Şimdi Ara

Karavan hayali olanlara bir soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz karavan alıcak olsanız çekme karavan mı alırdınız.Yoksa moto karavan mı.Bu ikisi arasında ne gibi bir avantaj ve dezavantaj olurdu.Ben birisiyle anlaştım.12.000 tl'e çekme karavan 4 yatak kapasiteli.Bana göre avantajı binek aracıma bağlayıp gidiceğim.Gittiğim yerlerde ayrı olarak aracımla da gezebilirim ve binek olduğu için daha rahat olur.Sizin görüşlerinizi de alabilir miyim

• Benim de hayallerimden birinde karavan var. Fakat çekme değil. Çekmeler hoşuma gitmiyor. Filmlerdeki gibi olacak olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 21 Eylül 2011; 23:48:47 >
  • Sıfır olarak üretiliyor tabi ki ama fiyat ona göre tuzlu oluyor.Bende sahibinden.com aracılığla satın alıcağım.Birisiyle anlaştık.Çekme karavan ihtiyacımı karşılayabilecek şekilde.Binek aracımla tatillere giderken güzel olucak.Motokaravana göre avantajı benim için binek aracım olucak.Motokaravanda minübüs olduğundan biraz zorluk oluyor tatil yerinde sağa sola gezerken.Başka fikirleri olanlar varsa paylaşsın lütfen

Parasına göre değişiyor.Sonuçta bu karavan bir zevk meselesi.İhtiyacına göre 6.000 tl ile 600.000 tle kadar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Kesınlıkle motokara bak cekme dezavantaz yuksek cc motorlu araca ıhtıyacn olack ve trafkda sakat is ww t3lerdn guzel karavanlar oluyor butcene uygun

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on_line -- 22 Eylül 2011; 0:14:09 >
  • Çekmeden uzak dur. Normal binek araçlarla olacak iş değil. Yüksek hacimli motor lazım bu iş için. En azından pick up tarzı bir araç gerekli motoru en aşağı 2.5 lt olan. Ayrıca yollarda problem. Ek olarak otomobile binen her ekstra yük, cebinize mutlaka yansıyacaktır.

En iyisi motokaravan alıp, keyifle gezip dolaşmak...
  • Aracın motorunu zorlayacak,daha çok gaza basacaksın ve daha çok benzin yiyecek Ayrıca harbiden trafikte çok sakat neden diye sorarsan yağmurda filan arka taraf hafif kaysa Aracın motoru küçükse (1.4,1.5,1.3 demiyorum bile:D) yokuşta arabayı kaldıramazsın

• Gezenbilir.com bu siteye bakın

Karavan hayali olanlara  bir soru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 22 Eylül 2011; 1:20:54 >

• eğer paran bolsa ford f 150 veya f 350 al sonrada çekme karavan al imkanım olsa bende dediğim gibi yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqent -- 22 Eylül 2011; 1:28:28 >

• eğer maddi sıkıntın varsa çekme almak istiyorsan şunuda alabilirsin hem ucuz hem vergisi düşük pickup ların vergisi aracın kilosuna göre olduğu için
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-1989-model-gmc-sierra-tek-kabin-59260750/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-sahibinden-satilik-4x4-jeep-55646094/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqent -- 22 Eylül 2011; 1:41:18 >

• tabiki motorlu gerçekten iyi bir tercih olur. zira çekme karavanı götürebilmek marifet ister. geri manevra çok zordur, eğimli yolda fren zordur. arabamda hiç karavan kullanmadım ama römork kullanıyorum kışın. zeyrtin satarken 1991 toyota corolla 1.6 ile 400-500 kg arası zeytin taşıyorum. hiçte zorlanmıyor (tamam frenlerken biraz itiyor) ama gerçekten maharet gerektiren bir iş. zira ben traktör uzmanı olduğumdan kasmıyor beni
  • eski bir yazı ama yazmak istiyorum. çekme karavanlar çok gelişti üzerlerinde fren yokuş kalkış desteği esp gibi donanımlar mevcut. park yaptın araçtan ayırdın uzaktan kumandayla sanki oyuncak araba kullanır gibi dilediğin yere araçtan bağımsız park edebiliyorsun. aracını alıp şehri gezmek müzelere veya turistlik yerlerini gezmek alışverişe çıkmak gelmek ve karavanda konaklamak o kadar güzelken motokaravanla bunları yapamadığını yapsanda çok yaktığını düşün. aracına göre çekme karavan alarak seyahat etmek bence paha biçilemez

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • Bende almayı düşünüyorum, çekme daha avantajlı gibi geliyor. fazladan 40-50 bin tl (2. el için oda) vermeyi düşünmem,+ zaten bir arabam var onu değerlendireyim. evet biraz maharet gerekebilir sürmek için ama oda 3-5 sürmeyle hallolabilecek bir şey. Ben bir soru soracağım. Arabam peugeot 1.6 hdı sw 208, bu model 5.25 metrelik çekme karavanı çekermi? vede çekmek için arabanın neresine bağlayacağım. Bazı araçlarda çekmek için kulp var, bende yok. Karavan şirket 1.3 ve yukarı motorların hepsinin çekeceğini iddia ediyor, benim araba ise 1.6 ve hdı(torku yüksek).
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.