Şimdi Ara

Kargo ne zaman gelir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ptt kayıtlı posta sorgulamasından bunlar çıkıyor tahminen nezaman elimde olur.

1Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / SARIYER, 00117 - 34158 07/03/2011 21:00:15
    2. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(SARIYER POS 08/03/2011 11:19:40
    3. Teslim Alındı İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Gelen Servisi - 34354 09/03/2011 08:47:43
    4. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AVR.YAK. PİD BAŞMÜD. 09/03/2011 13:49:32

• up
  • adresi yanlış vermişlerdir başka yere gidip geriye gitmiştir
  • Bugün veya yarın gelir dağıtıma çıkmış
  • İnşallah yarın elimde olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn-ediz
    İnşallah yarın elimde olur...

Yarin elinde olur dostum
  • Ürün bugün elimde oldu ama onlar getirmedi ben gidip aldım eğer ben arayıp sormasam kimsenin getireceği yok herkes keyfine göre davranıyor çinden istanbula 3 güne geldi ama istanbuldan bana 1 haftada geliyor böyle insanlara ne denilir bilmiyorum aklınızda bulunsun 1 gün gecikince hemen arayın durumu sorun benim durumuma düşmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Su faturası nasıl böyle gelir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde bugün dağıtıma çıktı görünüyor. Aradım PTT'yi eve yakın, gidip alayım dedim buradan değil merkezden çıkıyor, eğer bugün gelmezse yarın arayın buraya gelir dediler. Akşam 7 oldu gelen giden yok. Yarın PTT'ye mi gideyim yoksa evde mi bekleyeyim.

quote:

DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI (Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AND.YAK. PİD BAŞMÜD. 07/12/2011 08:56:11
  • dünyanın öbür ucundan 1-2 hafta içinde geliyor, 1-2 hafta da burada dağıtıma çıkıyor, ptt getirsin de tek diye buna da şükür eder hale geldik
  • Saat 8 oldu gelen giden yok. Sırf şu kargo işi yüzünden işten izin aldım, bir daha da yurt dışından ürün almayı düşünmüyorum bu nedenle.
  • Bugün gelecek, dağıtımda dendi ama hala gelen giden yok. Dağıtıma çıktı görünen ürünler kaç günde geliyor, bu dağıtım kaç gün sürüyor bilen var mı?
  • Benim bildiğim, postacı, kendisine verilen bölgenin semtlerini belirli günlerde geziyor. Mesela sizin sokağınıza salı günleri geliyor. Salıya kadar da o ürün, o dağıtıcıda bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Benim bildiğim, postacı, kendisine verilen bölgenin semtlerini belirli günlerde geziyor. Mesela sizin sokağınıza salı günleri geliyor. Salıya kadar da o ürün, o dağıtıcıda bekliyor.

Sacmalik, ben de kargo bekliyorum umarım bugun yada yarın sabah elimde olur. Altlarında arac var, motor var düzenli şekilde dolaşın, Kargo firmalari nasil yapiyorsa devletin daha iyi yapmasi gerekiyor ki örnek olsun ama nerde ...

Neyimiz doğru işliyor ki PTT kargo servisi iyi işlesin..
  • PTT yakınsa en güzeli PTT nin adresini vermek gelince de gidip PTT den alabilirsiniz istediğiniz zaman.Şahsen ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Benim bildiğim, postacı, kendisine verilen bölgenin semtlerini belirli günlerde geziyor. Mesela sizin sokağınıza salı günleri geliyor. Salıya kadar da o ürün, o dağıtıcıda bekliyor.

Sacmalik, ben de kargo bekliyorum umarım bugun yada yarın sabah elimde olur. Altlarında arac var, motor var düzenli şekilde dolaşın, Kargo firmalari nasil yapiyorsa devletin daha iyi yapmasi gerekiyor ki örnek olsun ama nerde ...

Neyimiz doğru işliyor ki PTT kargo servisi iyi işlesin..

Altlarında araç filan yok. Yaya dolaşan postacı getiriyor. PTT Kargo servisi ile bunu karıştırma. Servis bunları semtte belli noktaya bırakıyor. Sokakları belli bir plan dahilinde geze geze dağıtım yapıyorlar. Postacı geldiğinde cep telefonunu al. Ben aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.