Şimdi Ara

Karma Mid Rehberi(Keşfedilmemiş Cevher) S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır karma oynuyorum(özellikle relaunch yapıldıktan sonra).Bir mid herosunda bulunması gereken bütün özelliklere sahip.Dürtme konusunda mükemmel o yüzden bu rehberde onun üzerinde duracağım.Neyse çok uzatmadan rehbere geçeyim

MASTERİES

İlk masteries ile başlayayım

Masterieslerde 17-0-13 şeklinde gittim offensifde klasik mid herolarının alabileceği masterielere verdim.Utilityde ise mana yenilenmesi,spellvamp,cd reduction gibi şeylere önem verdim ayrıca başlangıçta potlarımızın daha verimli olabilmesi için culinary master adlı masterie'ye verdim.Evet masteriesler bu şekilde daha çok dürtme üzerine kurulu bu masterieler ile rakibi güzelce dürtüp farmınıza bakabilirsiniz

RUNES

Rünlerde ise daha çok ofansif rünlere ağırlık verdim.Defansif rünler ise daha az çünkü başta da belirttiğim gibi bu runeler poke için ideal.

SPELLER

1. Seçenek

Karma Mid Rehberi(Keşfedilmemiş Cevher) S4 +  Karma Mid Rehberi(Keşfedilmemiş Cevher) S4

Eğer karşınızda rahatça dürtebileceğiniz menzili az bir hero varsa(Akali katarina vs) bu spelleri alabilirsiniz.

2. Seçenek

Karma Mid Rehberi(Keşfedilmemiş Cevher) S4 +  Karma Mid Rehberi(Keşfedilmemiş Cevher) S4

Eğer karşınızda ani hasar kombosu olan bir hero(zed leblanc talon vs) var ise bu spelleri alabilirsiniz.Combolarını başlattığı anda barrier basarak hasarı büyük miktar azaltırsınız

Evet arkadaşlar spell konusunda çok şey sunamadım.Basit bir şekilde 2 seçenek sunabildim

İTEMS

Gelelim en önemli noktaya İtem seçimi

DORAN+SORCERES SHOES+MORELLONOMİCON+RABADON+ZHONYA+ROA
    son item olarak doranı satıp LİANDRY'S TORNEMENT öneririm

ABİLİTİES

ABİLİTİES GELİŞTİRME SIRASI

Arkadaşlar abilitieleri karşıya göre geliştireceğiz her zaman
    Eğer karşınızda kolaylıkla zapt edebileceğiniz uzaktan güzel dürtebileceğiniz hero varsa:
    W<E<R ve mantraya geldikçe vererek geliştirebilirsiniz

Eğer karşınızda dürtmekte zorlanacağınız burst'ü yüksek olan bir hero varsa:
    W<E=Q
    Şeklinde geliştirin aynı şekilde mantra geliştirmelerini de yapın.

Eğer karşınızda sizin gibi aşırı dürten herolar varsa
    W<Q<E
    Bu geliştirmeyi pek önermem ama baktınız adam farm yapmıyor sürekli sizi dürtüyor b atıyorsanız mecbur bunu geliştirmek zorunda kalabilirsiniz

LANİNG SIRASINDA YAPILMASI GEREKENLER

Early Game

Early Game de dikkat etmeniz gereken kesinlikle farm kaçırmamak farm sizi kurtarabilecek en güzel detay.Ara sıra mantra güçlendirmesiyle q atmayı unutmayın.Sürekli rakibi q ile dürtün.Ayrıca koridorun dengelenmesi için q yeteneğinizi minyonlara atın.Bu yöntemle kesinlikle farm kaçırmayıp rakibi de rahatsız edeceksiniz Junglerınız ile sürekli etkileşim içinde olun itemleriniz arasında mana itemi olmadığı için blue buffa sürekli ihtiyaç duyabilirsiinzi o yüzden junglerınızın size blue buff vermesi çok önemli.

Mid Game

Mid gamede ise 100 farmı kesinlikle geçmeniz lazım.Eğer yeterince kil almışsanız ve farm yapmişsanız zorlanan lanelere gidebilirsiniz(Eğer TR serverinde oynuyorsanız gang işini early de yapabilirsiniz ama rakibe en az 20-30 farm farkı oluşturmalısınız

Late Game

Late gamede ise farmınız 200 ü aşmalı ve farm yapmayı bir kenara bırakıp tf lara girmelisiniz takımınıza sup rolü üstlenmelisiniz ve karşı takıma kesinlikle kill fırsatı vermemelisiniz ki size önerdiğim buildde size sustain sağlayacak itemler mevcut.

TF DA YAPILMASI GEREKENLER

-İlk olarak takımınızın bir bütün halinde olduğuna emin olun
    -Tf başlangıcında karşı takım kombosunu yapacaktır muhtemelen tam bu sırada takımınıza mantra+e basmalısınız bu karşı takıma güzel hasar verip takımı koruyacaktır
    -Ardından karşı takımda en çok kasan kişiye skill spamını güzel bir şekilde yapıp tf dışı bırakmalısınız.Bunları yaparken pasifiniz devreye girip mantranın süresi dolmuş olacaktır o sırada tekrar etkinleştirip karşı takımın kalbi denecek oyunculara mantra+q atmanız gerekmekte böylece takımınızın yardımıyla kesinlikle ölmüş olacaklardır.
    -Ve mutlu son

Evet arkadaşlar rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz.Karma tek kelimeyle muhteşem potansiyelli bir hero ve keşfedilmemesi onu daha da alınabilir kılıyor.Bu rehberi uygulayarak gayet iyi sonuçlar alabilrisiniz.Size bol karmalı oyunlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furyhard -- 9 Mayıs 2014; 13:07:16 >

• eline sağlık
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler
    Arkadaşlar sanırım itemlar gözükmüyor onu düzeltmeye çalışıyorum
  • tam anlayamadım ama w mu fulletiyorsun karma'da ben mi yanlış gördüm
  • güzel olmuş standart champ pool dan çıkmak için iyi bi adım arkadaşlar için her oyun zed leblanc yasuo görmek sıkıyo bi süre sonra
  • Eline sağlık. Ama bence karma mid o kadar alternatif varken uygun değil. Supportta daha verimli. Özellikle Karma-Caitlyn rakibi kule altından çıkarmıyor.
  • Byergsen de iyi oynar. Bende severim. Haritanın gölgeli kısımlarından nidalee nin mızrağı tarzı Üzerine gelmekte olan kişiye özellikle adc ye Mantra Q atınca oldukça can yakıyor. Cdr leri oldukça düşük. El alışkın olması lazım sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

tam anlayamadım ama w mu fulletiyorsun karma'da ben mi yanlış gördüm

Yok hocam w en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: furyhard

quote:

Yok hocam w en son

ha anladım yine de q dan sonra w fullemelisin bence en sona bırakma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furyhard

quote:

Yok hocam w en son

ha anladım yine de q dan sonra w fullemelisin bence en sona bırakma

hocam dediğim gibi tf lerde e çok işe yarıyor

• güzel
  • Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber eline sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.