Şimdi Ara

Karıncalar [2019 Yeni Yuva] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
34
Favori
46.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olmuş kanka peki kumu nerden buldun? bende akvaryuma doldurup yapacam bitane ve neyle besledin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechesT

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

@Ke$meKe$ Onlara daha iyi hayat sunuyoruz daha ne olsun.Sınırsız yiyecek,sınırsız su.

@Nitrojen. Şekli düz olmadığı için köşelerden kazmaya bilirler.

@ertanunver Video için sağol.Zaten oraya inmeleri 3-4 saat sürmez.

@MarijuanA! Okula götürceğim için,ufak yaptırdım.

@TechesT Lastiğin altına bant çektim yoksa hiç affetmiyorlar.İstediğin kadar yiyecek at hiç bir şey olmaz.

işte yiyeceği nasıl atiyorsun oraya tekrar açıyormusun kusura bakma ama

Bantı çekiyorum üstten koyup tekrar bant yapıştırıyorum.

Kumu inşaatlardan.

Sağolun arkadaşlar.

• yarın bende yapıcam

bu arada usta ssleri eksik etme yuva büyüdükçe ss eklesen iyi olur
  • Bende bir ara merak salmıştım bu işe.Karıncalar için akvaryum almıştım.

Ama sonra acıdım ve doğal ortama saldım.

Bakabilirseniz güzel bir hobi.
  • Ark.dövüşürken ölen karıncaları napıyorlar ?
  • valla küçükken sineğin kanatlarını koparıp karıncaların onu yuvalarına taşımalarını izlemek en büyük zevkimdi...
  • bende böcek atıp savaştırıyodum 2 koleni vardı bnm arada savaşiyolardı
  • çok güzel çalışma yapanların eline sağlık..
  • böcek demişken buyrun

http://www.japanesebugfights.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailedoktoru

Ark.dövüşürken ölen karıncaları napıyorlar ?

Ölen karıncaları dışarı atıyorum.Kendileri bir şey yapmıyorlar sadece tutup bir yerden bir yere taşıyorlar.Nedeninin anlamadım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:Power:.

Şöyle bir şey bana ne kadara patlar.Bunda sadece içine karıncaları koyuyorsun,besinini kendi alıyor.

Karıncalar [2019 Yeni Yuva]

Bunda kazma olayı yok sanırım.Hazır kazılmış şekilde.O zaman da olayın bir espirisi kalmıyor.Önemli olan kazışlarını incelemek.

hayır hazır kazılmış şekilde değil sadece karıncalara ufak bi yardımın oluyor 3 cm derinliğinde bi oyuk açıyorsun onlar gerisini getiriyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Mavi-Ay

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:Power:.

Şöyle bir şey bana ne kadara patlar.Bunda sadece içine karıncaları koyuyorsun,besinini kendi alıyor.

Karıncalar [2019 Yeni Yuva]

Bunda kazma olayı yok sanırım.Hazır kazılmış şekilde.O zaman da olayın bir espirisi kalmıyor.Önemli olan kazışlarını incelemek.

hayır hazır kazılmış şekilde değil sadece karıncalara ufak bi yardımın oluyor 3 cm derinliğinde bi oyuk açıyorsun onlar gerisini getiriyorlar

Bence doğal ortam daha iyi.

• hocam bende yaptım kumu eleyerek akvaryuma koydum ve karıncalarıda koydum ama hiç kazma vb bir hareket yok bide benimkilerin çoğu fqarklı ırk savaş çıkmadı bide yem olarak ne vericez sadece ekmek ve kapağa su koydum şimdi dolaşıyolar bide bende çok az var buylamıyorum toplukarınca kolonisi topluca nasıl bulabilirim neye gelirler toplucanak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sglm

hocam bende yaptım kumu eleyerek akvaryuma koydum ve karıncalarıda koydum ama hiç kazma vb bir hareket yok bide benimkilerin çoğu fqarklı ırk savaş çıkmadı bide yem olarak ne vericez sadece ekmek ve kapağa su koydum şimdi dolaşıyolar bide bende çok az var buylamıyorum toplukarınca kolonisi topluca nasıl bulabilirim neye gelirler toplucanak ?

İlk gün kazmazlar.Ertesi gün başlarlar.En azından bir 24 saat geçmesi lazım.Bir de yanlardan ufak delikler aç böylece daha rahat kazarlar.Irk olayına gelince hepsi savaşmayabilir.Yem olarak ekmek,şeker,meyve vs.

Ayrıca gidip toplamadan önce yuvanın yakınına bir şeker at bir yarım saat sonra git bak.Hepsi toplanmış olur.Şimdi akşam saati olduğu için çıkmazlar.Yarını bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 1 Mayıs 2009; 17:29:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sglm

hocam bende yaptım kumu eleyerek akvaryuma koydum ve karıncalarıda koydum ama hiç kazma vb bir hareket yok bide benimkilerin çoğu fqarklı ırk savaş çıkmadı bide yem olarak ne vericez sadece ekmek ve kapağa su koydum şimdi dolaşıyolar bide bende çok az var buylamıyorum toplukarınca kolonisi topluca nasıl bulabilirim neye gelirler toplucanak ?

Yaptın galiba ses seda yok.
  • arkadaşlar karıncalar doyduğunu biliyormu acaba -bide ne sıklıkla yemek vericeğiz hergünmü aynı yemeği versek olurmu hergün
  • bende 30 litrelik bir akvaryum var.
    onun içini kum + toprak ile doldurum karıncaları içine atsam olur mu?
    sonra basınç yapıp patlatmasın akvaryumu
  • TechesT sen onlara azcık yemek ver onlar zaten 20 günde bitiremezler.Azcık ekmek kırıntısı toz şeker at.Gerisine karışma ama ekmek bir süre sonra küfleniyor istersen ekmek değilde başka bir şey atabilrsin.

Qcu karıncaları içeri atsan olur.Basınç olayını bilmiyorum.Ayrıca şunu da söyleyim mesela en alta 10cm kalınlıkta toprak at sonra 10cm kum toprak kum sırayla koy daha güzel olur fakat toprakta görmen zor olabilir.
  • benim de deneylerim olurdu
    beyblade min icine 4 karınca koyardım
    sonra döndururdum beyblade yi
    hepsinin bası donmustu cıkardıgımda
    biri donmedi
    onu besledim falan
  • Vay be.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.