Şimdi Ara

Kardeşim Amerikaya Gidiyor (Alacağım Ürünler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Yakında kardeşim Amerikaya gidiyor. Pahalı olmayan kaliteli parçalar sipariş vermek istiyorum. 300 doları geçmicek şekilde. Almak istediğim ürünler bunlar. Siz ne dersiniz? Tavsiyelere açığım.
    http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E250B-AM/dp/B00OAJ412U/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1438849230&sr=1-5&keywords=SSD
    http://www.amazon.com/Corsair-Performance-Liquid-Cooler-CW-9060017-WW/dp/B00SV7IIDU/ref=sr_1_13?s=pc&ie=UTF8&qid=1438848493&sr=1-13
    http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-2x8GB-1866MHz/dp/B00J8E8YZC/ref=sr_1_68?s=pc&ie=UTF8&qid=1438847112&sr=1-68

Kullandığım sistem imzamda yazıyor.

Hepsi 787,76 TL yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 6 Ağustos 2015; 15:19:59 >

• Bi kac tane gtx 980 ti getirt sat burda on numara kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.said M kullanıcısına yanıt
    O kadar pahalı ürünlerle işim olmaz. Ticari amaçla yaklaşmıyorum olaya. Kardeşimin boş gelmesini de istemem. Amerikaya gitmişken bişeyler getirtmek istiyorum. Ama karar veremedim hala PC parçası mı yok ipad tarzı bir şey mi.
  • Oyle bi amacin yoksa ihtiyacin neyse onu almani oneririm. Ipad bi fazlalik urunudur. Misal bende g4 var ipad im olsa fazlalik olurdu. Oem parcalari veya bi ipad touch a hayir demezdim ama :)

• Çok başarılı bir üçlü şahsen işinize yarayacak bir paket olduğunu düşünüyorum. Ipad vs bunlarla vakit kaybetmeyin.

• ipad fiyatları çok da farklı değil değmez oradan almaya

• Anlaşılan seçtiğim ürünleri alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramler abd den almaya degecek ust seviye urun degil bence

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Bunlar olur iste aldiginiza deger ddr3te bunlarin daha iyisi pek cikmaz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

O kadar pahalı ürünlerle işim olmaz. Ticari amaçla yaklaşmıyorum olaya. Kardeşimin boş gelmesini de istemem. Amerikaya gitmişken bişeyler getirtmek istiyorum. Ama karar veremedim hala PC parçası mı yok ipad tarzı bir şey mi.

Rica etsem bana bi 980 getirtebilirmisiniz bavulda boş yer kalırsa
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Ama işte anakart bu ramlerin hakkını verebilecek mi birde o var. 2400mhz'de çalıştırabilecek mi??? Araştırmak lazım.
  • Hangi anakarta takilacak yazin yorum yapalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Rica etsem bana bi 980 getirtebilirmisiniz bavulda boş yer kalırsa

Kardeşimin ilk gidişi değil. Daha önce defalarca gidip geldi. Asus G74SX getirmişti, SSD getirmişti. Yine gidiyor, dedi listeni hazırla. Bende elimden geldiğince ufak ve hafif parçalar sipariş etmeye çalışıyorum. Birde kardeşim benden para almıyor o yüzden fazla yüklenmekte istemiyorum. Yoksa bende bilirim GTX980 sipariş etmek

İmzamdaki anakartı kullanıyorum Gigabyte Z77-D3H
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Normalde 1155 soket islemcilerin dogal destegi 1600mhz bunun ustu hizlar size ust seviye oc yapinca yararli olur ki anakartinizin verilerinde 2800mhz takilabilir denmis yani 2400luk corsairleri kullanabilirsiniz

Emin olamadım. Corsair sıvı soğutmadan vazgeçebilirim aslında. Kasama 2 tane fan aldım corsair kırmızı led'li. İnan 15 liralık frisby led fanlarım çok çok daha sessizdi. Fanları çok sesli olduğundan vazgeçebilirim ondan.
  • Ses hassasiyetiniz varsa noctua fanlara bakin ucuz bulunabilirse abd den alinir burda pahalilar

Var hemde nasıl. Corsair fanlar beni hiç ama hiç tatmin etmedi.
  • Bu arada o sıvı soğutmanın kutusu biraz büyüktür bilgin olsun.
    Hani RAM ve SSD ile karşılaştırma, bir güç kaynağı kadar kutusu olur.

Not: Product Dimensions: 10.7 x 9.1 x 6.1 inches ; 2.2 pounds
    Shipping Weight: 4.4 pounds
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.