baslıktada dedğim gibi Karbonat+Limon Karışımı Sağlıklı mı ? Yani dişlerimi eritir mi ? Dişlerim gerçekten sapsarı pek fırçaladığımda söylenemez fakat şekerli şeyler pek tüketmiyorum. Bi fotoğraf çekilirken ağzımı açamıyorum bu bana çok koyuyor. Karbonat+Limon Karışımı deniyeceğim ama zararı varmıdır sormak istedim ?
up ++++
up ++++
+++++++++++ upppppppppppp
Kardeşim karbonatın beyazlattığı bir gerçek limona gelince bi bilgim yok. Konuyu internetten araştırdım, işte alıntılar:
Doktora temizletmeye gittiğimde kendi diş rengimin sarı olduğunu söyledi ama ben beyaz olmasını istiyorum Şimdiden teşekkür ederim. Bir tatlı kaşığı öğütülmüş adaçayı, Bir çay kaşığı kabartma tozunu.
Yukarıda ki malzemeleri karıştırın. Bu karışımla dişlerinizi fırçalayın. Haftada bir kez olgun çileğe fırçanızı batırıp dişlerinizi fırçalayın. Böylece hem ağzınız güzel kokar hem de dişleriniz parlar.
Dişlerim sararıyor. Bunu nasıl önleyebilirim? 1 çay kaşığı karbonat, çeyrek limonun suyu, 2 damla zeytinyağı.
Bu malzemeleri karıştırın. Bu karışımla dişlerinizi her hafta fırçalayın, Sigara ve kahveyi azaltın.
Geçmiş olsun, bu arada diş macunu olarak sensodyne öneririm. Normal macunlardan pahalıdır ama hakiki diş macunudur. Hem korur, hem daha fazla sararmasını engeller. Kendim kullanıyorum.
çok teşekkür ederim :)
İpana Luxury deneme firsatiniz olursa deneyin Bana ilk fircalamada dişlerinimi yaptirdin dediler, sonra dişlerin nasil boyle parliyor dediler
Limon asidinin kötü bir etkisi olabilir diye düşünüyorum onun dışında sağlıklı gibi gözüktü.
dişlerim ilk seferde hiç beyazlamadı :S
quote:
Orijinalden alıntı: Kalendar
Kardeşim karbonatın beyazlattığı bir gerçek limona gelince bi bilgim yok. Konuyu internetten araştırdım, işte alıntılar:
Doktora temizletmeye gittiğimde kendi diş rengimin sarı olduğunu söyledi ama ben beyaz olmasını istiyorum Şimdiden teşekkür ederim. Bir tatlı kaşığı öğütülmüş adaçayı, Bir çay kaşığı kabartma tozunu.
Yukarıda ki malzemeleri karıştırın. Bu karışımla dişlerinizi fırçalayın. Haftada bir kez olgun çileğe fırçanızı batırıp dişlerinizi fırçalayın. Böylece hem ağzınız güzel kokar hem de dişleriniz parlar.
Dişlerim sararıyor. Bunu nasıl önleyebilirim? 1 çay kaşığı karbonat, çeyrek limonun suyu, 2 damla zeytinyağı.
Bu malzemeleri karıştırın. Bu karışımla dişlerinizi her hafta fırçalayın, Sigara ve kahveyi azaltın.
Geçmiş olsun, bu arada diş macunu olarak sensodyne öneririm. Normal macunlardan pahalıdır ama hakiki diş macunudur. Hem korur, hem daha fazla sararmasını engeller. Kendim kullanıyorum.
Bende Diş hekimine gittiğimde Bana Diş fırçası olarak Oral-b Expert'ı tavsiye etti. macun olarak Hiçbirini söylemedi, farketmez dedi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme