Şimdi Ara

Karikatürlere bi ben mi gülmüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralarında çok iyi olanlar var ama bazıları tebessüm bile ettirmiyor güldüğüm maksimum 10 tane vardır yani.

Mesela bu:

altındaki yorumlarda millet öldüm bittim geberdim çok komik yazmış ben tebessüm bile etmedim sorun bende mi?

• esprinin kötülüğünden oldum bittim geberdim diyorlardir
  • Ben de bi kac tanesi haric hic birine tebessum ettigimi bile hatirlamiyorum
  • Mizah kültürün olmayabilir.
  • normalde severim karikatürleri ama buna gülmedim
  • Karıkaturu okuyup gecmıceksın o anı gozunde canlandırıcaksın. Mesela o samı ıle adamın dıyalogu etraf seslerı fln bı skec gıbı dusuneceksın adamın o ankı saskınlıgı samı nın rahatlıgı falan.. Yanı en azından ben oyle yapıyorum :D o zaman gercekten guluyorum veya bılemıyorum yanı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Karıkaturu okuyup gecmıceksın o anı gozunde canlandırıcaksın. Mesela o samı ıle adamın dıyalogu etraf seslerı fln bı skec gıbı dusuneceksın adamın o ankı saskınlıgı samı nın rahatlıgı falan.. Yanı en azından ben oyle yapıyorum :D o zaman gercekten guluyorum veya bılemıyorum yanı..

Bende öyle yapıyorum ama yinede gülemiyorum. Zaten normal yazı okur gibi okursan komik olan şey bile komik değil gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu karikatürden çok bir gönderme aslında. O olmadan ben bir hiçim ühü ühü diye zırlayan tiplere.
  • @ghost nıght

Reyız bu ornek verdıgın karıkatur haklısın pek komık degıl anca tebessum ettırdı. Ama karıkaturun kalıtesı de onemlı ınsanlar arası dıyalogu olan karıkaturler her zaman daha komık gelır bana. Bazı karıkaturler hakkaten mızah dergılerının koselerı bos kalmasın dıye ayakustu hazırlanan karıkaturler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

@ghost nıght

Reyız bu ornek verdıgın karıkatur haklısın pek komık degıl anca tebessum ettırdı. Ama karıkaturun kalıtesı de onemlı ınsanlar arası dıyalogu olan karıkaturler her zaman daha komık gelır bana. Bazı karıkaturler hakkaten mızah dergılerının koselerı bos kalmasın dıye ayakustu hazırlanan karıkaturler

Aynen, şu an aklımda olan baya güldüğüm iki karikatür var, biri "montla zıç" diğeride "azından mı öpmüş?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Ben de bi kac tanesi haric hic birine tebessum ettigimi bile hatirlamiyorum

Aynen.
  • adı üstünde karikatür. illaki bir espriye dayanması gerekmiyor. belli bir ideolojiye de hitap edebilir. ve bazı kişilerin bazı karikatürleri anlamaması doğal.

misal verdiğin karikatürde sadece espriye odaklanıyorsunuz. halbuki adı üstünde karikatür ve çizimleri görmezden gelmeniz biraz da etkiler bu durumu. verdiğin karikatürde bence sol arka tarafta duran balıkçının ifadesi bana çok şey anlatır. bu durumu daha çok umut sarıkaya'nın karikatürlerinde yaşarsınız. ama misal bi yiğit özgürde bu durum tersidir. espirlere ve uzun balonlarla cebelleşirsiniz. eğer espri güzelse okuduğunuza değer. sanırım anlatabildim demek istediğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Ben de bi kac tanesi haric hic birine tebessum ettigimi bile hatirlamiyorum

+64685154864
  •  Karikatürlere bi ben mi gülmüyorum?
  • Benide çoğu zaman güldürmüyor.Ama kaliteli karikatürler yok değil
  • Peki Sami'nin dünyanın en realist adamı olduğunu biliyor musunuz ?
  • @BaDRuLe

Çizimlerde önemli tabi ama ben daha çok karikatürde esprinin iyi olmasından yanayım. Tabi ki sadece çizimleri ile güldüren karikatürler bile var, hatta azından mı öpmüş karikatüründeki azından mı öpmüş diyen küçük çocuğun duruşu ne zaman aklıma gelse gülerim.

@MacroIceTR

Güldüklerimden bir tanesi daha.

@PR0_BJK

İlk defa gördüğüm için bir şeye diyemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 15 Haziran 2011; 13:55:32 >

buna gülmeyeceksen yaşama

hadi gülme bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.