Şimdi Ara

Kardeşime aldığımiz telefon fazlami ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 yaşında kız kardesimde Nokia 1680 var. Geçen seneden beri kafamizin etini yiyordu. Karne hediyesi olarak telefon olarak telefon alalım dedik benim araştırmalarım sonucu discovery siparişi verdik internetten ancak şuan düşünüyorum da 13 yasinda bir kız çocuğuna GM çok bence haksizmiyim ? Telefon gelmeden kılıf falan bakmaya başladı işi iptal edersem çocuğun hayalleri yıkılir. Telefon geldiğinde babamami versem diyorum bilemiyorum. Ne yapsam sizce ?

Telefonu babama versem veya direk satsam falan alinabilecek mantikli bir telefon ne alinabilir ? Kulaklik müzik kalitesi iyi olsun yeterli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 yaşında ki kız kardeşimde iphone var. 2 ay sonra ilgilerini kaybediyorlar telefona, oyunlar vs erkekte ki kadar sarmıyor. Bence boşu boşuna üzmeyin, 1-2 ay sonra derslerini etkilerse elinden alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp kaldıracak sağlam bir telefon aldınmı tamamdır.General Mobile Discovery ise hassastır ve fazla gelir.Aldığın telefondan haberi varsa eğer iptal etme,çok üzülür.Ama haberi yoksa iphone'den biraz daha üstün ve sağlam telefon almak yeterlidir.
  • Keske adam gibi bisey alsaydiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

12 yaşında ki kız kardeşimde iphone var. 2 ay sonra ilgilerini kaybediyorlar telefona, oyunlar vs erkekte ki kadar sarmıyor. Bence boşu boşuna üzmeyin, 1-2 ay sonra derslerini etkilerse elinden alırsınız.

Aslında haklısınız bir erkek çocuğunun telefonla yapmak istedigi şey bitmez bi gün pes atar bi gün gta atar , forumları arastirir maxi.cepe falan bakar. telefonu güzellestirmek icin elinden geleni yapar ama bir kızın yapabilecegi en fazla google play den virüslü oyunları indirir telefonu yavaşlatıp durur.

kız , telefonu face ve whatsapp için kullanmaya baslar bir süre sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Keske adam gibi bisey alsaydiniz bence

kronik sarj soketi haricinde iyi bir telefon bence o da şans işi biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

12 yaşında ki kız kardeşimde iphone var. 2 ay sonra ilgilerini kaybediyorlar telefona, oyunlar vs erkekte ki kadar sarmıyor. Bence boşu boşuna üzmeyin, 1-2 ay sonra derslerini etkilerse elinden alırsınız.

Aslında haklısınız bir erkek çocuğunun telefonla yapmak istedigi şey bitmez bi gün pes atar bi gün gta atar , forumları arastirir maxi.cepe falan bakar. telefonu güzellestirmek icin elinden geleni yapar ama bir kızın yapabilecegi en fazla google play den virüslü oyunları indirir telefonu yavaşlatıp durur.

Istemsizce güldüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için telefon tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye fazla olsun ki 12,5 yaşındaki kardeşim L720 kullanıyor.Artık teknoloji herkesin elinde.Yolda giderken görüyorsun 3-4 yaşlarındaki çocuğun elinde tablet var.Hiç de fazla değil az bile bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

+1

Bir insan sadece Facebook ve Twitter'a girerek nasıl sistemi çökertebiliyor ya da virüs bulaştırıyorlar hala anlamış değilim. Bu sadece telefon için değil bilgisayar için de geçerli. Nasıl kullanıyorlar şu canım aletleri.

• Daha stabil bir telefon olan lumia925 alsaydınız iyi olurdu uzun süre kullanırdı 2 yıl sonra kasınca telefon yenisini almak zorunda kalacaksınız şimdi

• Lumia serisi bir cihaz alabilirdiniz.
  • Lumia almalıydınız bencede

• bişey sölicem am gülmeyin bn de 13 yaşındayım bazen deniliyo sen ne kadar teknoloji düşkünüsün diye galxy ace'yi yeni sattım xperia l bakıyorum 13 yaş için telefon kötü deil ancak bnm derslerim iyi olduğu için diyorum eğer derslerini etkilicek olursa telefonu elinden alın
    örneğin bnm bi yöntemim var 95'in altında her notumda telefonu 1 hafta elime almıyorum :D
    yani eğer çalışkansa zaten tel dersini etkilemez
  • benim ilk telefonum 17 yaşımdayken olmuştu onuda çaldırmıştım gerçi ilk 3 telefonum hep çalındı
    umarım yaşı küçük diye telefonu çaldırmaz. çünkü çok popüler bi telefon GMD . her ne kadar sağlam olmasada
  • Sanmam General Mobile Discovery alın zaten istemişse kaç tane kardeşin var dersleri aksarsa el koyarsınız olur biter zaten bir şey yapamayacağı için.
  • Lumia Serisinide düşündüm ancak gerçekten çok sıkıcı bir arayüzü olduğuna kanaat getirdim( Zevk meselesidir tartışmayalım ) . Yinede aklımda Lumia 620 - 625 modelleri duruyor.

@castraelectro Lumia 920 o yaştaki çocuğa çok hocam. İnsanoğlu doyumsuzdur hep daha fazlasını ister o yaşta öyle bir telefona sahip olsa az ile yetnemeyecek duruma gelir
  • Bencede kardeşim teknolojiyi bu kadar yakın takip etme içinde boğulursun
    Kardeşime Xperia L yi de düşünmüştüm ancak Xperia L distribütör garantili 600-700 e bulamadığım için Gm aldık.

Sende buna rağmen çalışkanmışsın başarılarının devamını dilerim
  • İşte en büyük sıkıntı burda . Çocuk Telefonu çıkartır yolda , çakalın biri gelir sırf telefon için çocuğun canını yakar döver telefonunu alır falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 1 Şubat 2014; 1:32:05 >
  • Öyle olacak artık.
    Kullanıcısısıysanız önerebileceğiniz bir kılıf varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 1 Şubat 2014; 1:37:56 >
  • Baba benim telefonum 5230 ve 2 yıldır bozuk. Mıknatısla çalıştırıyorum teli. Abi şaka misiniz adam kardeşimde afyon var diyor fıttiricam . Not ekranı bozuk yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 1 Şubat 2014; 3:28:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.