Şimdi Ara

Karbon kaplama üstüne başka kaplama olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben aracımın belli yerlerini karbon kaplama yaptırmak istiyorum. Fakat bu belli yerlerin üstüne şeritler halinde farklı bir kaplama daha yaptırmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Yani karbon kaplama üstüne farklı bir kaplama olur mu? Bunu hiç yaptırmış olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bohçalara sar bence. . .
  • Ne demek istediğini anlamadım?

• Mondokko kullanıcısına yanıt
    Hiç yapıştırmadım ama ruhsata işlenmesi vs. sıkıntı

sökerken sıkıntı

güneşte yapışır kalır

boyaya zarar verir

kavlar zamanla sökülmesi imkansız hale gelir.
  • Dedikleriniz benim için hiç sıkıntı değil. Çünkü zaten arabam eski model ve dediğiniz şeyler olsa da gülü seven dikenine katlanır. Benim öğrenmek istediğim şey, kaplama üstüne kaplama yapışır mı yani bu mümkün mü?

• Abdest üstüne abdest Nûrun alâ nûr, yani nûr üstüne nurdur.

O halde kaplama üstüne kaplama çok güzeldir.
  • Komik değil ve bu espirilerinizi çocuk parkında falan yapın onlar güler. Konuyu kirletmeyin mesajlarınızla. Sadece bilgi istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    karbon dediğin malzeme muhtemelen PVC-PET kırması reklamcı naylonu ise, bence tutar, niye tutmasın ?
  • Bilmiyorum kaplama konusunda hiç bilgim yok. Bana da tutar gibi geliyor fakat yapacağım karbon kaplama. Yani karbon kaplama üstüne tutar mı? Çünkü karbon farklı bir malzeme o yüzden aklıma takıldı. Sanırım soru çok spesifik. En iyisi gibip bir kaplamacıya sorsam en iyisi olur gibi.

malzeme fotoğraflarını çek buraya at yorumlayalım. . .
  • Gerçek karbon yaptırmayacaksanız yapmayın bence. Karbon olmasının bir anlamı var sadece görünüm değil olay. O da ucuz birşey değil.

Çakma egzos çıkışlı difüzörlere benziyor bu olay. İkisi de saçma.
  • Malzeme elimde yok malesef. Amcamın sanayi dükkanın bir araba gelmisti. O arabada karbon kaplama vardı. Sadece gerçek karbonun dokununca nasıl bir his verdiğini biliyorum. Normal kaplamanın hissi değil. Karbonun yüzeyi farklı yani.

Trıtıklı ise yapışması zor olabilir ama yapışıır. .
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Gerçek karbon pahalı. Benim arabam eski model. Siz yine kızcaksınız ama arabada dediğiniz sahte egzoz görünümü ve sahte sunroof görünümü de var 😃 İçimde sadece tek seferlikte olsa şöyle dolu dolu bir modifiye tutkusu var. O da sadece bu araba için olacak 😃 Gelecekte eğer ekonomik durumum iyi olursa tabiki her şeyin gerçeğini yaptırmak isterim. Ben çevre yolunda bile 80-90ı geçmem. Beni arabadaki hız güç falan pek ilgilendirmiyor. Ben daha çok arabanın görünüşü önemsiyorum. Güzel görünen arabalar hoşuma gidiyor. Başkasının güç hoşuna gider ya da her ikisi de hoşuna gidebilir. Yani sahtesini yapmaktaki amacım araba güzel gözüksün. Sahtesi olmasında da bir sakınca görmüyorum. Türkiye'deki çoğu kişinin ekonomik durumu belli. Gönül ister direk Mustang'e binmek, böyle şeylerle uğraşmamak. Fakat şartlar bu sonucu doğuruyor malesef 😃

• Evet tırtıklı sanırım gerçek karbondu o. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mondokko

Gerçek karbon pahalı. Benim arabam eski model. Siz yine kızcaksınız ama arabada dediğiniz sahte egzoz görünümü ve sahte sunroof görünümü de var 😃 İçimde sadece tek seferlikte olsa şöyle dolu dolu bir modifiye tutkusu var. O da sadece bu araba için olacak 😃 Gelecekte eğer ekonomik durumum iyi olursa tabiki her şeyin gerçeğini yaptırmak isterim. Ben çevre yolunda bile 80-90ı geçmem. Beni arabadaki hız güç falan pek ilgilendirmiyor. Ben daha çok arabanın görünüşü önemsiyorum. Güzel görünen arabalar hoşuma gidiyor. Başkasının güç hoşuna gider ya da her ikisi de hoşuna gidebilir. Yani sahtesini yapmaktaki amacım araba güzel gözüksün. Sahtesi olmasında da bir sakınca görmüyorum. Türkiye'deki çoğu kişinin ekonomik durumu belli. Gönül ister direk Mustang'e binmek, böyle şeylerle uğraşmamak. Fakat şartlar bu sonucu doğuruyor malesef 😃
    Araç ne bilmiyorum ama çakma şeylere harcanan parayı amortisörleri değiştirmeden sadece spor yay, ucuz ama kaliteli spor koltuklar, hava filtresi gibi şeylere zamanla harcamanız daha mantıklı olacaktır. Aracın temiz ve güzel kondisyonda olması inanın daha güzel gelecektir dışarıdan. Temiz görünümün üstüne bir de yazdığım çok da maliyetli olmayan ufak modifiyeleri yaparsanız az da olsa gerçek bir performans alırsınız.

• Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Zaten amcam motor ustası olduğu için neredeyse her gün yanındayım. Arabanın motoruna da önem veriyorum. Dediğiniz gibi zaten yeni aldığım spor yaylar var arabada. Eğer gerçek karbon öyle aşırı pahalı değilse gerçek karbon yaptırmak istiyorum zaten. Arabanın diri durması benim için de önemli. Ama şimdi aklıma şu takılıyor gerçek karbon üstüne normal bir kaplama yapışır mı, bilginiz var mı? Yoksa mecbur sahte karbon yaptırmak zorunda kalıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.