Şimdi Ara

Karekök ayt mat sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaftan konu çalışıp karekökten temizledim eksiğim olan konuları ne önerirsiniz bundan sonra aklımda acil var ama a+ lar çok kasıntı mı bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kasıntı değil. Sadece uzatmışlar. Karekök Ayt daha zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök çözdüysen bundan sonra orjinal yayınlarına bak derim ya da dediğin gibi acil .

• hocam karekök yorum ve işlem yeteneği kıyasında acilden daha zor bence. logaritma ve dizileri saymazsak karekök ayt mat bana çok şey kattı. karekökten sonra acile başladım (karekök lti kısmı bitmedi) acil bitince orijinal veya metin alacağım kararsızım
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam vitesi geriye takmak olmaz mı Metin ayt üniliyim kısımları hariç boş gibi geldi orijinali soru grubunda çözüyoruz o güzel de Metin alırken bence bir kez daha düşünün 30 ayt mat neti yapıp mezuna kalan arkadaşım da aldı üniliyim kısmı hariç pek cezbedici soru yok dedi tabii karar sizin iyi çalışmalar

Hocam baya katkısı oldu karekökün bana eskiden bu soruyu yapamam deyip bıraktığım sorularda şuan daha sağlam yorum yapıyorum iyi biliyorum dediğim logaritma vs konularında bile kendimi daha iyi hissediyorum. Bir kitabın bu kadar geliştireceğini ummuyordum ama kaf+karekök ile sağlam konu bilgisi oluştu

Bu arada hocam metin yayınlarını 'matematik soru çözümü' isimli kanalda hoca çözmeye başladı istersen bir bak dün başladı galiba önerilerde gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    AYT MAT ÇOK KOLAYDI
    7 yıl önce açıldı
    Ayt matematik karekök vs 3D
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Orijinale baktım ama aytde çok yeni nesile yönelmek saçma geliyor biraz bana 2.dönem denemelerle birlikte mi götürsem diye düşündüm tam da karar veremedim

• ben iki kitabı da incelemedim öneriliyor ondan dedim. tunç kurt falan öneriyodu metini @karo33

--

kaf + karekökle yeterince klasik tarz gördük hocam zaten biraz da yeni tarz çözmek daha anlamlı gibi @Tesla Hayranı
  • Diğer kaynağı almadan o arada MEB kitabını hocam. Çerez gibi gelir zaten sana. Sonra da bilgi sarmal olabilir. Hafif kalırsa acil ya da apotemi fasiküllerini sindire sindire çözersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.