Bildirim
Kargo Nasıl Yüklenir, (Videolu)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yurtiçi Kargo, yani normal böyle şeyler. Bir de Diyarbakır'daki şubelerinden birisi.
Şubeyi açan adamdan çalışan paspasçısına kadar hepsi akraba olunca işler böyle yürüyor Doğu'da... -
açıklama yapmışlar video 2012 yılından kalmadır diye. -
2015 Eylül ayında sabah karpuzlama birbirlerine atıp, ayakları ile itelediklerini de ben kendi gözümle görmüştüm. Uyarınca da haklısın diyorlar bi yandan atıyorlar -
Sanki kuzeyde yada batıda da aynısı yok...
+
Bu işin doğu ile batı ile alakası yok. Zihniyet ile alakası var. Empati ile alakası var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 20 Şubat 2016; 20:51:34 > -
Saçma saçma konuşma. Batıda çekilen videolarıda gördük. Bu işi bile Doğu - Batı şeklinde ayırdınızya.. pes size -
quote:
Orijinalden alıntı: messevim
Saçma saçma konuşma. Batıda çekilen videolarıda gördük. Bu işi bile Doğu - Batı şeklinde ayırdınızya.. pes size
Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparişim oldu bir tane sorun yaşamadım.
Doğu'daki bir ilde 2 siparişim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.
Oturduğun yerden sallamak kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: _oSo_
2015 Eylül ayında sabah karpuzlama birbirlerine atıp, ayakları ile itelediklerini de ben kendi gözümle görmüştüm. Uyarınca da haklısın diyorlar bi yandan atıyorlar
Ben hala görüyorum. İş ahlakı çoğunluğunda sıfır. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanc64
quote:
Saçma saçma konuşma. Batıda çekilen videolarıda gördük. Bu işi bile Doğu - Batı şeklinde ayırdınızya.. pes size
Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparişim oldu bir tane sorun yaşamadım.
Doğu'daki bir ilde 2 siparişim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.
Oturduğun yerden sallamak kolay.
O senin yaşadığın talihsizlikler. Batıda hiç kimse sıkıntı yaşamıyor mu yani?
Bende vanda yaşadım. Yaşadığım süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sıkıntı yaşamadım.
Şu anda Gümüşhane deyim 2 yıldır. Yurt içi kargo ya her kargom gelişinde sıkıntı yaşıyorum. Gümüşhane doğu mu? Van batı mi?
Eleştiri yapacağın da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlış edersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: heamvivnaquote:
Orijinalden alıntı: oguzhanc64
quote:
Oturduğun yerden sallamak kolay.
O senin yaşadığın talihsizlikler. Batıda hiç kimse sıkıntı yaşamıyor mu yani?
Bende vanda yaşadım. Yaşadığım süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sıkıntı yaşamadım.
Şu anda Gümüşhane deyim 2 yıldır. Yurt içi kargo ya her kargom gelişinde sıkıntı yaşıyorum. Gümüşhane doğu mu? Van batı mi?
Eleştiri yapacağın da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlış edersin.
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alinti: messevim
quote:
Orijinalden alinti: oguzhanc64
quote:
Orijinalden alinti: messevim
Saçma saçma konusma. Batida çekilen videolarida gördük. Bu isi bile Dogu - Bati seklinde ayirdinizya.. pes size
Memleketimdeki Yurtiçi Kargo'da onlarca siparisim oldu bir tane sorun yasamadim.
Dogu'daki bir ilde 2 siparisim oldu. 2'sinde de burnumdan getirdiler. Koliler patlak geldi vs.
Oturdugun yerden sallamak kolay.
O senin yasadigin talihsizlikler. Batida hiç kimse sikinti yasamiyor mu yani?
Bende vanda yasadim. Yasadigim süre boyunca kesinlikle kargolarda bir sikinti yasamadim.
Su anda Gümüshane deyim 2 yildir. Yurt içi kargo ya her kargom gelisinde sikinti yasiyorum. Gümüshane dogu mu? Van bati mi?
Elestiri yapacagin da tüm bölgeyi o suçun içine sokma. Yanlis edersin.
Sana soracak değilim nasıl eleştirdiğimi. Benim düşüncem bu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: heamvivna
Bu mesaj silindi.quote:
Orijinalden alynty: messevim
Ulan ne cins insanlar var. Yn?allah do?uda ki hiçbir kargon sa?lam gelmez.
Hayyrlysy be gülüm. -
Kaç sefer geldin buralara?
Gördün mü buraları?
Kaç kere sipariş aldın Yurtiçi Kargo ile?
Tecrübe ettin mi?
Hayır.
O zaman sus.
Baksana daha şimdiden genelleme yapıyorsun.. Diyecek laf yok. -
Bende Vandayim istisnasız en az günde 2 kargom gelir hatta kimi zamanlar 10 dan fazlada geldigi olur bu vakte kadar cok büyük sorun yaşamadım -
Kardeşim bu yazdıklarının altına imzamı atarım Eleman troll heralde.. Baksana her mesajda genelleme yapıyor. Sanki biz hayatımızda hiç kargo alıp vermedik
-
Aynen öyle. Böyle insanlar nedense çok itici geliyor bana :) -
Empati yapılmayınca iletişim kopukluğu oluyor hocam -
Konunun içine ettiniz sağolun ben bile dikkat etmemiştim olayın nerede geçtiğini. -
quote:
Orijinalden alıntı: 4007
Kardeşim bu yazdıklarının altına imzamı atarımEleman troll heralde.. Baksana her mesajda genelleme yapıyor. Sanki biz hayatımızda hiç kargo alıp vermedik
İşinize gelmeyince troll :)
Söylesenize kargo şirketinden kaç para alıyorsunuz :) -
Söylesene doğuluları kötülemekle kaç para alıyorsun? -
quote:
Söylesene doğuluları kötülemekle kaç para alıyorsun?
Gördüğün videoya yalan diyorsun yani :) Vallahi bravo :)
Benzer içerikler
- ucuz kot pantolon nereden alınır
- türkiye finans bonus nerede kullanılır
- yapı kredi yıllık kart ücreti iptali
- masterpass müşteri hizmetleri
- en iyi mil kartı
- amazon müşteri hizmetleri
- kutusu açılmış telefon iadesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X