Şimdi Ara

Kardeşlik konularını anlayan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşalar size bi sorum var.Şimdi ben yarın PS3 değiştiricem gold değiştiricek hakem kararı ile içinde Battlefield 3 oyunu var psnden indirdim kardeşlikle.Onu vermicekler ben şu an kullandığım psn adresindne oyunu indirmedim başka psn adresinden oyunu indiridim şifrede değişmiş.Şimdi ben yeni ps3 de şu an kullaındğım kullanıcımla oyunu yani oyunu indirmediğim psnede indirebilirmiyim acil cevapınızı bekliyorum Bi kere daha sordum tam cevapını alamadım oyunu indirğdim psn yok yani kredi kartıyla alan arkadaşın psnı yok sadece indirme işlemini yaptığım kendi kullandığım psn var oyunu tekrar indirebilirmiyim ?



  • Oyunu hangi hesaptan indirdiysen o hesaptan indirebilirsin. Orn: x hesaptan bf3 indirdin diyelim. Bu oyunu x hesabi silmeden y hesabinda oynarsin bunda sorun olmaz. Ama bir sebepten dolayi cihazin bozuldu baska cihaza gectin. Yeni cihazina bf3 indirmek icin mutlaka ve mutlaka x hesabina ihtiyacin var. Ayrica bu eski cihazindan da x hesabini pasif edip silmelisin. Yoksa yeni cihazinda x hesabindaki bf3 u indirip kuramazsin. Cunku psn oyunlari en fazla ayni anda 2 cihazda aktif olur.
    Sonuc x hesabini bilmiyorsan y hesabiyla sahip oldugun bir oyunu baska cihaza yukleyemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı anladım üstüne soğuk su içmen lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kragger

    Olayı anladım üstüne soğuk su içmen lazım

    30 tl içim soğuk su içicek halim yok zaten kötü bir oyundu daha bir çok oyun var yorumunada hayran kaldım bu arada
  • Hesabın şifresi kim değiştirdiyse veya kardeşlik işlemini kim başlattıysa onunla konuşup durumu anlat ve şifreyi öğren. Sonra oyunu indirdiğin hesaba girip deactive edip PS3'ü teslim et. Yeni makina gelince hesaba girip oyunu tekrar indir. Bu dediklerimi PS3'ü vermeden önce yapmazsan daha sonra şifreyi öğrensen bile oyunu indiremezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.