Şimdi Ara

!!!KARDEŞİM METİN2 OYNUYOR OYNAMAMASI İÇİN YARDIM EDİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kardeşim metin2 oynuyor dövdüm olmadı sövdüm olmadı pc nin fişini vs. alamam babamın işi oluyor oyunu nasıl pc de kullanım dışı yaparım indirse bile çalışmaması lazım lütfen yardım edin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

beyler kardeşim metin2 oynuyor dövdüm olmadı sövdüm olmadı pc nin fişini vs. alamam babamın işi oluyor oyunu nasıl pc de kullanım dışı yaparım indirse bile çalışmaması lazım lütfen yardım edin!!!

Dövmeyin

On board ekran kartı varsa (kasanın arkasında anakartta ekran kablosu için slot varsa ) ekran kartını sökün ekran kablosunu anakart çıkışına takın.

Hala oynayabiliyorsa ram lerden birini sökün

Olmazsa Pc ye şifre koyun hatta biosa koyun anlıyorsa kırar şifreyi (çok anlıyorsa bios şifresini de kırar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Kasım 2011; 11:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

beyler kardeşim metin2 oynuyor dövdüm olmadı sövdüm olmadı pc nin fişini vs. alamam babamın işi oluyor oyunu nasıl pc de kullanım dışı yaparım indirse bile çalışmaması lazım lütfen yardım edin!!!

Dövmeyin

On board ekran kartı varsa (kasanın arkasında anakartta ekran kablosu için slot varsa ) ekran kartını sökün ekran kablosunu anakart çıkışına takın.

Olmazsa Pc ye şifre koyun hatta biosa koyun anlıyorsa kırar şifreyi (çok anlıyorsa bios şifresini de kırar)

yok o kadar süper bilmiyor da peder beyin netle işi oluyor herhangi bir sıkıntı olmaz demi? birde o slot işi kafama yattı şifre işi şartlara uygun değil ram işini yaparım ama 1gb ram var pc de 512 mb olsa çalışır mı oyun yine acaba? slot işinide nasıl yapıcam bilmiyorum

• kardeşinin bilgi düzeyi öenmli bu konuda.
    1. windows 7 kullanıyorsa kullanıcı şifresini kırmayı kolay kolay öğrenemez. alt kullanıcı acarsın hiç bir programı yükleyemez.
    2. biosa şifre koyarsın. laptop ise kırması imkansıza yakın. onu acacakta bios pilini bulacakta. bios pili oldugu ne malum
    3. WebFiltre v1.0 bu antipron esası bir programdır ama program yasaklama özelliği mevcuttur. programa girebilmek için kullanıcı adı ve şifresi gerekmektedir.
  • quote:

quote:

Dövmeyin

oyunun sistem gereksinimleri çok çok düşük. O nedenle onboard ile de oynar, 512 Mb ram ile de.

• oyunu kaldirip tekrar yukleyin kurulum esnasinda yada ilk actiginizda sizden ag erisimi icin izinistiyo izin verme deyin
  • evet pckopatx ın dediği gibi filtre koydum çocuk anında emraha döndü :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet pckopatx ın dediği gibi filtre koydum çocuk anında emraha döndü :)

Çocuk bizim yüzümüzden oyun oynayamıyor şimdi.

DH de filtre koyun. Öğrenmesin sebebini

edit : programın da çaresi varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Kasım 2011; 15:43:55 >
  • quote:

en iyisini yapmışsın zaman gelecek anlıcak seni
  • quote:

quote:

Çocuk bizim yüzümüzden oyun oynayamıyor şimdi.

DH de filtre koyun. Öğrenmesin sebebini

edit : programın da çaresi varmış.

hehehe haklısın ama onu akıl edemez çocuk sadece oyun düşünuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

en iyisini yapmışsın zaman gelecek anlıcak seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.