Şimdi Ara

Karekök Mps nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Karekök Mps nedir?

(En Son Oy Tarihi: 20.9.2020)
Giriş
  • Karekök'ten alıcaktım 2 tane var, mps ve soru bankası olarak. Mps fasikül olarak konulara ayrılmış ve bana konu analtımlı gibi gelmedi, full soru var. Zaten soru bankası alacağım ama hangisi daha mantıklı olur? Mps mi Soru Bankası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 25 Eylül 2016; 12:46:46 >

• Konuyu tam kavrayayım diyorsan mps kendime guveniyorum diyorsan soru bankası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radagasty

Konuyu tam kavrayayım diyorsan mps kendime guveniyorum diyorsan soru bankası.

Konu anlatımlı olarak 11.sınıf Matematik fem aldım, mps almama gerek var mı peki? 2 tane de (esen 3 renk, palme) soru bankası var.
  • -Master kullanıcısına yanıt
    Bence al ovuyorlar o kitabı.

• radagasty R kullanıcısına yanıt
    Konu anlatımı iyi midir? Fem tek başına yeterli olmaz mı konu anlatımı için? Karekökün direk soru bankasını istiyorum.
    O zaman istedigin sekilde al.

• Bizim buradaki kitapçılarda bulamıyorum mps gelecek diyorlar internette görünenler eski basım diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Eski yeni fark etmez, geçen senekiyse eğer müfredat aynı zaten. Kitapçılara sipariş ver getiriyorlar veya karekökün kendi sitesinden alabilirsin.
    karekök mps eski müfredat konularda farklı
  • Kitabı inceledim, işlediğimiz konular filan vardı. Geçen Sene de karekök 10.sınıf almıştım, 2013 yazmasına rağmen gördüğüm konular vardı.
    mps ile karekök 10 farklı mps femdeki simetri gibi mps nin 11 kitabında toplam çarpım falan var çıkan konular
  • mps almalısın özellikle 11sen al hemen hallet ygs konularını gayet iyi öğretiyor 2 kitap belki uzun sürer çözmesi ama çok iyi kavrarsın ygs için başka soru bankasına gerek kalmaz denemelerle devam edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.