Şimdi Ara

Kardiyo + Direnç antrenmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, boy 186 kilo 97, eskiden 84 kiloydum ve fittim şimdi göbek falan çıktı spor salonuna gidiyorum ama forumlarda vb. o kadar fazla bilgi var ki ne yapacağımı bilemedim. (Spor salonunda fazla yardımcı olmuyorlar bu arada.) Ben de kendime göre bir çalışma programı ve beslenme düzeni kurmaya karar verdim.

Haftanın 3 ya da 4 günü spor salonunda

20 dakika (cardio seçili) 155 nabız koşu bandı
    20 dakika (cardio seçili) 155 nabız yatay bisiklet
    20 dakika (cardio seçili) 155 nabız eliptik bisiklet

3x12 ağırlık parkuru (direnç mekanizmalı aletlerde)

Öncelikli amacım kilo vermek kas yapmayı daha sonraya bıraktığım için cardioya ağırlık verdim ama kas kitlesinden de fazla kaybetmemek için hafif ağırlık çalışmayı düşünüyorum.
    Beslenme olarak da

Kahvaltı: 2 yumurta + eti lifalif yulaf + süt + biraz peynir + biraz domates
    Öğle: protein ağırlıklı
    Akşam: sebze ağırlıklı

beslenmeyi düşünüyorum. Tavsiye verebilecek şunu şöyle yap diyecek varsa yorumlara açığım. Teşekkürler.

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

• Günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesapla internetten ve yağ yakımı için yavaş yavaş altında al bunun,yani 2000 çıktıysa 1900 al 1 hafta sonra 1800 sonra 1700 bu şekilde 1500'e kadar düşür gibisinden mesela ,antremandan sonra da birkaç saat yemek yeme vücut yağlardan kullansın ihtiyacını.
  • arkadaşlar ingilizcesi olan gpp programlarına vs baksın araştırsın
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.