise 3deyim, bi sene sınıfta kaldım..
1 yada 2 zayıfım var acaba tepkileri ne olur
kardeş morelini bozmak gibi olmasında ÇALIŞSAYDIN!..
8 tane zayıfım var. N'apcam ben.
Lise 2 den beri geometrim 0 o yüzden alışkın artık ailem.Karneye bakarken geometriyi es geçiyorlar.Hiç 2 im yok diğerleri 3-4-5 zaten.(Lise Son Düz lise TM)
1 Zayıf Var..Fakat Yarın Gidemiyorum Ayağım Alçıda..
Çalıştım da olmadı işte gerçi ailem alışık 10 zayıfla sınıfta kaldım, sahte karne yaptım falan ama insan genede korkuyor..
uzunca aradan sonra mat zayıf ama sorun değil 2. dönem önceki yıllardaki seviyeye çıkar.
bir de benim huyum zayıfım olmadan çalışmıyorum (huyum batsın)
sanki yarın karneyi almaya gitmesem...karneyi sonra alsam iyi not alcakmışım gibi geliyor
ayrıca bazı arkadaşlara göre karnem süper, ama sınıfın en kötülerindenim
lise 1
mat 3 fizik 4 biyo 3 kimya 3 edb 3 dil ve anl. 3 tarih 3 coğr 3 ing 5 bed 5 müz 5 din 5
quote:
Orjinalden alıntı: AlmosT
Çalıştım da olmadı işte gerçi ailem alışık 10 zayıfla sınıfta kaldım, sahte karne yaptım falan ama insan genede korkuyor..
senin pek okumaya niyetin yok glba hocam istersen zorlama direk reel hayata atıl
5 tane 3üm var diğerleri 4-5
10. Sınıf Sözel
quote:
Orjinalden alıntı: To die
sanki yarın karneyi almaya gitmesem...karneyi sonra alsam iyi not alcakmışım gibi geliyor
lise 1
mat 3 fizik 4 biyo 3 kimya 3 edb 3 dil ve anl. 3 tarih 3 coğr 3 ing 5 bed 5 müz 5 din 5
Fen Lisesinde Misin En Sonlardasın ??
lise 3 and. teknik lisesi bilgisayar bölümü ve 5 zayıf
quote:
lise 1
Süper
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
quote:
lise 1
Fen lisesinde çalışkan elemanlarında notu öyle abartılı notlar olmaz :) Onlara olimpiyat sorularını dayarlar Benim gibi Anadolu lisesinde okuyanlardada düzenli çalışanlar iyi notlar alır ama çalışmazsan babayı alırsın Sadece Mat 1. 10 sınıf sayısal çokta rahat uyuyacağım :) Geçen Fem'in denemeye girdim mat 1 ve mat 2 toplamında sadece 2 yanlışım vardı ailem okulun nekadar zorladığını biliyor
0.3 puan yüzünden teşekkür alamıyorum büyük olasılıkla kafamda bu düşünceyle nasıl uyuyacağım ben
herkesin karnesi kötü ama acaba benden başka takdir getiren varmı?
anadolu lisesi 1. sınıf
4 tane var bende 1 sene kaldım Lise 3 teyim,ama dert etmiyorum.Dert edince noluyo notlar düzeliyomu ?
2. dönem düzeltirsin sorun etme
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
quote:
lise 1
anadolu lisesi
karnesinde 4 tane 4 geri kalan 5 olanlar niye 4 tane 4 var diye ağlıyorlar
karne aklımda bile değil pazartesi gördüm zaten ne var ne yok. arkadaşlardan ayrılacağım ona üzülüyorum 15 gün. ayrıca her gün dersane. hiç tatil olmasa keşke.