Şimdi Ara

KAREKÖK LYS MAT 20li ALDIMDIMDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çözmeye korkuyorum ben . çözsene ilkini bende çözerim gece
  • Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    Birkac tane limit sorum var yarın hocaya sorduktan sonra çozecegim hocam. Bi göz ucuyla baktım cok asırı zor gibi durmuyo ama

• sorular çok zor değil karekök kitabındaki soruların zorluğundan daha düşük
    belirli bir temelin varsa 40 dan aşağı net yapmazsın
  • yeniyetmejo Y kullanıcısına yanıt
    Öyle mı diyorsunuz hocam temelim var da bakalım ygs denemelerinden dolayı ınsanda bir önyargı oluşuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Öyle mı diyorsunuz hocam temelim var da bakalım ygs denemelerinden dolayı ınsanda bir önyargı oluşuyor :)

elbet zorlayıcı soruları olacak ama aşırı zor bir deneme demek palme senteze mesela hakaret olur :D
    ilk 2-3 denemeden sonra alışıyorsun hocam 45 altı görmüyorsun benimkiler 2y 4y arası oynuyor genelde 1tane full yapabildim ama sadece dikkatsizlikten gider gerçekten temelin iyiyse sorular
    anca 3-4 denemede 2 soru felan bilmediğin kalıptan kaçırırsın
    Anladım ilk denemem olacak ilk için karekok iyi o zaman. Palmeyi çözüyor musunuz Palme nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam ygs sırlamanız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mörfi.2112

hocam ygs sırlamanız nasıl?

14.4 k ygs 1 16000 (tam 16000 :D ) ygs2
    normalde 39-40 mat yaparken 34.5 da kalmak (tüm sene boyunca turkuaz fen liseleri denemeleri dışında en düşük netim) ve 26.25 türkçe sağolsun
  • quote:

Anladım ilk denemem olacak ilk için karekok iyi o zaman. Palmeyi çözüyor musunuz Palme nasıl

1.denemesinde 68.5 2.denemede 63.5 yaptım ama deneme sürem bittikten sonra da sorularımı rahatça çözdüm ya sanırım stresten yapamadım
    Mat kısmından ziyade geo kısmı bana zor geliyor.
    ayrıca 2.denemeyi akşam kafa dağınıkken çözdüm yani ortalama 68-70 arası diyebiliriz palme için 80soruda (45-48 mat 20-23 geo genelde)
    türkçe yazık etmiş baya hocam benimde mat 36 türkçe 27,25 sayısalcıların genel sorunsalı bu sanırım
    Anladım hocam bundan sonra da onu alırım o zaman inşallah teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mörfi.2112

türkçe yazık etmiş baya hocam benimde mat 36 türkçe 27,25 sayısalcıların genel sorunsalı bu sanırım

bizim gibi sayısalların lysde daha rahat çekeceğini düşünüyorum o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum
    benim canımı felsefe yaktı aslında tüm sosyal 1y2b iken(felsefe hariç) felsefe sağolsun 29.5 sosyal bu da en düşük netim değil ama ortalama netlerimin altında sosyal gelmesine neden oldu
    son denemelerde 35 felan görmüştüm sosyalde o da koyuyor baya :D
  • quote:

Anladım hocam bundan sonra da onu alırım o zaman inşallah teşekkür ederim :)

eğer 3. bir setle de devam etmeyi düşünürsen endemik veya apotemi tavsiye ediyor hocalar
    haberin olsun hocam
    Evet hocam 3 deneme düşünüyorum zaten de apoteminin gecen seneki basımı var ama aşırı zor yeni basım da oyle mı?

• quote:

Evet hocam 3 deneme düşünüyorum zaten de apoteminin gecen seneki basımı var ama aşırı zor yeni basım da oyle mı?

yeni basım daha çıkmadı diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.