Şimdi Ara

Kargo Fırsatları (yurtiçi,aras,mng,ptt vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
25
Favori
10.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda sanırım yoktu. Kargo firmalarının yaptıkları promosyonları indirimleri güncelleyerek ekleyebiliriz. Ben de ilk mesajı güncellemeye çalışacam.

Yurtiçi Kargo Tüm Kampanyaları;

Mng Kargo Tüm Kampanyaları
    www.mngkargo.com.tr
    Bad Request
    http://www.mngkargo.com.tr/tr/#kampanyalar

Aras Kargo Devam Eden Kampanyalar

PTT Kargo: (Sayfanın Sonunda)

Yurtiçi Kargo mobil kampanya %30 indirim

Yurtiçi Kargo Müşteri Mobil Kampanyası’yla gönderilerinizde %30 indirimden faydalanın.
    KAMPANYA DETAYLARI
    Kampanya içeriği “standart taşıma hizmeti, adres alım ve adres teslim hizmetinden” oluşmaktadır. Ayrıca alıcıya Ön Bilgi Hizmetimiz ücretsiz verilmektedir. VIP ve diğer ek/özel hizmetler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya standart yurt içi gönderilerde geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanmak için Yurtiçi Kargo şube ve acentelerine gelerek yapacağınız gönderilerde “Yurtiçi Kargo Müşteri Mobil Kampanyası”ndan faydalanmak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.
    Yurtiçi Kargo’nun hizmet verdiği günler ve tarifelerimiz hakkında internet sitemizden detaylı bilgi alınabilir.
    Gönderici ödemeli veya alıcı ödemeli gönderi yapılabilir.
    Kampanya ve kampanya dâhilinde sunulan indirimler başka kampanya veya indirimler ile birleştirilemez.
    Yurtiçi Kargo kampanya süresini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.
    Fiyatlara KDV ve Posta Hizmet Bedeli dahil değildir.

Yurtiçi Kargo Türkcell %30 indirim

Kampanya Detayları:
    Kampanya, Yurtiçi Kargo’nun her gün veya belirli gün teslimat yaptığı yurt içindeki adreslere yapılacak gönderilerde geçerlidir.
    Kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.
    Turkcell’li Kurumsal müşterileri kampanyadan faydalanmak için, Turkcell Kurumsal müşterileri ISTEKAZAN yazıp 2200’a kısa mesaj atarak alacakları kampanya kodları ile ister adrese kurye çağırarak isterlerse de Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları yurt içinde ve Yurtiçi Kargo’nun her gün veya belirli gün teslimat yaptığı adreslerdeki alıcılarına yapacakları gönderilerde; Kampanya Adı: “TURKCELL KAMPANYASI” , kampanya kodu olarak Turkcell’in kurumsal üye kulübüne kısa mesaj atarak alınan şifreyi GSM numaraları ile ileterek, taşıma fiyat listesinde hatlara ve ücrete esas ağırlığa göre oluşan taşıma hizmet bedeli, adres alım hizmeti ve adrese teslim hizmeti üzerinden %30 indirim fırsatından yararlanacaklardır.
    Her kampanya katılım kodu ile tek bir alıcı adresine sadece 1 kez gönderi yapılabilir.
    Gönderici ödemeli veya alıcı ödemeli gönderi yapılabilir.
    Yurtiçi Kargo’nun ambalaj ürünleri, ek ve özel hizmetleri ile ekspres gönderiler (VIP) indirim kapsamına dâhil değildir.
    Yurtiçi Kargo’nun Pazar günü adresten alım ve adrese teslim hizmeti bulunmamaktadır.
    Kampanya ve kampanya dâhilinde sunulan indirimler başka kampanya veya indirimler ile birleştirilemez.
    Yurtiçi Kargo kampanya süresini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Mng Kargo
    MNG Kargo’dan Türk Telekom mobil hat, evde internet ve evde telefon abonelerine Özel % 30 İndirim

Ptt Kargo:
    Sosyal Amaçlı Hizmetler

1) Kitap Taşıma Kampanyası
    Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve eğitim ve kültür alanlarındaki gelişmelere katkı sağlanabilmesi amacıyla maddi çıkar gözetmeksizin kitap taşımacılığında büyük indirim yapılarak destek sağlanmıştır.
    01/03/2012 tarihinde hayata geçirilen bu proje kapsamında, 1(bir) kg ağırlığa kadar olan muhteviyatında kitap bulunan bireysel APS Kurye gönderileri 3,00 TL ücretle , 1(bir) kg ağırlıktan fazla olan APS Kurye/Kargo gönderileri ise mevcut tarife üzerinden % 50 indirim uygulanarak kabul edilmektedir.

2) Aile Dostu Kampanyası
    Türkiyede Aile Birliğinin Korunması Eylem Planına destek olmak amacıyla aile fertlerinin birbirine göndereceği kargo ve APS Kuryelerin % 10 indirimli olarak Şirketimiz vasıtasıyla taşınması planlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last.wolf -- 21 Eylül 2017; 12:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak iste bu harika , ama harika yararli ve olmasi gereken bir konu.

Ozellikle 2. El bolumundeki mudavim arkadaslar icin faydali. Yahu 10 liraya misal cok uygun bir sey satacagim alici arkadas siirtte 22 liraya gidiyor kargo hadi 20 lira olsun. Abartmiyorum inanin.

