Şimdi Ara

Kargalar hakkında belgesel arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda skytürk360'ta kargaların zekası ile ilgili bir belgesel var. bende buna benzer belgeseller arıyorum. eğer bildiğiniz bir belgesel varsa paylaşırmısınız ?

İyi akşamlar

• Google'a kargalar belgeseli yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Google'a kargalar belgeseli yaz.

3-5 dk videolar dışında bulamadım. Nature - PBS ravens belgeselininde türkcesini bulamadım. eğer siz googleye yazıp bulduysanız paylaşa bilirsiniz. Eğer burda her gelen soruya googleye yaz denilseydi burası forum olmazdı değilmi ?
  • Birlikte çalıştığım Bi abla bunların ne kadar zeki ve sinsi hayvanlar olduğundan bahsetmişti Bi ara.
    Dünya üzerinde çiftleşmesi kayıt altına alınmamış sayılı canlılardan diye soyluyordu o ara anlatırken pek önemsememiştim çalışıyorum diye. Daha sonra kafama takıldı internette yarım bisaat aramıştım da bulamamıştım kargaların üremesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Birlikte çalıştığım Bi abla bunların ne kadar zeki ve sinsi hayvanlar olduğundan bahsetmişti Bi ara.
    Dünya üzerinde çiftleşmesi kayıt altına alınmamış sayılı canlılardan diye soyluyordu o ara anlatırken pek önemsememiştim çalışıyorum diye. Daha sonra kafama takıldı internette yarım bisaat aramıştım da bulamamıştım kargaların üremesini

kendi evime çıktığımda bir çift karga almayı düşünüyorum, çiftleşirken videoya çekirim sizede izletirim hocam

• Aspiratör borusuna yuva yapmış yavru kargaları bahçeye bıraktıktan sonra , diğer kargaların yavruları korumasını şaşkınlıkla ve hayranlıkla izledim. Sonrasında bir tanesini besleyip büyütsem mi diye düşündüm. Akabinde, "besle kargayı oysun gözünü lafı "aklıma geldi vazgeçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.