Şimdi Ara

Kargo Nasıl Yüklenir, (Videolu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 20 Şubat 2016; 19:24:26 >

• Yurtiçi Kargo, yani normal böyle şeyler. Bir de Diyarbakır'daki şubelerinden birisi.

Şubeyi açan adamdan çalışan paspasçısına kadar hepsi akraba olunca işler böyle yürüyor Doğu'da...
  • açıklama yapmışlar video 2012 yılından kalmadır diye.
  • 2015 Eylül ayında sabah karpuzlama birbirlerine atıp, ayakları ile itelediklerini de ben kendi gözümle görmüştüm. Uyarınca da haklısın diyorlar bi yandan atıyorlar
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Sanki kuzeyde yada batıda da aynısı yok...

+
    Bu işin doğu ile batı ile alakası yok. Zihniyet ile alakası var. Empati ile alakası var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 20 Şubat 2016; 20:51:34 >
    Saçma saçma konuşma. Batıda çekilen videolarıda gördük. Bu işi bile Doğu - Batı şeklinde ayırdınızya.. pes size
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Saçma saçma konuşma. Batıda çekilen videolarıda gördük. Bu işi bile Doğu - Batı şeklinde ayırdınızya.. pes size

Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparişim oldu bir tane sorun yaşamadım.

Doğu'daki bir ilde 2 siparişim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.

Oturduğun yerden sallamak kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oSo_

2015 Eylül ayında sabah karpuzlama birbirlerine atıp, ayakları ile itelediklerini de ben kendi gözümle görmüştüm. Uyarınca da haklısın diyorlar bi yandan atıyorlar

Ben hala görüyorum. İş ahlakı çoğunluğunda sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

quote:

Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparişim oldu bir tane sorun yaşamadım.

Doğu'daki bir ilde 2 siparişim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.

O senin yaşadığın talihsizlikler. Batıda hiç kimse sıkıntı yaşamıyor mu yani?

Bende vanda yaşadım. Yaşadığım süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sıkıntı yaşamadım.

Şu anda Gümüşhane deyim 2 yıldır. Yurt içi kargo ya her kargom gelişinde sıkıntı yaşıyorum. Gümüşhane doğu mu? Van batı mi?

Eleştiri yapacağın da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlış edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

quote:

O senin yaşadığın talihsizlikler. Batıda hiç kimse sıkıntı yaşamıyor mu yani?

Bende vanda yaşadım. Yaşadığım süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sıkıntı yaşamadım.

Şu anda Gümüşhane deyim 2 yıldır. Yurt içi kargo ya her kargom gelişinde sıkıntı yaşıyorum. Gümüşhane doğu mu? Van batı mi?

Eleştiri yapacağın da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlış edersin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: messevim

quote:

Orijinalden alinti: oguzhanc64

quote:

Orijinalden alinti: messevim

Saçma saçma konusma. Batida çekilen videolarida gördük. Bu isi bile Dogu - Bati seklinde ayirdinizya.. pes size

Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparisim oldu bir tane sorun yasamadim.

Dogu'daki bir ilde 2 siparisim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.

Oturdugun yerden sallamak kolay.

O senin yasadigin talihsizlikler. Batida hiç kimse sikinti yasamiyor mu yani?

Bende vanda yasadim. Yasadigim süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sikinti yasamadim.

Su anda Gümüshane deyim 2 yildir. Yurt içi kargo ya her kargom gelisinde sikinti yasiyorum. Gümüshane dogu mu? Van bati mi?

Elestiri yapacagin da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlis edersin.

Sana soracak değilim nasıl eleştirdiğimi. Benim düşüncem bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: messevim

Ulan ne cins insanlar var. Yn?allah do?uda ki hiçbir kargon sa?lam gelmez.

Hayyrlysy be gülüm.
    Kaç sefer geldin buralara?
    Gördün mü buraları?
    Kaç kere sipariş aldın Yurtiçi Kargo ile?
    Tecrübe ettin mi?

Hayır.
    O zaman sus.

Baksana daha şimdiden genelleme yapıyorsun.. Diyecek laf yok.
  • Bende Vandayim istisnasız en az günde 2 kargom gelir hatta kimi zamanlar 10 dan fazlada geldigi olur bu vakte kadar cok büyük sorun yaşamadım
  • Kardeşim bu yazdıklarının altına imzamı atarım Eleman troll heralde.. Baksana her mesajda genelleme yapıyor. Sanki biz hayatımızda hiç kargo alıp vermedik
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Böyle insanlar nedense çok itici geliyor bana :)
  • Empati yapılmayınca iletişim kopukluğu oluyor hocam
  • Konunun içine ettiniz sağolun ben bile dikkat etmemiştim olayın nerede geçtiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Kardeşim bu yazdıklarının altına imzamı atarım Eleman troll heralde.. Baksana her mesajda genelleme yapıyor. Sanki biz hayatımızda hiç kargo alıp vermedik

İşinize gelmeyince troll :)

Söylesenize kargo şirketinden kaç para alıyorsunuz :)
    Söylesene doğuluları kötülemekle kaç para alıyorsun?
  • quote:

Söylesene doğuluları kötülemekle kaç para alıyorsun?

Gördüğün videoya yalan diyorsun yani :) Vallahi bravo :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.