Şimdi Ara

Kargo'm başkasına teslim edildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10 gün önce NT alışveriş sitesinden 150 TL tutan tamamı soru bankası olmak üzere 11 adet kitap söyledim. Ertesi gün Sürat Kargoya verildi. 9 gündür beklediğim kargo 6 gün civarı çiftlikte bekledikten sonra bugün çıkış noktasına geri gönderildi ve orada başka birisine teslim edilmiş. Biraz araştırdım daha öncede çok yaptıkları bir hata ve kadının birisi şikayetim var adlı siteye şikayetini belirtip yetkili tarafından çözüme kavuşturulacağına dair mesaj almış olmasına rağmen 2 ay sonra halen kargodan bir haber yok diyerek tekrar altta yorum olarak belirtmiş. Arkadaşlar YGS Yaklaşıyor yeni kitaplara ihtiyacım var İstediğim para iadesinden ziyade kitaplarımın gelmesi. Gerek NT'ye Gerekse Sürat Kargoya bununla ilgili şikayette bulundum ancak halen geri dönmediler. Nt'de siparişimin kargo'da olduğu söylenirken Kargo takip'te siparişimin teslim edildiği yazıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

•  Kargo'm başkasına teslim edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 29 Ocak 2015; 18:56:09 >
  • Saki'n ol!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada böyle oluyor sırf teslim bilgisini satıcıya ulaştırmak için .1-2 gün daha bekleyin.
  • Kargon özel bir şey miydi kesmeyle niye ayırdın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kargoda ise bulup yardımcı olurum.Aras ta çalışıyorum.Digerlerini bilemem
  • Nt neresi anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SKiPPeR..! kullanıcısına yanıt
    Malesef Aras ile ilgili bir durum değil. Daha önce Siparişlerimi Aras getiriyordu. Geç gelmesine rağmen sağ salim elime geliyordu. Bu yüzden Aras Kargodan memnundum. Ancak Artık Nt Sürat kargo ile anlaşmaya varmış sanırım.
  • NT bir mağaza ve internet üzerinden alışveriş yapmamıza'da olanak sağlıyor.
  • Mahirk M kullanıcısına yanıt
    :) nt ve sürat kargo -> neden acaba :D

Dostum inan ona bişey yapamam.Ama şöyle birşey yap.Müşteri hizmetletinin numrasını ara ve kargom tanımadığım birine teslim olmuş ve ben kargomu istiyorum veya parasını tazmin istiyorum diyerek şikayette bulunabilirsiniz.Sıkıntı yok
  • SKiPPeR..! kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Yarın mutlaka öyle yaparım başka çaresi yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahirk

Malesef Aras ile ilgili bir durum değil. Daha önce Siparişlerimi Aras getiriyordu. Geç gelmesine rağmen sağ salim elime geliyordu. Bu yüzden Aras Kargodan memnundum. Ancak Artık Nt Sürat kargo ile anlaşmaya varmış sanırım.

Nt ve sürat fethullah gülen cemaatinin dostum :) ondandır.
  • NT cemaatin kırtasiye, kitap v.b. ürünlerin satıldığı mağazası, Sürat ise cemaatin kargo şirketidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

NT cemaatin kırtasiye, kitap v.b. ürünlerin satıldığı mağazası, Sürat ise cemaatin kargo şirketidir.

Bende diyodum "niye NT de fetullah gülen hocaefendi kitapları diye Bi bölme var? "

• quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

NT cemaatin kırtasiye, kitap v.b. ürünlerin satıldığı mağazası, Sürat ise cemaatin kargo şirketidir.

Evet biliyorum yani en azından Nt'yi biliyordum. İki tarafta cemaatçi olabilir ancak Sürat Kargo işini iyi yapamıyor olmasına rağmen NT Bildiğim en iyi alışveriş mağazalaından birisi. En azından kitap için en iyisi diyebilirim bu fiyata bu kalite kendini tercih ettiriyor. Yinede benim asıl merak ettiğim konu kargo'm ne olacak? Polise filan şikayet etme hakkım var mı? Yani arayıp güzellikle çözemezsem tabi.
  • Güncel. Şu anda ne yapmam gerektiğiyle ilgili tam bir cevap alamadım. Bir bardak soğuk su dışında tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.