Şimdi Ara

Antreman Yapmadan Definasyon Diyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda diyetisyenin bana hazırladığı listeyi uyguluyorum fakat her öğün saatli olduğu için sabahları tam uyuyamadığım için yorgun oluyorum gün içerisinde 2 defa uykum geliyor. Bende Savaş Cebeci hocanın hazırlamış olduğu definasyon dönemi diyet programını inceledim. Konunun sonunda gerekli dökümanlarıda ekleyeceğim. Bu sene sınava hazırlandığım için antreman yapmaya pek fırsatım olmuyor anca hareket olsun diye arada bir yürüyüş yapmaya çıkıyorum. Bu diyet programını antreman yapmadan uygularsam herhangi bir sorun oluşturur mu? Fatsecret'tan hesapladığıma göre besin değerleri;

Yağ Karb Prot Kal
    45,31 106,44 154,43 1458

İnternette bir siteden günlük almam gereken kalori miktarını hesapladığımda "Kalori İhtiyacınız: 2,723.46 kcal/gün" olarak hesapladı. Benim bildiğim yağ yakımı için günlük kalori miktarının 500-600 kalori gerekiyor burda açık çok fazla oldu.

Vücut bilgilerim;
    Yaş-18
    Boy-180
    Kilo-83

Karbonhidrat olarak 110gram alınması doğru mu kafam takıldı biraz videoda karbonhidrat miktarının düşük tutulması gerekiyor demişti Savaş hoca. Bu değer düşük mü?

Antreman Yapmadan Definasyon Diyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 10 Mayıs 2015; 14:02:01 >

• Bu gibi şeyler.. Yani beslenmeyle ilgili şeyler ağırlık antrenmanı yapıldığı düşünelerek hazırlanır , konuşulur , tartışılır. Sonuçta vücut geliştirme forumu burası. Antrenman yapmadan yaparsan güzelce kas yakarsın.

Ayrıca antrenman yapmayan birinin günlük 154g protein alması mantıklı değil. Bir çok hastalığa sebep olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Bu gibi şeyler.. Yani beslenmeyle ilgili şeyler ağırlık antrenmanı yapıldığı düşünelerek hazırlanır , konuşulur , tartışılır. Sonuçta vücut geliştirme forumu burası. Antrenman yapmadan yaparsan güzelce kas yakarsın.

Ayrıca antrenman yapmayan birinin günlük 154g protein alması mantıklı değil. Bir çok hastalığa sebep olabilir.

Normal yaptığım diyette kas yakmıyo muyum o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Bu gibi şeyler.. Yani beslenmeyle ilgili şeyler ağırlık antrenmanı yapıldığı düşünelerek hazırlanır , konuşulur , tartışılır. Sonuçta vücut geliştirme forumu burası. Antrenman yapmadan yaparsan güzelce kas yakarsın.

Daha önceden spor yaparak inşa ettiğin bir kas kütlesi yoksa ve günlük ihtiyacın kadar besleniyosan kas kaybetmessin. Neden kaybedesin zaten.

Ancak kalori açığına girdiğin zaman vücudun yağları yakıcağı gibi kaslarıda yakar. Affetmez. Eğer sen kaslarını sürekli zorluyosan (yani antrenman yapıyosan) , vücut derki hee bu adama lazım bunlar. Biraz daha insaflı davranır.

Savaş cebeci kendi diyo zaten. 5 gün antrenman yaptığınız düşünülerek falan oluşturulmuştur diye.

Ayrıca dediğim gibi antrenman yapmıyosan o protein miktarı çok çok yüksek. Sağlığından olursun. Spor yapmayacaksan bu gibi kanalları , programları takip etme. Git bi diyetisyene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 10 Mayıs 2015; 15:06:45 >

• quote:

quote:

quote:

Daha önceden spor yaparak inşa ettiğin bir kas kütlesi yoksa ve günlük ihtiyacın kadar besleniyosan kas kaybetmessin. Neden kaybedesin zaten.

Ancak kalori açığına girdiğin zaman vücudun yağları yakıcağı gibi kaslarıda yakar. Affetmez. Eğer sen kaslarını sürekli zorluyosan (yani antrenman yapıyosan) , vücut derki hee bu adama lazım bunlar. Biraz daha insaflı davranır.

Savaş cebeci kendi diyo zaten. 5 gün antrenman yaptığınız düşünülerek falan oluşturulmuştur diye.

Ayrıca dediğim gibi antrenman yapmıyosan o protein miktarı çok çok yüksek. Sağlığından olursun. Spor yapmayacaksan bu gibi kanalları , programları takip etme. Git bi diyetisyene.

Diyestiyene zaten gidiyorum sanırım konunun başını tam okumadınız. Benim asıl sorunum gün içinde yorgun olmak. Sabah kahvaltıdan sonra ve öğleden sonra çok fena uykum geliyor. Fatsecrettan bakmıştım diyetisyenin verdiği listeye yine kalori açığı oluyordu. Sğpr yapma konusunda ise ramazan bayramından sonra spora başlamayı düşünüyorum şuanda zamanım pek olmadığı için gitmiyorum spora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 10 Mayıs 2015; 15:10:08 >

• eğer bu kadar fazla proteini alıp spor yapmazsan vücut bunu karbonhidrat olarak depolar bu 1 bu miktardda protein spor yapmazsan purin değerlerini arttırır ürik asit ve üre azotunu yükseltir ileriye yönelik böbreklerin taş veya eklemlerinnde yumrulanma olabilir bu iki , bunun yanında sebze tüketmezsen gerekli vitamin mineralleri nereden alacaksın buda vücudunda şu anda yazamayacağım kadar çok hastalığı tetikler bu 3 , yani savaş cebeci definisyon antrenmanı yapanlar için oluşturmuş bu diyeti kesinlikle spor yapılmadan günde 600 gr beyaz veya kırmızı et tüketilmez ,sen daha çok diyetisyeninin dediğini uygulamaya çalış , uygulayamıyorsan bir daha danış diyetisyenini sana uygun bir program yazsın nede olsa sana en uygunu bulmak için oradalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 12 Mayıs 2015; 10:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiman1994

eğer bu kadar fazla proteini alıp spor yapmazsan vücut bunu karbonhidrat olarak depolar bu 1 bu miktardda protein spor yapmazsan purin değerlerini arttırır ürik asit ve üre azotunu yükseltir ileriye yönelik böbreklerin taş veya eklemlerinnde yumrulanma olabilir bu iki , bunun yanında sebze tüketmezsen gerekli vitamin mineralleri nereden alacaksın buda vücudunda şu anda yazamayacağım kadar çok hastalığı tetikler bu 3 , yani savaş cebeci definisyon antrenmanı yapanlar için oluşturmuş bu diyeti kesinlikle spor yapılmadan günde 600 gr beyaz veya kırmızı et tüketilmez ,sen daha çok diyetisyeninin dediğini uygulamaya çalış , uygulayamıyorsan bir daha danış diyetisyenini sana uygun bir program yazsın nede olsa sana en uygunu bulmak için oradalar

Profesyonel cevabınız için teşekkür ederim. Dün evde dumbellarla antreman yapmaya başladım başka bir forumdan bulduğum programla. Önerileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Ek olarak; Öğün başı 320gram yerine 250gram tüketmeyi düşünüyorum bir anda fazla protein yüklenmesi olmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 12 Mayıs 2015; 12:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    Fitness ve hergün kardiyo
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kubiman1994

eğer bu kadar fazla proteini alıp spor yapmazsan vücut bunu karbonhidrat olarak depolar bu 1 bu miktardda protein spor yapmazsan purin değerlerini arttırır ürik asit ve üre azotunu yükseltir ileriye yönelik böbreklerin taş veya eklemlerinnde yumrulanma olabilir bu iki , bunun yanında sebze tüketmezsen gerekli vitamin mineralleri nereden alacaksın buda vücudunda şu anda yazamayacağım kadar çok hastalığı tetikler bu 3 , yani savaş cebeci definisyon antrenmanı yapanlar için oluşturmuş bu diyeti kesinlikle spor yapılmadan günde 600 gr beyaz veya kırmızı et tüketilmez ,sen daha çok diyetisyeninin dediğini uygulamaya çalış , uygulayamıyorsan bir daha danış diyetisyenini sana uygun bir program yazsın nede olsa sana en uygunu bulmak için oradalar

Profesyonel cevabınız için teşekkür ederim. Dün evde dumbellarla antreman yapmaya başladım başka bir forumdan bulduğum programla. Önerileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Ek olarak; Öğün başı 320gram yerine 250gram tüketmeyi düşünüyorum bir anda fazla protein yüklenmesi olmasın diye.

ben spor yaptığım halde günlük 250 gr. tavuk tüketiyorum toplamda dostum bence süt ürünlerinden ve yumurtadanda protein alımını et ürünleri ile eşit tutmalısın evde yaptığın sporun sana faydası elbet olacaktır ama tavsiyem bu kadar proten almaman tavukları bence 2 öğün 100 er grama düşür gayet yeterli olacaktır onun dışında fazlası bünyene zararlı olacaktır illa tületeceğim diyorsan tavuğu 100 er grama düşürüp gece yatmadan kaşar süt tüketebilirsin yada bir ara öğün daha koyup ton balıkla salata yaparak bir miktar protein de oradan kazanabilirsin herkesin vücudu ve progamı aynı değildir herkes için değil birey için diyet vardır kendi diyetini kendin ayarlayarak bulmalısın o yazmış bu yazmış hiç fark etmez rich piana bile yazsa diyet listesini senin için yazmadıktan sonra değeri yok herşeyden önce sağlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.