Şimdi Ara

Karikatür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Başlığı görünce direkt olarak bu karikatür olduğunu anladım yemin ederim

Daha yeni gördüm ve çok güldüm.Paylaşıyım dedim direk.

Karikatür
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  •  Karikatür

Karikatür

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İroni karikatürler
    6 yıl önce açıldı
    Anlamlı Karikatürler
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Karikatür

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Karikatür

Karikatür

Konumuzla alakası nedir?

• quote:

Karikatür

Karikatür

Biz ne diyoruz adamlar ne diyor.hey gidi

• quote:

Bizde tam gs'li birisini bekliyorduk geç kaldın.Bende tam diyordum niye gelmedi bu gs'li elemanlar derken.Geldin hemen bende bir karikatür paylaşayıımda sinir olsunlar dedin ve kendini tatmin ettin.Aferin büyük iş yaptın senden kralı yok.

Orijinalden alıntı: WorldClasss

quote:

Bizde tam gs'li birisini bekliyorduk geç kaldın.Bende tam diyordum niye gelmedi bu gs'li elemanlar derken.Geldin hemen bende bir karikatür paylaşayıımda sinir olsunlar dedin ve kendini tatmin ettin.Aferin büyük iş yaptın senden kralı yok.

Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün.Hayatımda böyle tezatlık görmedim.

Bir ihtimal daha var.
  • _____________________________

Australian Dream
  • paylaştığınız karikatürler son demlerini yaşıyor hafta sonu Allah'ın izniyle o karikatürleri anlamsız kılacağız
    Ama benim paylaştığım karikatürlerin ömrü sonsuz ve sınırı yok ne zaman görsem güleceğim sizin canınızı sıkan da bu olsa gerek
    iyi forumlar

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür
  • Hele bi Tr kupasi maclari başlasın da

paylaştığınız karikatürler son demlerini yaşıyor hafta sonu Allah'ın izniyle o karikatürleri anlamsız kılacağız
    Ama benim paylaştığım karikatürlerin ömrü sonsuz ve sınırı yok ne zaman görsem güleceğim sizin canınızı sıkan da bu olsa gerek
    iyi forumlar

umarım kazanırsak 2-3 farklı kazanırız.. geçen sene Galatasaray 10 yıldır Kadıköyde puan alamıyordu, berabere bitince 11 yıldır kazanamıyor oldu, 1 farkla yenersek Galatasaray 12 yıldır 2 farklı kazanamıyor olacak adım gibi eminim.. Fenerli medyada ve taraftarda çözüm tükenmez, Fenerbahçe yapınca hemen bir yerden rekor üretiyolar

Karikatür güzel bu arada..

• @.Uqur.

2.resimde fail var abd nasıl kazanamıyor yahu adamlar her istediğini yapıyorlar ve sürekli kazanıyorlar

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Konu uçar birazdan, neyse screenshot'ımı aldım ben :)

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • galatasarayı küçük düşüren karikatür diye bişey koyduğunuz şeylerin içinde bir mizah bir mantık bir fikir bile yok kime laf anlatıyoruzki zaten? 2-2ymiş he şampiyonuz sen nerdeydin? o kadarda para harcadık hala da kazanamadık 10 senedir tüh

Orijinalden alıntı: gstrance

quote:

paylaştığınız karikatürler son demlerini yaşıyor hafta sonu Allah'ın izniyle o karikatürleri anlamsız kılacağız
    iyi forumlar

umarım kazanırsak 2-3 farklı kazanırız.. geçen sene Galatasaray 10 yıldır Kadıköyde puan alamıyordu, berabere bitince 11 yıldır kazanamıyor oldu, 1 farkla yenersek Galatasaray 12 yıldır 2 farklı kazanamıyor olacak adım gibi eminim.. Fenerli medyada ve taraftarda çözüm tükenmez, Fenerbahçe yapınca hemen bir yerden rekor üretiyolar

Karikatür güzel bu arada..

6 Fark ile yenmede konuşmayın bence :)
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.