Şimdi Ara

Kargo Maliyetlerinizi %50 Düşürün! | Kargonomi ile Tüm Firmalar Tek Panelde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguz707 , Fernado-35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
17
Favori
1.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her kullanımda bakiyeden ücret düşüyor, bakiye yetersizse direk 200 lira çekiyor. buraya kadar mantıklı, ama şikayetlerde otomatik habersiz para kesildiği yazıyor. bunun sebebi ya da doğruluğu nedir?

sistem güzel, yurtiçi kargo eklenecekmiş ama hala eklenmemiş. çoğu taşra yerlerde en fazla teslimatı yurtiçi yapıyor, bu ne zaman eklenir acaba?

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • Ref'li uye oldum promosyon kodu atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba desi farklılığından dolayı kargo firması ek ücret çekiyor bu doğru. Bizim hesabımıza göre örneğin 19,00 desi geldi. Ama firmada kendileride hesaplıyor 19,50 geldiği zaman o aradaki kısmı alıyor. Eve geldiği zaman kargo 19.00 ise buna whatsapp destem hattına “desi itiraz” diye yazdığınızda ara farkı iade ediyor.

Yurt içi firması kısa sürede ekleneceği belirtildi ama net tarih verilmedi.

Bu şekilde çok fazla kargo firması var ama en uygunu bu firma veriyor. 4-5 firmadan teklif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 27 Mart 2026; 13:19:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu kullanmak için şahıs şirketi sahibi olmak gerekmiyor değil mi , ayda yılda 1 kargo gönderen sıradan bir vatandaş da kullanabiliyor. Hesabımıza TL yüklüyoruz, kargo ücretini ondan düşüyor demi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İntel İ3 10100f - Msi Mag B460 Mortar Wifi- Amd Radeon Rx570 - Crucial 16GB(2x8GB) Ballistix DDR4 3200MHz CL15 - Crucial P2 500GB Nvme M.2 SSD - SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ - Xigmatek Dark Knight 2 Cpu Cooler - 3xTHERMALTAKE Riing RGB 120mm
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Şirkete veya evrak vs gerek yok hocam. Üye olup kullanabiliyorsunuz. Barkod oluşturmadan önce minimum 200₺ bakiye yüklemeniz gerekiyor sonradan istediğinizde bakiyeyi geri çekebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 28 Mart 2026; 13:26:15 >

• hocam referanslı üye oldum bende indirim kodunu bekliyorum ve teşekkür ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ücretler güncel. Kdv oranını kontrol edip mesajı düzenleyeceğin. Eklenen başka ücret yok. 200₺ bakiye bulunduruyorsunuz. Desi farklılığı olursa oradan çekim yapıyor. Eklediğiniz miktarı geri çekebilirsiniz istediğiniz zaman.
    Refli veya refsizde olsanız elimde olan promosyon kodunu veririm 500₺ bakiye tanımlanıyor 170₺ altı kargolara ücret ödemezsiniz. İlk 3 kargonuz bu bakiyeden düşer. 170₺ üstü olursa eklediğiniz 200₺ den de ek olarak çeker. Örneğin 250₺ ücretli kargoya 80₺ ödersiniz.

Referans veya bayilik sadece bana kargo başı 1,5₺ kazandırıyor. 1000₺ olmadan çektirmiyor. Yani bana bir yararı yok. Sadece kullanıcıların bu sistemlerden yararlanmasını isterim.

Güncel kargo fiyatlarında bir a4 kağıt için bile 200-250₺ ücret isteyen firmalar var.

Bu işlere yabancı biri olarak biraz kullanımı hakkında detay verseniz.

Sitesinde bir gönderi nasıl yapılır hakkında yardım başlığı göremedim.

Siz yada konu sahibi arkadaşımız bu konuda iki satır yazabilse çok işimize yarar

Çok teşekkür ederim detayları ayrıntılı verdiğiniz için. Promosyon kodu rica edebilir miyim o halde. Üye olup bende kullanabilirim.

Şarjli xiaomi scooter kargolayacagim, kagida bile 270 lira kargo odedikten sonra otobusle gondereyim diyordum, kargoyla tahmini ne tutar hocam? Kutusuz bi sekilde scooteri sarip yollayacagim 15kg civari.

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.