Şimdi Ara

Kargoyu Kaybetmisler Ücretini Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kargomu kurye kaybetmiş, büyük ihtimal yanlış birisne teslim etmiş . Kargo şubesine gittim uzun tartışma sonucu benim haklı olduğumu anladılar ve parasını teslim ettiler fakat vicdan yaptım . Şimdi o kargonun parasını kuryeden keserler diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesecekler tabii. İşi ne adamın? Öğrenir işini düzgün yapmasını bundan sonra.

• sendenmi kesmeleri daha iyiydi işini düzgün yapsaymış

• Kargonun içindeki şeyin ücretini nasıl ispatladın ?

• acıma belki kurye çalmışdır malı veya aracılık etmiştir.

Acıma yetime döner koyar dötüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 30 Kasım 2020; 15:4:58 >
  • Tüm sektörlerde vicdan olayı olmasa kalite artar.
    Ama aynı şekilde çalışanlara olan eziyet de artar. İki ucu çamurlu değnek.
  • Kargo konusunda bir standart getirilmeli, mevcut kargo firmalarında bu yanlış teslim olayı çok sık oluyor. Birde teslim edilen kişinin, kimliğine yada herhangi bir belgesine genelde bakmıyorlar.

Geçen gün şubeden teslim alacağım değerli bir ürün vardı, kargoya girdim, kargo numarasını söyledim, arkadan getirdiler, aldım gittim, ne kimlik sordular ne sen kimsin dediler, ne imza attım, hiç bir şey belirtmeden aldım çıktım.

Şimdi burada o teslimatı yapan şahıs hatalı hocam, hadi ben bir şekilde kargo numarasını bile dolandırıcıyım aldım çıktım, benden sonra gelen adam hesap sorduğunda ne diyecekler ? Kime teslim edildiği bile belli değil :)

O sebeple kargoyu dağıtan kişi bunun sağlamasını yapmalı, kendini garantiye almalı yoksa hatasının bedelini öder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.