Şimdi Ara

karma mid neden alınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lanede gercekten cok güclü alan etkili skili var slowu var kalkanı var herkesi hızlandırıp koruyabiliyor tf sırasında kendi canını doldurabiliyor peki neden hiç alınmıyor turnuvalarda? Q su zaten dillere destan.

• top jungle mid oynanır kim diyo oynanmıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

top jungle mid oynanır kim diyo oynanmıyor diye

jungle mi
    .
    (sihirdar vadisinde 2-3aydir 2kere gordum onlarda supp egerse supp haric hersey oluyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karma bana göre çok sıkıcı bir champion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 1 Aralık 2013; 7:01:10 >
  • CastellonA C kullanıcısına yanıt
    ben prof turnuvalarda ne oynandığını söyledim.
    diamondprox jungle oynadı
    soaz top
    elwind tr de mid oynar 7/24 mid oynayan başkalarıda var ama support için onaylamıyorum aldığınızda nidaleeden farkı yok. sadece poke birazda cc
  • Skill rangei az olduğu için olabilir.Ama lanede q tuturdun mu çok can yakıyor.Oynanmaması için bir neden yok çoğu şampiyon gibi.
  • Teamfigtta o kadar etkili olamıyorum aldığımda neden bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çünkü yeteneklerini kullanınca saçma sapan şeyler diyor
  • Canım sıkıldığında support olarak oynuyorum ap itemi alınmadığında bile Q fulleyince bayağı vuruyor eğer wardları iyi döşemişsek kalkan sayesinde kaçabiliyoruz. Tanky ap olarak topta oynanabilir ben midde tercih etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Teamfigtta o kadar etkili olamıyorum aldığımda neden bilmiyorum

O Mantra+Q ile Tf de hissetmiyormusun?Mantrayla takımına verdiğin kalkan...Ne biliyim işte bence çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-268913EC2 -- 1 Aralık 2013; 17:57:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

soaz top
    elwind tr de mid oynar 7/24 mid oynayan başkalarıda var ama support için onaylamıyorum aldığınızda nidaleeden farkı yok. sadece poke birazda cc

jungleda zor olur da denemeklazim,zor doner gibi geliyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: sehup

Beyler lanede gercekten cok güclü alan etkili skili var slowu var kalkanı var herkesi hızlandırıp koruyabiliyor tf sırasında kendi canını doldurabiliyor peki neden hiç alınmıyor turnuvalarda? Q su zaten dillere destan.

Sen oyna kardesim o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

soaz top

Ben denedim fiddle gibi oluyor biliyorsunuz mantrayla CC skilli birleşince hasar+sustain oluyor.
  • 2 mantra gelirse inanilmaz viable olucak.

• Oynuyorum ben midde farmı gayet kolay mid game de apc , adc'nin yarı canını götürme + takıma kalkan ve hız verme + adc ni korumak için bazı assasinleri durdurabilme özellikleri var.Kaçma kovalama olayı çok sorun değil , sustaini var.Late'de burst ü aman aman değil ama yine de hatrı sayılır damage i var.Dfg ile adc'yi tekleyebilirsiniz ayrıca rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

soaz top

Ben denedim fiddle gibi oluyor biliyorsunuz mantrayla CC skilli birleşince hasar+sustain oluyor.

valla rework sonrasi karmayapek hakim degilim acikcasida ne biliyim karma.abi karma dedigin mid gider :Dsupp dada yazik karmaya
    .
    turnuvalardaki adamlar da zaten(turnuvada bi yere gelenleri)olayin nirvanasi:D burda yazicaksin karma jung op sonra dh deki runlerini tamamlamamis challengerlar deniycek fail olacak:D twitch jung daha viable (eskidi ama :D teleport aldinmi hele op)

• karma normalde cok etkili bir şampiyon ancak soyle bir şey var ki karma yerine mide alınabilecek cok daha etkili herolar var ve turnuvalarda alınmamasının sebebi tflerde diğer şampiyonlara göre etkisiz kalması sonucta midde oynanan bir orianna ile karmayı kıyaslamak bence biraz sacma olur cunku orianna daha efektif bi şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

çünkü yeteneklerini kullanınca saçma sapan şeyler diyor

Adam haklı

• Ben sardim bu aralar katmaya ama oynaması zor bi hero.Tflerde mantar+Q mu atom yoksa mantar+E atip kalkanmi verim karar veremiyorum.Hep AP kasicam diye gidiyorum ama pek hasar verdiğini dusunmedigim için sup gibi oynamaya baslayip diğerlerine kalkan fln verip korumaya basliyorum.Biraz iyileştirmeleri lazim bence ama böylede çok kotu değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.