Şimdi Ara

Kargomu Çalan Komşuya Karşı Nasıl Bir Önlem Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Alie. sitesinden 4 tane ürün sipariş ettim hepsini 1-2 gün aralıklarla aldım ama apartmanda ki hırsız komşu posta kutusunda ki kargomu çalmış neyse onun aldığını anladık annem gitti konuştu bu çocukta korkudan kargonun paketini atmış kulaklığı posta kutusuna koymuş. Sonuç olarak aldım kulaklığı ama 3 tane daha kargom var sizce onları almış mıdır yoksa geliyor mudur onlarda? Eğer almışsa sağlam bir dayağı hak etti demektir sizce ne yapmalıyım?

• Döv gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvolord kullanıcısına yanıt
    kavga etmek istemiyorum. başka bir önlem almalıyım.
  • posta kutusuna satirli kapan koy elini atarken parmaklari kopsun

• Dayağı haketmiş kardeş. Temiz bir döv

• Kaç yaşında bu çalan kişi ? Konuşmakla olmaz sağlam dayağı hak etmiş onun dışında posta kutunu değiştirt kilitli olanlar var onları açamaz muhtemelen oraya sığmayanlarıda muhtemelen elden verirler olmadı ptt yi ara söyle elden almak istiyorum diye.Olmadı yine bir şey sipariş et veya koy oraya bilerek çalmasını bekle alabilirsen videoya al direk polise ver muhtemelen ufaktır bir şey olmaz ama hem annesnin hem babasının kulağına gider ayrıca en az 1 gün karakolda uğraşırlar birdaha da çalmaz en etkilisi git döv.
  • sanki canını aldık, ağlama hemen almayız bi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman aynı kargocu getirir zaten.
    Eğer denk gelirsen komşunun biri kargoları kutudan çalıyo de.
    Direk size getirsin kargoları.
  • Kısa yazmana rağmen okumamla sinirlenmem bir oldu ya hele bizim apartımanda yapacaklarr
  • PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    Kameraya gerek yok hocam. Olay bir daha tekrarlanırsa zaten polise şikayet edeceğimi apartmanda ki komşulara dedim onlarda şahit olursa ceza alabilir ailesi. Çocuk 7. sınıfa geçmiş yaşını tam olarak bilmiyorum. Posta kutuları bozuk apartmanda ufak bir cam vitrin var postacı oraya koyuyor postaları.
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Dedik postacıya. Adamda dedi bu suç. Ben kararlıyım bir daha böyle bir sorun olursa polise şikayet edicem böyle devam edemez yani.
  • Bi kargo paketinin içine tuvaletini yap (büyük), paketle ve çocuğun almasını sağla. Bir daha kendi kargosunu bile almayacaktır.
  • La git döv fazla marjinalliğe gerek yok iki tokat salla bir daha yaparsan merdivenden aşağı sallarım de.Birdaha yapamaz zaten

• bidahasını bekleme sokakta denk geldiğinde yanına usulca yaklaş şöyle sessiz ama ürkütücü bi tonda bunun yanlış olduğunu falan anlat. sonra tabi cezasız da kalmamalı bu işler falan dersin döverdin iyi bi ama araya annen falan girmiş o olmamış, ilk başta çocuğu usulca çekip döveydin keşke
  • Annesine babasına de onlar dövsün

• Kır kafasını direk öyle şey mi olur yav.Bide ben aliexpressten 2 dolarlık bişi bile alsam hep kapıya kadar getirdiler sizde niye getirmiyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara sor PTT ye gelmesiyse in konuş gerekirse bağır çagır diger komsulardan da suphelen

posta kutuna kilit koy

• quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Kır kafasını direk öyle şey mi olur yav.Bide ben aliexpressten 2 dolarlık bişi bile alsam hep kapıya kadar getirdiler sizde niye getirmiyolar

O postacının insafına bağlı, ister kpıya bırakır ister elden teslim eder ister de posta kutusuna koyar.
    Bazen şubeden sorgulama yapıoyrsun cevap veriyorlar bazen de öyle bir sorgulama yapamayız diyorlar.

Ben bu ptt yi çözemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.