Bildirim
Karekök tyt 2021 şuan önümde (SSLİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı konu içinden 5-6 foto atsana dağılımı merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfTime47 -- 5 Eylül 2020; 12:5:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yeni nesil sorular nasıl ve 40k'dan mezuna kalmış birini geliştirir mi ? -
Telif hakkı ndan ötürü biraz korkuyorum hocam . Biri şikayet eder felan
Geliştirir kitapta bir testte(12 soruluk) en az5 soru değiştirilmiş . Ve bu sorular yeni nesil
Ha gayret. Denemeleri de güncelleseler çok iyi olur. Hayırlı olsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restinpeace21 -- 5 Eylül 2020; 12:18:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam youtubeda "hangi kaynak" inceledi. Videoyu izleyin isterseniz.
Karekök bizim zamanların kitabiydi en son 2018 e kadar olan (2018 dahil) TYT ve AYT kitapları iyidi ondan sonra adina yakışmayan kitaplar çıkardı matematik adına söylüyorum bunu. Meşhur mor kitap derdik. Çözene çok şey kazandiridi. Şimdiki kitaplari çok sadleştirilmiş ve sorulari eski kalitede olmayan kitap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F752BA8F6 -- 5 Eylül 2020; 12:38:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 net yapan biri için uygun mudur hocam
İlerletir hocam Uygun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X