Şimdi Ara

Karmaşık Sayılar ve Argüment!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pazartesi günü mat yazılımız var ben karmaşık sayıların ilk konuları çok iyi yapıyordum ta ki işin içine trigonometri girene kadar.Argüment ve sonrasından hiçbirşey anlamadım nasıl çalışmalıyım ve yetiştirebilirmiyim bide Logaritma'dan iki soru çıkacak ne yapsam hangisine çalışsam bilemedim bi yardım ediverin gerekirse bugün sabahlamayı düşünüyorum

• hocam logaritma kolaydır soruları acıktır.Karmaşık sayılar da ise bana göre zor olan kısımları yapıyorsun ama trigonotmetrin zayıf demeyelim de sevmediğin için diyelim yapamıyorsun ve ya calısmadın ondan.Sabahlamana gerek yok sonra yazılıda her şey aklından gider uykusuzluktan sakin ol yapabilirsin :D
  • ben de 11.sınıfım. okuldaki matematik sınavından 100 aldım. Bugün de dersanede deneme olduk matematik 2 den 25 soru vardı hepsi de karmaşık sayıydı. Alayını çözdüm. Çok zevkli bi konu aslında. Çözümlü soru izle bol bol
  • Bende 95 aldım yazılıdan Merak etme gayet kolay. Internetten ders anlatımı soru çözümleri izleyebilirsin yada kitaplardan çözümlü sorulara bakarsan ve üstünede soru çözersen rahatça yaparsın gerçekten kolay bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soprannaturale -- 19 Kasım 2011; 20:41:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAĞLAM EŞİTSİZLİK SORUSU
    5 yıl önce açıldı
    Üslü sayılar da zorlanıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.