Şimdi Ara

KAREKÖK AYT FONKSİYONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz fazla sert değil mi acilin kitapla fasikülünü bilgi sarmalı falan çözdüm bu kadar değildi bir bana mı böyle geldi diye merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Bana göre en zor fonksiyon soruları oradaydı.

• Hocam ben de ego falan olsun diye söylemiyorum ama niyeyse zorlanmamıştım . Ama onu çözmeden önce 20 saat falan mikail hocadan fonksiyon dinlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 22 Şubat 2020; 13:16:53 >
  • İkinci dereceden denklemleri daha kasıntı hocam

• Hocam Mikail Hoca'dan dinlemiş olsanız inancınız olsun çöp gelir size. Mikail Hoca'dan önce bir şey yapamayan ben sonrasında kalemsiz soru çözmeye başlıyorsun [Bazı sorularda]. Mikail Hoca'dan dinlemenizi tavsiye ederim.
  • Yok hocam ne egosu olabilir tabi ki inşallah sınavda da tek atarsınız Mikail hocadan logaritma dizi gelecek mi en son yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Geometri
    4 ay önce açıldı
    geometri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam şuan toparladım oturmayan yerler varmış bir logaritma ve diziyi ondan dinlemeyi düşünüyorum

• Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    sade fonksiyon soruları haricinde işine yaradı mı fonksiyon bilgin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sormayın ya ayt mat temelim yok daha yeni başladım diyebilirim 345 fonksiyonların klasik yerlerini çözüp buna geçeyim diyordum 1-2 güne, sorulara göz ucuyla baktım çok zor geldi, 345 den sonra geçilecek bir kitap olarak demiştiler almıştım
  • Çok iyi soruları yav.Tabi Aziz Mikail-tanrı onu korusun- dinlediğim için tokatladım tüm soruları.Özellikle bu fonk 2 dersinin son kısmındaki şeyler ve mutlak değerli işlemler falan acayip iyi kavrattırdı kitapla çözünce.
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Ayt yeni çalışacak ve mikail dinleyecek birisi 345, bilgi sarmal, karekök ayt matematik kitaplarından hangisini çözmeli?
  • ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    Bence karekök olmazsa olmaz ama önce bilgi sarmalla başlayın derim

• Hedef 15 net. Bilgi sarmal sonrası karekök şart mı?

Hocam bence çözerseniz çok yararınıza olur zorlansanız bile yapamadıklarınızı öğrendiğinizde çok fazla geliştiğinizi farkedersiniz çünkü sınav malesef kazık geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wessmdd -- 23 Şubat 2020; 1:38:10 >
  • Ben tek kaynak gitmeyi düşünüyorum. O zaman direkt karekök ile başlayayım? Mikail izleyip karekök çözmeye çalışayım. Yapamadigim soruların çözümlerine vs bakarım. Çok mu zor bu kitap? İlk defa Ayt çalışacak birisi için aşırı mi olur?

Hocam daha temeliniz varsa aşırı olmaz ama yoksa olur maalesef siz bilgi sarmal çözün öyleyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.