Şimdi Ara

Kargonun kimden geldiğini bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, saat 20.15 civarında kargonuz gün içerisinde teslim edilecek diye bir mesaj aldım. Ancak ben yakın zamanda hiçbir şey sipariş etmedim. Gönderici adını sansürlüyor kargo şirketleri, belki bir firma falandır da şifreyi çözebilecek biri olur diye sansürlenmiş gönderici adını paylaşmak istedim, teşekkürler şimdiden.
    Kargonun kimden geldiğini bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçen gün böyle bir konu daha vardi

• Bir tane firma ürünlerini bu tarz kargolama yoluyla insanlara postaliyor ve kargo ücreti altında 20 30 TL bir ücret isteniyor ve kargo içinden çoğunlukla ağda veya kişisel bakım ürünleri çıkıyor.

• Çoğunlukla da tarihi geçmiş ürünler oluyor.

• Hocam saçma kısmı 1 dosya 0 desi yazıyor detaylarda, dosya ile ne geliyor olabilir ki, bu kadar uzun kişi adı da olmaz, kesinlikle bir marka ama sakata gelmeyiz inşallah.

• Hocam bir de rica etsem konuyu bulabilirseniz adını yazabilir misiniz buraya orada ne demişler oraya da bakayım.

• Dianz kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce yine burada böyle bir konu vardı geçmişe baktım da bulamadım bulursam atarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Bir tane firma ürünlerini bu tarz kargolama yoluyla insanlara postaliyor ve kargo ücreti altında 20 30 TL bir ücret isteniyor ve kargo içinden çoğunlukla ağda veya kişisel bakım ürünleri çıkıyor.

Adresleri nasıl buluyorlar? Başka siteler mi satıyor bilgileri?

• Bana da aylar önce bir kargo firmasından mesaj geldi, halbuki kargo beklemiyorum, sonuçta bir şey gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle oluyor.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Ben bir keresinde nike dan birşey almistim yurtdışından geliyo diye ayrı kargo parası falan almışlardı işte kargoyu beklerken bir kargo çıktı ortaya koli olarak ve başka bir firma ismi ile standart bir kargo firmasından getiriyolarmiş bende böyle ne olduğunu düşünüyorum hatta kargo şirketini arayıp kargoyu iptal ediyodum az kala vazgeçmiştim o ara bir kere böyle bı durum yaşamıştım daha da bu tarz bişey yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Muhtemelen öyle oluyor.

En korktuğum şey hocam. Böyle konuları gördükçe büyük e-ticaret sitelerine üye olasım gelmiyor.

• Kargo şirketini arayıp gönderici bilgisini alabilirsiniz sanırım zamanında ben de almıştım bilgi, beklediğim ama kargoya verildiği satıcı tarafıma ulaştırılmayan bir sipariş çıktı. Sonuçta gelirse kapınıza üstünü okursunuz. İsim/adres kodlamaları sizin isim ve adresinize uyduğunu varsayarak yazıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tanıtım kataloğu falandır. Meslek nedir? Mesleğinle ilgili bir şeyse tanıtım için katalog yollanmış olabilir. Yakın zamanda Bireysel Emeklilik veya sigorta poliçesi vs. imzaladıysan onu yollamışlardır. İnternetten alışveriş yapıp faturayı kendine ürünü başkasına istediysen faturayı yollamış olabilirler. Gelince bilgileri kontrol et eğer sana aitse ve ödemesi yoksa al bişey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada kargo elime ulaştı. Yaklaşık 2-3 ay öncesinden aldığım bedava bir promosyon ürünüymüş, gelmez diye düşündüğüm için hiç de aklıma gelmemişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.