Fahis kargo ucretlerine saglam ve adamakilli bir firmanin dur demesi lazim. Kaldiki mevcut firmalar zaten kurumsalliktan ote, hizmet kalitesi tirt. Calisanlar gerekli egitimden gecmemis bos beles adamlarla dolu.

Sikayet var ve muhtelif siteler kargo firmalarindan sikayet ile dolu. Kargosu zarar gorenmi dersin kargosu kaybolanmi adrese gelmedigi halde adresinizde bulamadik gelin subeden alin diyenlermi dersin. Daha neler neler.

Fahis kargo ucretlerinin dusmesi ve avrupa standartlarinda hizmet kalitesi bizim endogal hakkimiz , neticede paramiz karsiligi hizmet aliyoruz.

• 1 dosya mng ile 20 tl dediler şube teslim hemde yüzde 30 indirim kullandık güya 17 liraya düştü o da.dosya lan dosya

Türkiye de kargoculuk=düdüklemektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi cacık değişmez bu ülke de.. Ptt ş.dışı şube teslim bile 12,5 tl oldu sebebi de diğer kargoların ptt ucuz taşıyo diye şikayet etmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Eylül 2017; 23:26:12 >
  • Faydalı konu teşekkürler

• Büyük firmaların kargolarını 3,5-4 liradan taşımasını biliyorlar ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Faydalı konu teşekkürler

Rica ederim inşallah faydalı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurtici nin %30 indirimini 2 yildan fazladır kullaniyorum guzel.

Ptt ile 2-3 tl fark ediyor. yurtiçi ile 11tl ye gönderiyorum ptt ile 8-9tl arasi. Gecende surat kargo ya sordum ayni gonderdigim urunu kaca gider diye 25tl dedi yuhlan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

yurtici nin %30 indirimini 2 yildan fazladır kullaniyorum guzel.

Ptt ile 2-3 tl fark ediyor. yurtiçi ile 11tl ye gönderiyorum ptt ile 8-9tl arasi. Gecende surat kargo ya sordum ayni gonderdigim urunu kaca gider diye 25tl dedi yuhlan.

ptt ile en düşük fiyat 12.5 artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

yurtici nin %30 indirimini 2 yildan fazladır kullaniyorum guzel.

ptt ile en düşük fiyat 12.5 artık

Bilmiyorum fakat zam geldikten sonrada ben gonderdim ptt ile adrese teslim sube de degil hemde koskoca ayakkabi gönderdim 9,5tl mi ney tutmustu. Bizim burada hala ucuza gonderiliyor ve özel kargo firmasi gibi diger gun teslim oluyor.orn/ samsun - İstanbul
    ekleme: burada en ucuz 12,5 olsa ptt le hiç gondermem ki ne kadar diger gun ulassa bile hep yurtici ile gonderirim o yüzden ptt burda ucuz gonderiyorum ben bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özel Üyelik -- 21 Eylül 2017; 3:8:40 >

• Emin misiniz ben PTT şubeden teslim alma hala 9 TL olarak biliyorum. Adrese teslim olursa 12.5 TL. Linkte gönderi hesaplanabiliyor

• Türknet 'in bu olaya da el atması lazım

• auslaender kullanıcısına yanıt
    9 tl şehir içi fiyatı artık evet, site güncel değil

• Hocam şubeden teslim almada şehir içi şehir dışı diye bir ayrım yok. Şubeden teslim alma hala 9 TL bugün mahallemdeki ptt şubesine giderek çalışandan teyit aldım bu konuda. Ücret tablosunun da fotoğrafını çektim.

• Aras kargo-kamil koç bumerang üyeleri

Kamil Koç Kampanyası

Aras Kargo& Kamil Koç işbirliğiyle Kamil Koç Bumerang üyeleri ücretsiz SMS göndererek ya da Kamil Koç’un online platformları üzerinden %25 kargo indirimi kazanıyor.

Kamil koç bumerang puan sistemine ücretsiz üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra yine ücretsiz sms ile kampanya kodunu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last.wolf -- 25 Eylül 2017; 14:9:47 >

• sürst kargo kredili sistemi kullanıyorum. diğer türlü kargo ücretiyle başa çıkamazsınız.

• Gittigidiyor satışı gönderdim bugün 1 desi adrese teslim PTT ile 2,75.TL Normal göndersem tam 5 katı 12.5.TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazid84 -- 25 Eylül 2017; 15:54:10 >
  • Dostum %15'tir o indirim.
    30 olsa 6 lira indirim olması gerekir. Bir yanlışlık var ya da sen sallıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

sürst kargo kredili sistemi kullanıyorum. diğer türlü kargo ücretiyle başa çıkamazsınız.

Kesinlikle Bende Kredili kargo kullanıyorum. tavsiye ederim.

https://kredilikargo.com/

Fiyatlar ;

• quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Dostum %15'tir o indirim.
    30 olsa 6 lira indirim olması gerekir. Bir yanlışlık var ya da sen sallıyorsun.

Kampanya detaylarını açıp bakarsan yüzde 30 yazdığını görebilirsin.. Lakin mng hesabı senin bildiğin gibi yapmıyo işte, işine geliyosa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.