Şimdi Ara

KARINCAİNCİTMEZ SORUSUNDA BASKI HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kitapçıklarda KARINCAİN CİTMEZ mi ne yazıyormuş,bu şekilde hatırlayan var mı forumda?Eğer doğruysa ÖSYM'nin yaptığı bu mantıksız hata için soru iptal edilir mi,gerçekten garip fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim kaç kişide baskı hatası olduğu bilinmediği için iptal edilebilir gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şakaysa hiç komik değil.
  • Bence ÖSYM nin bu güzel oyununa düşmeyi kabullenemeyen arkadaşların iftirası.
    Kendi kitapçığında böyle olduğunu düşünen varsa gider itiraz eder düzeltirler herhalde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişi sayısıyla ilgisi yok aslında,1000 kişide böyle olmasıyla 100 bin kişide böyle olmasının farkı olmaz bence,sadece bu kadar bariz boşluk yokmuş baskı hatası olduğunu iddia edenlerde de,bu durumun doğru olması ve değerlendirilecek soru sayısının azalması iyiden iyiye eleyiciliği zorlaştırır diye düşünüyorum.

• Sizin soruyu yanlış yapıp bahane uyduruyor olma ihtimaliniz baskı hatası olma ihtimalinden yaklaşık 1 milyon kat daha fazla.
  • Hocam soruyu doğru yaptım ben,kaynak olarak Onur Soğuk Hoca'nın Twitter'ını inceleyebilirsiniz,kesinlik yok zaten,bu şekilde iddiası olan öğrenciler var sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sorun yoktu ki boyke bi sorun da olmaz bence

• KARINCAİNCİTMEZ SORUSUNDA BASKI HATASI

• Bence artik gec

• ÖSYM yazım yanlışı yapmayı da seviyor:

hinoğlu hin X

hinoğluhin ✔
  • HOCAM HAYKIRDIM WPWĞWÜEÇWŞSÇDŞSŞD

• Konu şaka ya da troll değil,kaynak olarak Onur Soğuk Hoca'nın Twitter adresini inceleyebilirsiniz,orada da sadece ihtimalden bahsedilmiş,şaka gibi geldiği konusundaysa haklı olabilirsiniz evet.
  • Soruyu okusanız zaten kolay soruydu cümleyi okuyunca orada yüklem eksikliği vardı o da bilir olacaktı o yüzden değer bilir ayrı kabul ettik
  • Hocam bu konunun gündeme gelmesinin sebebi olan öğrencilerin iddiası değer bilirin değerbilir olarak yazılması gerektiği ya da karınca incitmez olması gerektiği değil,iddiaya göre kitapçıklarında karıncain citmez şeklinde yazıyormuş baskı hatası sonucu.Gerçekten garip.
  • yanlış yaptıkları soruları iptal ettirme çabasında iyice bokunu çıkarttılar, bunlara bir gün çok fena sövücem var ya bir daha gün yüzüne çıkamayacaklar

• cheers darlin kullanıcısına yanıt
    İptal ettirme mi? İptal ettirme olsa yine iyi. Benim gördüğüm kim yanlış yaptıysa cevap anahtarında değişiklik talep ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8BF0E576

Bu mesaj silindi.
    KSNSKDNSKDSNKFDK

• Ösym beni oyuna getirdi bende karıncasi kerim yazıyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.