Şimdi Ara

Kargom başkasına teslim edilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyol dan hırka almistim yurtiçi kargo yla gondermisler dun ulasmasi gerekiyordu bugün teslim edilen kişi yerinde baskasinin adi yaziyor ne yapilir boyle durumlarda aradik kargoyu kurgeyle görüşüp arayacagiz dediler çok sinirim bozuldu basina gelmiş olan var mi böyle durumlarda ne yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorumlu kişiyi bul. Hatayı düzeltmesini söyle. Olmadı. Mağaza müdürüne çık.

• Eşyayı teslim alan kişinin imzası alınıyor sonuçta. Yani kim teslim aldıysa bir yanlış yokmuş gibi imzayı atıp almış gibi gorunuyor.

• Müşteri hizmetlerini aradim şikayet kaydi oluşturdular. Nasil insanlar var ya islerini iyi yapmiyorlar ya da kendilerine gelmeyen kargoyu alabiliyorlar. İnsan gerçekten hayret ediyor

• Yurtiçiyle dün ben de kavga ettim. Teslim edilmeyen kargom kargo takipte teslim edildi gözüküyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Yurtiçiyle dün ben de kavga ettim. Teslim edilmeyen kargom kargo takipte teslim edildi gözüküyordu.

Bir daha yurtiçi yle baglantili yerlerden bir şey almayi kesinlikle dusunmuyorum.

• kurye kimlik kontrolü yapıp kimlik numarasını aldıktan sonra imza ile teyit etmesi gerekir.söke söke alırsın hiç merak etme.

Aras ile de almamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 5 Kasım 2014; 13:59:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kargom başkasına teslim edilmiş
  • Hepsiburadadan 170 liralık bir ayakkabı aldım. Kargoyu kapıya bırakıp gitmişler. Ya biri alsa girse paramız boşa gidecek

• Yurtiçi kargo pişmanlıktır. Heil UPS!!!
  • Trendyolun ceosuna kadar yolu var hocam. Arkandayız. Al o hirkayi.

• La bu yurt içi bi tek bana mı düzgün getiriyor kargoları
    neyse susayım ben en iyisi allah muhafaza bi daha ki sefere benimkimdede bi yanlış lık olur

umarım sorunun kısa zamanda çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Yurtiçiyle dün ben de kavga ettim. Teslim edilmeyen kargom kargo takipte teslim edildi gözüküyordu.

Aynısı banada olmuştu , mecburen gittim şubeye meğer şubedeymiş.Yetkilisi kimse artık soruyorum sistemsel bilmem bişey ,yok kapınıza kağıt bıraktık kağıt yoktu dedim mahalledeki çocuklar almıştır dedi , yalanlar şelale gibi akıyor o kadar belliki bi ara zekama hakaret ettiği içinde azarlayasım geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana takma sana teslim edilmesi gereken bir ürünü başkasına teslim edemez Kargo mesuldur olandan..
    Ya ürünü sana ulaştırırlar yada para iadesi gibi birşey yaparlar..
  • Sagolun arkadaşlar yorumlar için

• Benim de kargom başkasına teslim edilmiş gözüküyor napcam ya yarın da pazar şubelerin hepsi kapalıdır, şuan bile kapalıdır.

Şubede midir yoksa aşort mu oldu?
  • Bu konuda çözüme ulaştınız mı?
    Şikayet dilekçesi oluşturulduktan sonra süreç nedir?
    Benim de kargom başkasına teslim edilmiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.