Şimdi Ara

Karın bölgesi yağlarını eritme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Zamanında kilo alma hevesiyle dengesiz ve karbinhidrat ağırlıklı beslenmem yüzünden aldığım kilolar şimdi gözüme batmaya başladı. Önceden 64 kiloydum şimdi 74 kiloyum ve 85-87 cm arası bir göbeğim var. 64 kiloyken de göbeğim vardı ama çok hafifti şimdi hele yemek yedikten sonra davul gibi oluyor. 2 haftadır diyet yapıyorum sadece 1 kilo verebildim. 75.6 dan 74.3 e falan düştüm. Hiç bişey de yemiyorum oysaki. Göbeğim de 87 cmdi aç iken ölçtüğümde şimdi açken 85 oldu ama kolumda da küçülme oldu 32 cm idi 30.5 31 cme düştü buna canım sıkıldı çok. Vücut en çok yağ olan yerden daha fazla atacağına gidiyor koldan atıyor. Karın bölgem biraz sıkı olsa çok memnunum halimden 1.80 boy 75 kilo yapılı görünüyorum gören sporcu gibisin falan diyor kısa süre fitness da yaptım ayrıca. Ama göbeğimi içime çekmekten yoruldum artık bende artık sert ve düz bir karına sahip olmak istiyorum. Gece çalıştığım gündüz uyuduğum için de kardiyo yapamıyorum malesef. Gün içinde yediklerim de işyerinde gece 4'te kahvaltı yapıyoruz yediklerim şöyle:
    1- 1 dilim peynir
    2- 1 haşlanmış yumurta
    3- haşlanmış patates (bazen çıkıyor o çıkmassa kek veriyorlar)
    4- 1 domates ve salatalık
    5- Çay veya meyve suyu

Sabah 6.30 7 gibi ise ara öğün olarak meyve suyu ve kek yiyorum saat 9 da eve gidince ise 6-7 dilim karpuz yiyip birtakım bilek egzersizleri yapıp yatıyorum. Akşam kalktığımda ise evde ne yemek yapıldıysa ondan atıştırıyorum bişeyler. (Genelde çorba + baklagil veya et oluyor birde pilav makarna türü oluyor ama onları pek yemiyorum karbonhidrat olduğu için yarım kase kadar yiyorum.) Sonra işe gidiyorum yine aynı şeyler oluyor. Bence iyi bir diyet gibi geldi bana ama bir türlü kilo veremedim.

Bu diyete başladıktan sonra metobolizmam da baya yavaşladı tuvalete çıkmaz oldum artık pek. Ama karın bölgemin erimesi pek hoşuma gotmedi erimedi çünkü ama kollar 32 den 30 a düştü gözle görülür bir azalış var bu da hiç hoşuma gitmiyor karın bölgesi hariç vücudumdan memnunum ancak bölgesel zayıflama yapılamıyor ve göbeğim de vücuduma oranla büyük biraz.

Kardiyo yapamadığım için google playden 30 gün fit adlı uygulamayı indirdim bu uygulamayı zamanında kullanmıştım iki hafta kadar falan kol ve karın çalışmıştım pek etkisi olmadı süreden dolayı sanırsam ama kullananlar işe yaradığını söylüyor. Bu uygulamayla karın çalışsam sıkılaşır mıyım? Diyetle birlikte ne kadar etkili olur? Düz veya az yağlı bir karına sahip olabilir miyim olursam kaç ayda olabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz diyet mi hatalı nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. Kolumdaki 2 cm küçülmeyi nasıl büyütüp eski haline getirebilirim peki? Tekrar eski yememe başlasam bu sefer göbek daha da aetar diye korkuyorum. Kafayı yemek üzereyim şuan elike bıçağı alıp karnımı delip yağları çıkarıp alasım var. Hedefim 70 kiloya inip düz bir karına (yağlı da olabilir ama sarkmıyacak) sahip olmaktı ama böyle giderse kalıplı vücudum da gidecek gibi. Ne yapmamı önerirsiniz malesef kardiyo yapamıyorum bikaç ay sonra bırakacağım işi ancak ben kısa sürede ulaşmak istiyorum sonuca çünkü çok zor bişey olduğunu düşünmüyorum. Gündüz uykusu da gece gibi olmadığı için gece zorlanıyorum zaten kardiyo yapsam hiç olmaz. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımınıza ihtiyacım var.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.