Şimdi Ara

kargo firmasında çalışıyorum sorularınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sorularınızı alayım bi kargonun acentasında çalışıyorum sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paketleri şeyleri yere siz mi atıyorsunuz?

günde kaç kere yere birşey düşürüyorsunuz?
  • Atmıyoruz
    düşürmüyoruz
  • Tüm gün evde olmama rağmen dağıtıma çıkan paketleri neden alıcı adreste bulunamadı paket şubeye teslim edildi diye geri götürüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ariallyte kullanıcısına yanıt
    Düzgün adres verilmemesinden kaynaklanıyor adam oturdugu yerin adresini bilmiyor telefon numarası koymuyor.
  • Maaş?

• Neden evde olduğumuz halde mahalleye bile girmeyip evde yoktunuz diye mesaj atıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargolarla futbol maçı yapıyor musunuz
  • Ağır kargoları taşırken sövüyor musunuz?
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Kanki benim verdiğim adresler gayet net ve tel no da var o iş nolcak?

• Riven Mı kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman sizin ordaki şube veya acente problemlidir
  • Dağıtım neye göre yapılıyor? Kargocunun elinde bir liste var,bu liste neye göre sıralanıyor?
    Dağıtım mahalle mahalle mi oluyor yoksa o listedeki sıraya göre mi?

Mesela A mahallesinde teslimat yaptınız,sıradaki teslimat adresi 5 kilometre uzakta diyelim.Ona da gittiniz ancak bir sonraki teslimat evi yine A mahallesinde.
    Tekrar 5 kilometre dönüp o mahalleye mi gidiyorsunuz?
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
  • Şimdi hocam iki kuryeli sistem var biri yaya kurye diğeri araçlı kurye dağıtıma çıkmadan önce ellerindeki listeden adresleri kontrol ediyorlar sokakları vs bildikleri için hangisi hangisidir vs kendince sıraya koyuyor aynı yere 2-3 kere uğramamak açısından zaten her şube veya acente belli yerlere bakıyor atıyorum 5 sokak onlardadır geri kalana başka yer bakar öyle düşünün.
  • yere düşen krgo poşetlerini napıorsunuz
  • Telefonlara neden bakmıyorsunuz? Kargo paketinin üzerinde adres yazmasına rağmen neden alakasız adres giriliyor?

• Çaldığınız kargoları ne yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Şimdi hocam iki kuryeli sistem var biri yaya kurye diğeri araçlı kurye dağıtıma çıkmadan önce ellerindeki listeden adresleri kontrol ediyorlar sokakları vs bildikleri için hangisi hangisidir vs kendince sıraya koyuyor aynı yere 2-3 kere uğramamak açısından zaten her şube veya acente belli yerlere bakıyor atıyorum 5 sokak onlardadır geri kalana başka yer bakar öyle düşünün.
    Araçlı yada yaya kurye olmayı sizmi seçiyorsunuz yada Araçlı kurye yarın yaya kurye olabilirmi gününe göremi

• Hocam buyuk bir cesaretle bu konuyu actigin icin seni tebrik ederim.benimde bagzi sorularim var
    1-kargo ucretleri neden bireysel.musterilere cok yuksek poset ucretleri bile.
    2-kargolar kargonuz dagitima cikti diye mesaj atmasina ramen ozellikle hafta sonu ve sube evime cik yakin olamsina ramen gelmez
    3-tum bilgelerim dogru olmasina ramen kargo subesinden teslimatta benden baskasina teslimat neden yapilir?
    4-internetten aldigimiz urunu kargocu kapiya getirdiginde teslim almadan acip icine bakma hakkimiz olmasina ramen kargocular kabul etmiyorlar neden.. simdiden tesekkurler

• hiç çalasın gelmiyor mu kargoları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.