Arkadaşlar kariyer.net de bi kaç yere başvurdum acil iş lazım olduğu için yaklaşık 10 gün kadar geçti fakat olumlu yada olumsuz kimse cavap vermedi... acaba ortalama kaç gün içinde cevap veriyolar.. daha önce oradan başvuru yapan arkadaşlar var ise olumsuzda olsa cevap veriyolar mı ?
vakti zamanında 2 yıl boyunca iş aramış biri olarak yaklaşık 300 başvurudan 100 ü cevap yazma zahmetinde bulundu bunlarında coğu otomatik cevap gibiydi ve bu cevapların da ancak 3te 1 ine gidebilme şansım oldu ve hepsi başarısızlıkla sonuclandı... sakın ümitsizliğe kapılmayın
çok acil olmazsa tın diyeceğim ama benimde vaktim daralıyo işler çok karışık bi bilseniz.. neyse bakalım artık........Sağlık Olsun
Kardeş üzülerek belirteyimki bu tip sitelerin işleyişi gerçekten çok yavaş. günler bazen haftalar geçtikten sonra seni ilk görüşme için davet ediyolar (eğer şartların tamamen o firma için uygunsa) sonra 2. mulakat başka bir tarihe randevu veriyolar tabi ilk mulakatın olumlu sonuçlanması halinde. bence çevrenden araştır. en hızlızı en rasyoneli bu olur. en kısa zamanda sorunu çözmen dileğiyle
2 yıldır yüzlerce başvuru yaptım toplam randevu veren yerler 10 u bulmaz onlarda zaten fiyasko.
quote:
Orjinalden alıntı: istanbuli
vakti zamanında 2 yıl boyunca iş aramış biri olarak yaklaşık 300 başvurudan 100 ü cevap yazma zahmetinde bulundu bunlarında coğu otomatik cevap gibiydi ve bu cevapların da ancak 3te 1 ine gidebilme şansım oldu ve hepsi başarısızlıkla sonuclandı... sakın ümitsizliğe kapılmayın
ilk işimi kariyer.net e başvurduktan 3 gün içerisinde bulmuştum öğrenciyken..şuan işsiz bir ünversite mezunuyum..kariyerden bazı yerlere başvurdum 3 defa mülakta gittim biri banka olmak üzere 3ü de olmadı bazılarına ben gitmedim..kariyer.net bu konuda iyidir..umudunu yitirme dostum..ben kpss ye hazırlanıyorum temmuzda
ben kariyernetten ilk işime girmiştim hemde 24 saatte aramışlardı :)
10 kez filan basvurdum onlardan 2 si olumlu cevap verdi ama ben işe girdikten sonra aradıkları için reddetmiştim. bazılarıda nezaketen mail atıyor arçelik filan oyle yapmıştı
20 e yakın başvurum olmuştur. Yarısından fazlası cevap verdi ama bazıları abartı şekilde aylar sonra. Bir tanesi bir hafta içinde arayıp hemen işe başlayabilir misiniz? diye sormuştu. Bir tanesi de ön görüşmeye çağırmıştı. Şirketler netten bu tür başvuruları kabul ediyorlar ama çoğu eski usül işletiyor. Yinede kendinize uygun pozisyonlara başvurmayı bırakmayın, inşallah iyi bir iş bulabilirsiniz.
Öncelikle umudunu kaybetme bende üniv. yeni mezun oldum 3 aydır is arıyorum. Basvurdugun pozisyonlarda önemli örnegin masabası islerde ordan bulman imkansız denecek kadar az ama satısa yönelik bi basvuruysa 2 gün icinde ararlar. Arkadasların dedigi gibi en iyi yol tanıdık yoluyla bir yerlere basvurmak.Umarım en yakın zamanda bulursun ve bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme