Şimdi Ara

Kardeşlikle alınan BF3'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlikle BF3 almıştım 1 hafta önce.Limited editionmu PSN'den alınanlar merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

Kardeşlikle BF3 almıştım 1 hafta önce.Limited editionmu PSN'den alınanlar merak ediyorum

oyun piyasaya ciktigi ilk 2-3 gun limited edition olarak satildi psn den. seninki normal versiyon
  • limited olsa ne olacakki dlc'leri n indiremeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

limited olsa ne olacakki dlc'leri n indiremeyeceğiz

O iki kişi olayı etkiliyicek mi o'nu ya?
  • Ben çıktığı gün psn'e almıştım nasıl çekicez bakalım Karkand'ı.
  • karkand ne zaman gelicek ya
  • karkand mevzusu cidden büyük muamma. 2kişi limiti olursa,artık kardeşler kendi arasında çekilişmi yapar kuramı yapar nasıl halleder göreceğiz:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

karkand mevzusu cidden büyük muamma. 2kişi limiti olursa,artık kardeşler kendi arasında çekilişmi yapar kuramı yapar nasıl halleder göreceğiz:)

Öyle olmaz umarım.
  • bu son durum ne dir acaba?? oyun ciktigi limited edition olarak almıştık 5 kişi. dün akşam paketi yükleyeyyim dedim ama bu 2 kişi davasından sorun yarattı galiba
  • ghosteagle, bf kardeşliğinde beraber miydik?
  • kardeşlikle alınan limited bf3,mevzusu: ek paket 18 kasımdan sonra çıktığı için 2 kişi indirmeyle sınırlandı.5 kardeşten sadece 2'si indirebiliyor.
  • bu kardeşlikle alınanlarda bf1943 veriliyor mu?
  • quote:

kardeşlikle alınan limited bf3,mevzusu: ek paket 18 kasımdan sonra çıktığı için 2 kişi indirmeyle sınırlandı.5 kardeşten sadece 2'si indirebiliyor.

harita paketimi 2 kisi
  • quote:

ghosteagle, bf kardeşliğinde beraber miydik?

evet nako beraber almıştık, kardeşlik sayfamıza yazdım ama kimse cvp vermedi paketleri kim indirdiyse gelin konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.